Pilotlar Podyumda Ama Bu Sefer Moda İçin

yazar:

kategori:

Formula 1 pilotları ile birlikte eşleri ve kız arkadaşları, Elton John Yardım Vakfı (EJAF) adına paraların artması için Manoco GP’de moda gösterisine ilgiyi arttırmak amacıyla bir hayır işinin parçası olacaklar.

Stece Rider ve Ecclestone’nin kızı Tamara tarafından ev sahipliğinin yapılacağı Amber Fashion etkinliği, Monaco GP’nin cuma akşamında olacak ve dünyanın en hoş bayan ve erkek kıyafetleri ile mücevherleri sergilenecek.

Bu gecede ayrıca Petra Ecclestone tarafından tasarlanan yeni bir lüks erkek giyim kolleksiyonu "FORM" tanıtılacak.

Moda gösterisinin yanı sıra gecede bir yardım müzayedesi yapılacak. Bu müzayedede Force India takımı sahiplerinden Vijay Mallya’nın yatı Indian Empress ve Elton John’un ünlü şarkılarını hazırladığı bir piyano satışa sunulacak.

Amber Fashion sorumlusu Sonia Irvine: "Amber Fashion olarak, EJAF’yi (Elton John Yardım Vakfı) destekliyor olmaktan büyük onur duyuyoruz ve David Furnish’in bu projeye kişisel ilgili için de çok minnettarız."

"Monaco Prensi 2. Albert de, son iki yıldır gelmesi ile bize lütufta bulunmuş olmasıyla birlikte F1 patronu Bernie Ecclestone ve onun ailesi, geçen sene ilave şerefli konuklardı."

"Kesin bir şekilde inanıyoruz ki, bu sene Formula 1 pilotları ile eşlerinin ve kız arkadaşlarının bu sefer kedi yürüşleriyle katılması, bu seneki etkinliği şimdiye kadarkilerin en iyisi yapacaktır."


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir