Sauber: "Bizim İçin İyi Bir Testti"

yazar:

kategori:

Takım bugün önce bazı parçaları test etti. Ardından sıralama çalışmaları yaptı ve öğleden sonra uzun sürüşlere odaklandı. Gün sonunda Kobayashi 144 tura ulaştı.

Kobayashi “Çok mutluyum. Bugün çok iyi mesafe kat ettik. Sabah yaptığımız ayar değişiklikleri tur zamanlarına yansıdı ve bu kesinlikle çok iyi bir şey. Aracı anlama ve farklı lastiklerin farklı yakıt yüklerindeki durumu konusunda daha yapılacak çok şey var ancak doğru yolda ilerliyoruz.”

“Bizim için iyi bir test olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Pist Mühendisliği Patronu Giampaolo Dall’Ara “Bizim için bir başka olumlu test günü oldu. Sabah aero kıyaslamalarıyla ve ayar çalışmalarıyla başladık. Öğleden önce Kamui sıralama sürüşleri yaptı. Sıralamalar son 2 senede bizim zayıf kaldığımız alanlar olmuştu ve bunu çözmek zorundaydık. Bu açıkçası düzgün antrenmanlar gerektiriyor.”

“Kamui 2 set kullanılmış yumuşak lastiğe geçmeden önce orta sert lastikleri kullandı ve sonunda 2012’nin süper yumuşak lastiklerini denemiş oldu. Hızlı turunu 2. set yumuşakta kaydetti. Bu tur zamanı haftanın en hızlı zamanı oldu ancak bu çok bir şey ifade etmiyor çünkü testlerde takımlar farklı programlar uyguladıkları için pek bir kıyaslama mümkün olmuyor. Öğleden sonra ise yarışlar için hazırlıklar yaptık.” dedi.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir