Takımlar Mosley'i Monaco GP'inde Engelleme Planı Yapıyor

yazar:

kategori:

Son çıkan haberlere göre bazı takımlar FIA Başkanı Max Mosley’in özel hayatında yaşadığı skandal nedeniyle gündeme gelmesinden dolayı bu aydan sonra ilk kez Monaco’da yeralmasını engellemek için ne yapılması gerektiğini düşündükleri söyleniyor.

Britanya’nın The Times gazetesine göre takım patronları 23 – 25 mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek yarışta 68 yaşındaki Mosley’in resmedilmemesini ya da görmek istemedikleri talebinde bulunuyorlar.

" Aynı olay Formula 1 takımlarının sponsor firmalarınının yetkili kişileri tarafından da rahatsızlık uyandırdı."

The Times’a göre adını vermeyen bir takım patronu Mosley’in önde gelen menajerlerine gizli bir şekilde uyarıda bulunmayı düşündüğü söylerken diğer takım kaynağından yapılan açıklamada hemen hemen bütün takımlar Mosley’i uzaklaştırmak için hazırlıklarda bulunduklarını söyledi.

Yine aynı kaynaktan edinilen bilgiye göre geçtiğimiz haftaki Türkiye Grand Prix’inde Mosley’i nasıl uzaklaştırabilecekleri konusunda "gizli görüşmeler" in yapıldığını açıkladı.

FIA’nın iletişim müdürü Richard Woods bütün bu haberlere rağmen Monaco’da evi bulunan Mosley’in yerini almak konusunda kararlı olduğunu Türkiye’de doğruladı.


Yorumlar

  1. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Teknolojinin ve büyük paraların dolandığı yerlerde spor asla olamaz sporun ruhuyla bu olanları bi karşılaştırırmısınız sonucu göreceksiniz

  2. gelen gideni aratır misali olmasın da!şimdiden tezgah kurulmuştur bile ne halleri varsa görsünler.Bu bir spor dalı öyle mi?Pöhh…!!!!

  3. Şener  SALİH avatarı
    Şener SALİH

    Monaco da ayrılacağını açıklayabilir

  4. Darkside ın önemli isimlerinden biri,bir çok şey biliyor birilerini endişelendirecek kadar çok.Olay çok farklı da gelişebilir belkide hiç knuşamamasını tercih edenler de olabilir diea hearth!!!!!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir