Rosberg, Mercedes'in Gelişimi Karşısında Heyecanlandı

yazar:

kategori:

Rosberg, W03’ün geçen seneki araca göre ileri yönde adım olduğunu söylüyor ancak Ross Brawn gibi galibiyet öncesinde son adımlarının kaldığını kabul ediyor.

Rosberg “Kazanmak istiyoruz, bu yüzden henüz istediğimiz yerde değiliz ancak gelişim gösteriyoruz ve bunu görmek güzel.”

“Takım doğru yolda ve aracın üretimi ve hazırlanması konusunda son yıllara göre fabrikada daha iyiydik. Bu açık. Araç üretimi beklendiği gibi ve tüm bunları görmek güzel. Bu yüzden takım olarak büyük şeylere bakıyoruz.”

“Hayal kırıklığı yok. Bu takımda olanların bir parçası olmak harika bir motivasyon.”

“Gelişim açık bu yüzden bunu görmek güzel ve herkes sonuç olarak daha motive oluyor. Gelişimi görüyorsunuz ve bu ekstra motivasyon sağlıyor. Çünkü her şeyin yolunda gittiğini düşünüyoruz ve artık her şey yolunda, istediğimiz yere varabiliriz.” dedi.

 

 


Yorumlar

  1. niye ? herkes her takımla uğraşabilir yada bana göre görüşlerini yazabilir sakin olmalısın.

  2. mclarenci mp4  avatarı

    dağılın beyler rosberg heyecanlanmış 🙂

  3. mclarenci mp4 sen kendi takımınla uğraş olur mu canım…
    kendi işine bak sen… bırak mgp yi

  4. ver elini öpüyüm schumi abi büyüksün baba diyecek 🙂
    tersi olursada schumi şöyle diyecek : aferin evlat 🙂
    umarım bunun gibi olur.

  5. Şu siteyi keşfettim keşfedi seviyeli bir yer olmasını temenni ederken genelde 15-18 yaş aralığı yorumlar gördükçe üzülmemek elde değil.

    Bir kere hiç bir pilotumuz Mercedes Gp olarak bu sene yarışları kazanıcaz podyumu alıcaz demedi değilmi varsa öyle bir haber denirki arkadaş 2 senedir söylüyorsunuz kazanıcaz diye araç nerde hep hikaye derdim ama Brawn da zafer kazanıcak podyumları kovalayacak araç yaptık demedi.Kendini bir kere gelin güvey olmayı bırakın ilerliyoruz gelişiyoruz ve hızlanıyoruz ayrı bir şey podyum iddası ayrı bir şeydir bunu ayırt etmek gerekir.Brwan ve pilotlar olumlu konuşabilir onlarda ilk yarışa ve sezona göre bakıyor analiz ediyorlar o yüzden aynı şeyler değil farklı şeyler söylemeleri için sezonun başlayıp rakipleri ile aralarındaki gelişim farkında bakmaları gerekiyor.Mercedes Gp ne olsa yaranamıyor burdakilere anlamadım gitti canlarım kaf dağı 1 günde kurulmadı red bull 1 günde buralara gelmedi mercedeste yavaş yavaş gelişicek ilerleyecek.Bu sene araçları gelişime açık bekleyin görelim öyle konuşalım değilmi 🙂

  6. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    akşam akşam bundan başka hiçbirşey güldüremezdi sanırım beni kahkahalara boğuldum resmen (Rosberg' den yana verdiği demeçler beni ondan soğuttuğu için ne hali varsa görsün. ) hahahaha ,bence de rosberg şansını fazla zorluyor gibi :)) kubica bi iyileşsinde schumacher'in yanına yakışacak tek pilot o BENCE tabi,tarzı aynı montoya gibi adam virajlardan hiç korkmuyor millet frene basıyo o gaza asılıyor değişik bi tekniği var (bunlar tamamen kendi görüşlerim) saygılar..

  7. Alonso-Gilles avatarı

    O değilde Nico'nun fosforlu sarı eldivenlerinden kask kamerarıyla izlediğimde gerçektende çok hoş görünüyordu.

    Severim Nico'yu.Ama bakalım bu sene Schumi onu geçince ne diyecek.

  8. schumide rosberg de aynı şeyleri söylüyor.ama bu hikaye bir yerden tanıdık geliyor.sponsorları monster energy den fazla kaçırmasınlarda

  9. resimlerim niye yayınlanmıyor acaba

  10. Rosi F1 aracını görünce heyecanlanıyor.Hatta imza kuyruğunda görmüşler:)))

  11. Niye sonucta iyi arac ureten yada kuralları iyi okuyan takımlar sampiyon oluyor.(Bir de pilot kombinasyonu tabi ) Benetton, Brawn , Redbull bence hepsi formula 1 renk katmıs takımlar.Farika takımları kadar imkanları da yok. Ara da degisik sampiyonların cıkması yada renk katan takımların one cıkması iyi olmustur. Hep 2-3 takımın yarısmasından iyidir bence !

  12. bu sene buna gerek kalmaz umarım:)

  13. rosberg laf yapma şampiyonu zaten gerek yokki 🙂

  14. buda her halta heyecanlanıyo.melbeourne görmeden paçaları sıvama

  15. զսօ८ĸհεռ  avatarı
    զսօ८ĸհεռ

    Umarım Mercedes gerçekten gelişmiştir. Çünkü bu Rosberg spora girdiğinden beri çok yetenekli olduğunu düşünüyorum. En azından 1 şampiyonluk hakediyor. Gönlüm Alonsonun şampiyon olmasından yana ama Rosberg de bir gün şampiyon olsun isterim. Çünkü Rosberg bana göre Vettelden daha iyi bir pilot ve Vettel in 2 dünya şampiyonluğu olmasına karşılık Rosberg in hiç yok :/ Bu sene inşallah Mercedes GP McLaren Ferrari kapışması izleriz. Çünkü bu markalara 1. olmak yakışıyor. İçecek firması yada şahsi kişilerin takımlarının değil.

  16. "Schumacher'i iki sezondur devasa puan farkıyla geride bırakıyorum" tadında cümleler olmalıydı…bence de bir eksiklik var…olmamış, Rosburger'e yakışmamış 🙂

  17. Bence iyi tercüme edememişler.
    Mutlaka Schumacher hakkında birşeyler söylemiş olması gerekiyordu.

  18. Mercedes i köşe diye düşünürsek Mercedesin etrafından dönmüşler resmen 😀

    Şaka bir yana umarım Schumacher için çok başarılı bir yıl olur Rosberg' den yana verdiği demeçler beni ondan soğuttuğu için ne hali varsa görsün.

  19. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    geçen sene çin yarışıydı galiba..Rosberg: "Mercedes Köşeyi Döndü" demişti.Sonraki yarıştı tur yemiştik 🙂

  20. mclarenci mp4  avatarı

    geçen senede mercedes güncelleme yaptıktan sonra hep heyecanlanıyodun. Bomba gibi geliyoruz galibiyet diyodunuz ama foss yine öyle olacak, sizde o kapasite yok. Rosberg'cim yine ilk 10'a kalmaya çalşırken görecem ben sizi 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir