Haug: "4.'lükten 1.'liğe Sıçramanız Mümkün Değil"

yazar:

kategori:

DPA Haber Ajansı’ndaki habere göre Haug, 2010 ve 2011’deki 4’cülüklerin ardından bir hamle ile 1. sıraya çıkmalarının da mümkün olmayacağını belirtti.

Haug: “4’cülükten 1’ciliğe sıçrayamazsınız. Bu yüzden 4, 3, 2, 1 şeklinde geri saymak istiyoruz”

Bu mantıkla takım, bu sene ilk 3’ü; 2013’te şampiyonluk adaylığını ve 2014’te unvanı hedefliyor.

Aslında Mercedes’in şu anda kazanan bir araca sahip olup olmadığı konusunda Ross Brawn, “henüz yok” yanıtını vermişti.

Öte yandan Haug’a Mercedes’in W-Kanal sistemi soruldu. Bu sistemle takımın hem düzlüklerde hem de virajlarda avantaj sağladığına inanılıyor.

Haug: “Bunu gazetelerden okudum. Eğer böyle bir parçamız olursa, ilk olarak denemek isteriz.”

Mercedes yönetim kurulunun istekleri için Haug: “Motorumuzun en iyi olduğu söyleniyor; KERS’imizin en iyisi olduğu söyleniyor. Şimdi de en iyi araca sahip olmak istiyoruz”


Yorumlar

  1. yaf bu yapışkan zizigo da nedir arkadaşlar…
    bilgisayarı kırdırcak bana yaf…
    bu reklam yapışkalarının bir çözümü yok mu site…

  2. Alonso-Gilles avatarı

    Hmm sen direk Haug a kızmışsın.Ama şu anda işler fena gitmiyor Mercedes te bence.Pilotlarında gazetecileri keklemesinden sonra buda ikinci çinko olmuş bence.

  3. 2010 ve 2011 yıllarında her yeni gelişim pakedi geldiğinde taraftarları umutlandıran açıklamaları yapan da brawn'dır. sonra saç baş yoldurdular o ayrı.

  4. Herşeyi anlatmam tabiki ama bu kadarda salak durumuna düşmem.
    Evet ileri yönde birtakım adımlar atıldı ve biz geliştirdiğimiz sistemelrin testlerini gerçekleştiriyoruz, bunların hem hızlı düzlüklerde hemde viraj performansları ile ilgili net birşey söyleyemeyeceğim demesi yeterli.
    Deposan getirde inceleyek demez hiçbir gazeteci. zaten aracın hertürlü fotoğrafı testlerde çekildi. Hauga bu kanadın çalışma prensibini açıkla deseler zaten onuda beceremeyeceğinden mesafeli bir cevap hiç bilmiyorumdan daha iyidir bence.

  5. Uzun zamandır izlerim ve brawn ın demeçlerifi ferrari yıllarından beri bilirim, hem tevazulu hemde gerçekçi konuşur herzaman, sana mavi boncuk dağıtıyomuş gibi gelsede mesleği gereği kendisi realist davranır bana göre.

  6. yeba daba du.ring rigi ding ding rintintin.oh yeah.şampiyonluğun formülünü buldum.fantastic formul 🙂

  7. 4.olup duruyorsunuz.Bir yere zıpladığınız falan yok.Mercedesi rezil ediyorsunuz.Çabucak istifa edin.

  8. 4-3-2-1 mi ? 2 senedir 4 te sayıyor takım.artık 2 sene yerinde sayar 1 senede atılım yaparsa hesabıma göre 2012 de 3.-2014-2015 de yerinde sayar.2015 de 2.-2018 de şampiyon olabilir 🙂

  9. bilmiyor olması değil durum. cevap vermek istemiyor olması. ben bir f-kanal geliştirsem, sezon öncesi gelip bana sorsan böyle bir şey varmış ne diyorsun diye. cevabım üç şağı beş yukarı aynı olurdu. ayrıca brawn mavi boncuk dağıtmaz lafına cidden güldüm 🙂 2 yıldır pek f1'i takip etmiyorsunuz sanırım.

  10. Alonso-Gilles avatarı

    Salim bence abartıyorsun.

    Schumi ve Rosberg'e kanallar sorulduğunda?Kanallarmı?Vak vak olmasın diye dalga geçmişlerdi.Yani şimdi Haug oraya garajdan bir tane ön kanat kapıp gelse,bütün detaylarını anlatsa,sonrada daha durun,daha pasif f-kanal,değişik difizörümüz var bunlarıda yarın anlatayımki haber kıtlığı yaşandığında kullanırsınız dese dahamı iyi olurdu?

    Herşeyden haberi vardır.Sadece 3.maymun modunda.Brawn ve pilotların açıklamaları ise her ne kadar temkinli olsada birşey bekliyorlar.Evet belki bu sezon şampiyon olamazlar ama podyum yada yarış galibiyeti(leri) elde ederler.

    Sen takım patronu olsan,herşeyi anlatırmıydın?

  11. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    N.Haug adam gibi adamdır. gizli bişey varsa da söylemek zorunda değil.

  12. ortada pohpohlama yok, brawn mavi boncuk dağıtmaz hiçbirzaman, zaten kazanacak bir araca sahip değiliz ileri yönde adım attık diyor.
    Bu adam mercedesin motorsporlarının başı ve motorsporlarının en üst noktasıda F1 dir.
    Herkes Haugu F1 de tanımıştır. Kendini bu işe adamış bir adamın bugün başında durduğu takımın W duct kanadı veya başka bir yeniliğinin olup olmadığını bilmiyor olması takımın neden 2 senedir süründüğünün göstergesi bence.

  13. bu tarz yorumlar hep yapılıyor, var mı diyecek?

  14. "diğer yandan varsa düzlüklerde ve virajlarda avantaj sağlıyor demiş."

    böyle bir şey dememiş. ayrıca adam mercedes motorsporları yöneticisi, oturup araç tasarlayacak değil. doğruları söyleyeni pek sevmezler ya işte o hesap bu adamda sevilmez genelde. brawn iki yıldır pohpohluyordu, taraftara da öyle adam lazım.

  15. Haug: "Bunu gazetelerden okudum. Eğer böyle bir parçamız olursa, ilk olarak denemek isteriz."

    takımla ne kadar yakından ilgili bir patronmuşsun…
    Böyle bir parçanın olup olmadığını ve denenip denenmediğini bilmiyor, diğer yandan varsa düzlüklerde ve virajlarda avantaj sağlıyor demiş.
    Bu adam tutarsız konuşmalar yapıyor sürekli.
    Hedefmi şaşırtıyor yoksa bihabermi anlamadım.

  16. Geçen sene Ferrari, Mercedes'in aldığının iki katından daha fazla puan aldı. Fark oldukça büyük görünüyor. Bakalım neler olacak. 3 derken 5 olmayın da 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir