Red Bull Yaşadığı Soruna Rağmen İyimser

yazar:

kategori:

Yeni araç RB8 ile yarış simülasyonu yapma sırası bugün görevi devralan Mark Webber’deydi. Sabah seansında Webber’in aracında vites kutusu sorunu yaşadı ancak öğleden sonra Webber sorunsuz bir şekilde yarış simülasyonunu gerçekleştirdi.

Webber “Genel olarak fena bir gün değildi. En iyi sabahımız değildi ve çok fazla tur atamadık ancak öğleden sonra yarış simülasyonu iyiydi. Hâlâ öğrenmeye devam ediyoruz.”

“Biraz daha fazla tur atmak güzel olurdu ancak herkes her zaman 20-30 tur daha fazla atmak ister. Bu sabahki soruna rağmen bir çok olumlu şey var. Biz çok tutkulu bir takımız ve bu konuda çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Webber bugün 97 tur attı ve günü 7. sırada tamamladı.

 


Yorumlar

  1. Nedense bir tek Webberde oluyor bu aksilikler…

  2. vettel inşallah almanya suzukadaki gibi sürmeye devam eder.şu 4 pilot liderken başarılı rosberg massa webber ve button.

  3. Alonso-Gilles avatarı

    Ferrari den ümidim yok.Mercedes testlerde neler yapıyor hangi lastikle ne derece tur atıyor bilmiyorum net olarak.Test günlüğünden ziyade haberler önem taşıyor benim için.Yoksa dün Nico bugün Pastor.Testler 2008 den sonra önemini bir nebzede olsa kaybetti.

    Ama demeçlere bakarak Mercedes'in Ferrari den iyi olduğu kesin.

  4. Ferrari'ye dikkat etmek lazım. Ya çıkacaklar, ya da hepten batacaklar. MGP de öyle 🙂

  5. Alonso-Gilles avatarı

    Bence RBR ve Mclaren açık ara önde.Mercedes arkalarında.Force İndia bu durumda 4. olarak başlar sezona.Lotus için işler felaket.Heleki şasi sorunları ciddiyse.Ferrari bu beş takımın arkasında.Pek te karışmaz aslında.Geçen senenin aynısı.Ferrari ve Mercedes yer değiştirmiş.Renault'un yerine İndia gelmiş.

  6. 2012 sezonu için işler iyice karışıyor. Bakalım neler olacak.

  7. Alonso-Gilles avatarı

    Aslında 2010 da ilk 3 yarıştan sonra dayanıklıydılar.Koredeki suprizi saymazsak.Kazalar ve stresten dolayı çok kaza ve hata yaptılar.Ben sezon boyunca en ufak sorun yaşamayacaklar diyorum.Mclaren de aynen.

  8. Aslında bir tek 2011'de tam dayanıklıydılar. Öncesinde hep döküldüler.

  9. Alonso-Gilles avatarı

    Neden bu sene RBR dayanıksız? Muhtemelen bu sorunu çözerler.Sezonu domine edecek bir araçları olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir