"Force India Sahipleri, Gelecek Planlarını Yapmalı"

yazar:

kategori:

Fernley, takımın hissedarlarını kısa zaman içinde uzun vadeli isteklerini belirlemeye çağırıyor.

Cesaret verici kış döneminde Fernley: “Temel olarak durumu yeniden düşünmeliyiz.”

“Yeniden yapılanma, 2009 başında yapıldı. Şimdi onun ardından 3. seneye giriyoruz. İstediğimiz şeyleri de oldukça iyi bir şekilde yerine getirdik”

“Bana göre hissedarlar için oluşan soru, ‘geriye kalanların en iyisi olarak kalmak istiyor musunuz; yoksa bir podyum adayı haline gelmek mi istiyorsunuz?’  “

“Bu kararı vermeleri gerek. Çünkü finansal olarak muazzam bir etkisi var. Önümüzdeki aylarda onlar için bu süreci hazırlayacağız ve bize yönümüzü onlar söyleyecek.”

Fernley, bu sene yatırımlarını arttırmasa bile ilk 5’te yer alma arzusunu yerine getirebilecek kabiliyette olduklarına inanıyor; ayrıca kış dönemindeki performanstan da memnun.

Fernley: “Melbourne’de göreceğimiz güç sırasına ve performans açısından gerçekten kime karşı yarıştığımızı bilmemiz çok şey bağlı. Ardından bunu başarmanın ne kadar zor olduğunu göreceğiz”

“Şu anda olmak istediğimiz yerlerdeyiz gibi görünüyor: Bazıları biri kovalıyoruz bazılarını da biz kovalıyoruz; beklediğimiz gibi”

Bununla birlikte Fernley, öndeki takımların henüz ellerini tam olarak göstermediğine; son testler ve ilk yarışta arka grupla farkı açabileceklerine düşünüyor.

Fernley: “Herkesin Avustralya pakedini önümüzdeki hafta sonunda kullanmaya başlayacağından eminim. Bizim için de durum aynı. Bizimkisi nispeten küçük olacak ve öndeki takımlarda büyük değişiklikler göreceğinizi düşünüyorum”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir