Williams Pilotları, Sürücü Danışmanlarından Memnun

yazar:

kategori:

Williams bu sene rakiplerine oranla pek de deneyimli olmayan bir pilot kadrosuna sahip ve takımdan geçtiğimiz günlerde yapılan açıklamada eski sürücüsü Alex Wurz’un sürücü danışmanı olarak takıma dahil olduğu duyurulmuştu.

Maldonado “Bu olumlu bir şey çünkü takıma dışarıdan bakan bir sürücü daha olacak. Kokpit içerisinden her şeyi görmek her zaman kolay olmuyor ve Alex çok deneyimli bir sürücü. Performansımızı geliştirme konusunda yardımcı olabilir.” dedi.

Senna “Alex takım için harika bir katkı oldu. Faydalanabileceğimiz şeyleri bilecek kadar uzun zamandır buralarda. Mümkün olduğu kadar çok ondan faydalanmaya çalışacağım.” dedi.

 


Yorumlar

  1. "Güvenlik aracını geçmek. Özel bir şey olmalı. Birinciyi geçmekten daha özel" 🙂

    Sorun güvenlik aracının cherokee olması bence 🙂

  2. 😀 😀 😀 ne düşünüyomuş o an acaba vallahi çok merak ettim 😀 😀 😀

  3. elbette, yorumun temel kaynağı bu zaten. gerisi videoya dikkat çekmek için 😉

  4. 1996 – 2009 arasında aktif olarak F1 de bulunmuş , 2 kez Le mans 24 saat yarışını kazanmış , 3 kez podyuma çıkmış , Benetton , Mclaren , Willams gibi takımlarda yarışmış , araç geliştirme ve ayar konusunda uzman olan bir pilottan bahsettiğinin farkındasın herhalde ????!!!!! ..

  5. Frank dayının bu iki veledi başıboş bırakmaması iyi olmuş. Gerçi güvenlik aracı önünde (cherokee?) sert fren yapan adama ne kadar güvenilir, orası da tartışılır 🙂

  6. hadi pastor maldona iyiden iyiye göster kendini bu sene günay amerikanın gururu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir