Ferrari Patronu Pilotlarını Övdü

yazar:

kategori:

Ferrari takım patronu Stefano Domenicali, Türkiye’de zafere ulaşan Felipe Massa’nın yanı sıra 3. olan Kimi Raikkonen’e de övgülerde bulundu. Michael Schumacher’in yokluğundaki ikinci sezonda Ferrari, pilotlarının birbiri ile yarışmasına izin verdi ve görünüşe göre bu durum da her ikisi için en iyisini ortaya çıkarıyor.

Domenicali: "Felipe daima harika bir profesyonel pilot olmuştur. Takımına, işine her zaman tamamiyle adanmıştır ve iki pilotumuzdan da çok memnun olduğumuzu daima söyledik. Zor durumda olduklarında onları bir koruma şekli değil bu. Takım içinde bu iki pilotun potansiyelinin mükemmel olduğunu hissediyoruz"

"Çok iyi bir şekilde bütünleştiler, saygı gösteriyorlar, biri diğerini tamamlıyor. Felipe pazar günü harika bir yarış çıkardı, sadece yarış değil, bütün hafta sonu mükemmeldi."


Yorumlar

  1. mehmet özmaldal avatarı
    mehmet özmaldal

    kiminin yanında hem rekabetci hemde fedakar bir pilotun olması gercekten güzel ben bu sene massa nın daha iyi olacagını düsünüyorum.

  2. birileri çoktan felipe'yi gönderdi de yerine kim gelecek onun kavgasını yapıyorlardı. :))) ferrarinin 1 numaralı teknik adamından duyduk bunları. takıma teşekkürler, böyle devam etsinler felipe daha ne yarışlar çıkarıp şampiyon olacak.. hep beraber göreceğiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir