Whitmarsh: "Süper Hızlı Olmaya Çalışmadık"

yazar:

kategori:

Woking kökenli takım, Barselona’daki 4 günlük testin her gününde 100’den fazla tur attı ve verimli bir dönem geçirdi.

Pilotları Barselona’da hiçbir zaman derece olarak zirvede yer almasa da Whitmarsh, ortaya koydukları çalışmalardan memnun olduklarını, sadece hızlı olmayı amaçlamadıklarını ifade etti.

Whitmarsh: “Bir günde 100-120 tur atıyoruz ve bu hafta araçta herhangi bir bozulma olmadı. Çok dayanıklıydı. Sadece mühendislik programımıza yoğunlaştık: Sabahları veri topladık; denemeler yaptık süper hızlı olmaya çalışmadık ve öğleden sonra uzun sürüşler yaptık. Bunları iyi geçti.”

“Geçen seneyi bu sene ile kıyaslarsanız ki (2011) muhtemelen bu takımdaki 23 senem içinde en zor kış dönemiydi, bu seneden memnun olmamız gerekiyor. Nihayetinde aracınız en hızlı ise mutlu olursunuz ki bunu görmek için beklememiz gerekiyor. (Takımlar) yakın görünüyor. Egemen takım olmadığımız için üzgünüm; bu benim için üzücü bir haber ama iyi haber, kimsenin şu anda baskın olduğunu düşünmüyorum. Red Bull güçlü görünüyor; Ferrari ve Mercedes de makul seviyede. Bunlar da cesaret verici.”

Whitmarsh, Williams, Force India ve Sauber’in listenin başlarında yer almalarını çok önemsemiyor ve büyük takımların aslında daha da hızlı gidebileceklerine inanıyor.

Whitmarsh: “(pit yolunda) sondaki koca oğlanların deneseler muhtemelen 2-3 saniye daha hızlı gidebileceklerinden şüphe ediyorum ama oyunun adı bu değil. Kış döneminin şampiyonu olmaya çalışmıyoruz; veri toplayıp sezon içinde en güçlü olabilmek için hazırlanıyoruz”


Yorumlar

  1.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Bu yıl sezon öncesinde Mclaren'in tutumu, geçen yılın Ferrari tutumuna çok benziyor. En son 2007'de de böyle emin konuşuyorlardı. Bakalım blöf sezonunun galibi kim olacak? Kaldı 19. Ama kabul etmek gerek son yıllara göre oldukça iyimser bir test dönemi geçiriyorlar.

  2. sıkıldık be ne geçmezmiş kış dönemi.motor sesinin olmayışından kulaklarımız pas tuttu.

  3. Büyük takımlardan hiçbirinin süper hız modunda olmadığı açıkdır.Ferrari zaten yeni aracı tanıma modundan çıkamadığından zaten hızlarının kimse farkında bile değil (kendileride dahil).Onlar ya en hızlı yada ön takımların içindeki en yavaş olacaklar :).Korkulan tek takım var … RedBull.AKsi tezi savunacak kimse varmı??

  4. admların reklamları bile duruşları gibi 🙂
    "big boss"

  5. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    antiMcLaren medya çevirisi: ne yaptıysakta süper hızlı olamadık, koca oğlanlar bizden 2,3 sn hızlı.

  6. Başlığı görünce dedim içimden şov yaptı patron diye.

    Şov yapmamış ama yinede sağlam konuşmuş. Diğerleri çok endişeli konuşuyor şu ana kadar. Şuan için kendimizi bilmemiz çok iyi.

    Araç kazanacak bir araç bence. Ama rahat bir şekilde mi kazanacak yada yine yırtarak mı onu görücez hep birlikte.

  7. mclarenci mp4  avatarı

    işte gerçek test yorumu budur.. tebrikler büyük patron..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir