Barrichello, Schumacher ve Raikkonen Gibi Geri Dönmeyi Hedefliyor

yazar:

kategori:

Brezilyalı pilot, Williams koltuğunu vatandaşı Bruno Senna’ya kaptırdı ama diğer serilerde fırsat kollamak için zaman kaybetmedi.

KV Racing ile geçen ay Sebring’de çıktığı olumlu testlerin ardından Brezilyalı pilot, bu hafta Sears Point’te tekrar direksiyona geçecek ve belki de sonunda bir anlaşmaya imza atacak.

Bu gelişmelere rağmen Barrichello, F1’de işinin bitmediğini düşünüyor.

Michael Schumacher ve Kimi Raikkonen’in dönüşlerine atıfta bulunan Barrichello: “Aklımı serbest bırakıyorum. Muhtemelen Schumacher ve Kimi’nin (ayrılırken) yaptığı gibi.”

“Neler olabileceğini asla bilemezsiniz. Ve artık Formula 1’de olmazsam, civarlarında yer alacağım. 60 yaşlarımda elveda demek istiyorum”

“Formula 1’in neyden ibaret olduğunu asla bilemezsiniz. İnsanlar benim kabiliyetimi ve tecrübeli pilot olduğumu biliyorlar. Çok az test yapılması nedeniyle (tecrübe) listenin başlarında yer alıyor. Geçen sene zordu. Çünkü bütün anlaşmalar yapılmıştı”

Barrichello, Williams’ta yerine Bruno Senna’nın seçilmesine de karşı da herhangi bir rahatsızlık duymuyor ama takımın işleri yönetişi karşısındaki hayal kırıklığını gizlemiyor. 


Yorumlar

  1. halinden hiçde memnun değil gibi bi görüntüsü var rubens'in hahahha :))) ha hacı murat'a binmişim ha indycar'a der gibi :DD

  2. seviyorum bu adamı. yarışmasa da danışmanlık gibi bir görevle bir takımda çalışmalı.

  3. Forza Ferrari avatarı

    Nası bı mıllet bu brezılyalılar yapıstı mı gıtmezler bı yere. massadan kurtulamadık daha, barıcello gelmıs bılmem kac yasına kendısısını raikkonenle kıyaslıyo comeback yapcm dıyo. 10 yıl ızledım senı bı yarısında da yaptgn bıseyden keyıf vermedın. gerek ferrarideyken gerek ayrıldıktan sonra. yeter bi git artık baricello

  4. Aman bea barrichello, o adamlar şampiyon pilotlar, piyasaları çok yüksek. Olmuyorsa kabullenmek lazım. Yaş olmuş kaç 🙂

  5. f1 bii schumi kadar seven biri rubens.haksızlık etmeyin.gridde çoğu pilota meydan okumuş biri.paralı pilotlardan çok daha iyi performans göstereceğine %100 eminim.

  6. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    Kusura bakmayın arkadaşlar bir anlık control system off oldu

  7. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    Git pipinle oyna(danqalak)

  8.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Alain Prost da gaza gelip dönüyorum demesin. En azından daha fazla ilgi çeker.

  9. adamla dalga geçiyorlar ya da bu adam bizimle dalga geçiyor. git gp2 den takım al madem çok seviyorsun hasta mıdır nedir

  10. Yok bee {:\

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir