Ecclestone, Webber'i Şampiyonluk Yolunda Destekliyor

yazar:

kategori:

Ecclestone, Webber’in 2012’de şampiyonada kilit isim olabileceğini söyledi.

Ecclestone “Mark’ın bu seneki şampiyonada gerçekten iyi bir iş çıkarmasını umuyorum çünkü bunu görmek güzel olur.”

“Sebastian’ın da şampiyon olamaması halinde onun şampiyon olmasından komik de olsa mutlu olacağını düşünüyorum.”

“Mark onu tehdit edebilecek kişi. Onunla en son konuştuğumda gerçekten motive olmuştu. Ona Sebastian’ın hızlı olduğunu ve daha hızlı olması gerektiğini söyledim. Kafasını eğip hata yapmamasını ve böylece durumu kontrol edebileceğini söyledim.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Yahu araclarin yuksekligi milimlerle fark ederken sen Tv den nasil farkedebilirsin yuksek/alcak oldugunu? 🙂 Senin farkettigin seyi Webber farkedemez mi? lutfen duzgun sallayin ya 🙂

  2. ben çin yarışını unutamıyorum ya , vettelin aracının ön kısmı alçak arkası yüksekken webberinkinin arkası nerdeyse önden alçaktı . kesinlikle vettele daha iyi bakıyorlar . vettelin aracı webberde olsa kimbilir webber ne yapar . o halde bile vettele çok yakın bitirmişti yarışı .

  3. O iş yaş bey amca Vettel varken Webber'i şampiyon yapmazlar. Webber rakiplerinden daha hızlı araçla bile geçen sene süründü. 2010 tek şansıydı ama kaybetti.

  4. Bakalım takım bu sene pilotlarına nasıl davranacak. Webber bir ihtimal daha iyi olabilir, ama takım durdurmazsa tabi. İlk yarışta yine kötü kalkış görürsek RB politikası aynen devam demektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir