Red Bull: "Yapılacak Çok Şey Var"

yazar:

kategori:

Testlerin ilk 2 gününde Sebastian Vettel’in çalışmasının ardından son 2 gün Mark Webber kokpitteydi. Pilotlar RB8 ile yarış simülasyonu yaparken aynı zamanda aracın gelişimine odaklandılar.

Webber “Bugün çok fazla şey üzerinde çalıştık. Bir çok şey test ettik ve her şey, özellikle çok büyük bir programımız olduğunu dikkate alırsak çok iyi çalıştı. Çok fazla tur atmamış ve garajda çok fazla zaman geçirmiş olabiliriz ancak bugün çok iyi veriler topladık ve haftaya iyi bir şekilde son verdik.”

“Milton Keynes’te önümüzdeki günlerde aracı sıradaki testlere hazırlarken yapılacak çok işimiz var. Bu iki test seansında iyi işler çıkardık ve hisler oldukça iyi.” dedi.

Webber Barselona’da son günü 6. sırada tamamladı.

 


Yorumlar

  1. O zaman şöyle söyleyebiliriz ya araç beklediklerinden geride (Yani rakiplerin kendilerini bu sefer yakaladıklarını düşünüyorlar çünkü Vettel McLaren'in performansından etkilendim demişti) yada henüz aracı tam olarak çözemediler. Ama geçen yıl yarış olsa tur bindiririz, Açık ara Favoriyiz gibi açıklamaların aksine bu yıl çok daha basit ve ayakları yere basan açıklamalar geliyor.

  2. güney ateş avatarı

    geçen yıl bu zamanlar marko "şimdi yarış olsa bütün takımlara tur bindiririz" demişti. gördük ki -mclaren dışında- doğruyu söylüyormuş. bu yıl bu tarz açıklamalar gelmiyor.

  3. Bu yıl Redbull dominantlığını göremeyeceğiz galiba. geçen yılkinin tam tersi açıklamalar geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir