Button: "Rekabetçi Görünen Çok Araç Var"

yazar:

kategori:

İngiliz pilotun bugünkü çalışmaları, dün Lewis Hamilton ile yürütülen programın bir benzeriydi ve Button, sabah seansında kısa sürüşler yapıp ayarlar üzerine çalıştı; öğleden sonra ise tam bir yarış mesafesi simülasyonuna geçti.

Button: “Son üç günde birçok dayanıklılık çalışması gerçekleştirdik; her gün 100’den fazla tur attık. Bunların çoğunluğu uzun sürüşlerdi; aracın bir uzun sürüşteki hissesine alıştık ve uzun sürüşlerde ayar çalışmaları yaptık”

“Ayrıca bu senenin Pirelli lastiklerini anlamak için gerçekten sıkı bir şekilde çalıştık; aracın (lastiklerle) etkili bir şekilde çalışması üzerinde durduk. Bu kış programın kilit parçası buy”

“Rekabetçi görünen çok araç var. Bu yüzden zorlamaya devam edeceğiz. Önümüzdeki teste güncelleme paketini getireceğiz ve o şekilde Melbourne’deki ilk yarışa geçeceğiz”

Button, yarın da direksiyonda olacak ve bu haftaki Barselona testlerini tamamlayacak.


Yorumlar

  1. Evet, daha testler zamanında McLaren güncelleme paketini getirdi, geçen yılda hatırlarsanız 5. Yarışta B aracını çıkarmıştı. McLarenin gelişim hızı çok iyi. Yeterki seneye iyi başlayabilelim…

  2. Haftaya geniş kapsamlı güncelleme paketi gelecekmiş ayrıca Button Redbull'a dahada yaklaştıklarını söylemiş. hem Hamilton hemde Button'dan umut verici açıklamalar devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir