Hakkinen "Şampiyon Olamaması Nedeniyle DC Devam Ediyor"

yazar:

kategori:

Daivd Coulthard pistteki en yaşlı pilot çünkü o hedeflerine ulaşmadan sporu bırakmak istemiyor.

Bu görüş Coulthard’ın eski takım arkadaşı 2 Formula 1 Şampiyonu Mika Hakkinen’e ait.

Canwest Haber Ajansına konuşan Hakkinen "David Coulthard gibi bazı pilotların bu kadar uzun süre Formula 1’de kalmalarına şaşırıyorum. Ancak bunun yanında nedenini de anlayabiliyorum."

"Eğer ben de şampiyon olamasaydım muhtemelen hâlâ F1’de olurdum."

"Bir çok pilot için hikaye farklı ancak özellikle hedeflerine ulaşamamış bazıları için sürekli devam etmek gerekiyor." dedi.


Yorumlar

  1. dc,ve baricello seven arkadaslar kaanatım seneye ikiside olmayacak.ama fisi olacak gibi görünüyor.hepinize hürmetler

  2. mehmet özmaldal avatarı
    mehmet özmaldal

    futbol da hakan sükür f1 de dc ve barichello gücleri yetiyorsa yapsınlar

  3. tolga soydan avatarı

    webber ezdi ya resmen DC yi.savunmaya gerek yok.yaşlandı atık.baricello DC gibi isimlerin bırakması lazım.hakkinen söylüosa vardır bişey.

  4. hiç bi işe yaramayan biriymiş gibi yorum yazıyosun.sen at yere vur öbürü laf atsın kim sahip çıkacak bu adamlara.varsa yoksa kimi alonso hamilton massa kovalainen.bu adamlar nascardamı yarışıyo.hayır yani bitane başka pilot fanı olsa şaşırıp kalacam

  5. güzel arkadasım benim söyledigimde ne var bana söylermisin.dc'ye ne laf söylemisim asagıdaki yazıda..sonuc ortada sen kendinde görüyorsun..bu sitede fikirleri yazmaksa sucum atsınlar güzel arkadasım.

  6. ferzan dağ isimli şahıs senin ne alıp veremediğin var dc ile her msjında dc bırakmalı falan filan.yaw adamın şansı bi türlü yaver gitmiyor.sıralamayı sevmediği için genelde ilk seansta eleniyo dc.ama hep biri ona çarpıp duruyor.unuttuysan o redbull a ilk podyumunu getirdi hatta fujide 4 .cü olmuştu ispanyada 5.ci olmuştu hatta antrenmanlarda 3-4 oldu istanbulda yarışta ise pis taraftan kalktığı için sıra kaybetti rosberge ama trulli yi arkasında tuttuğu için bence puan alamasada iyi bitirdi 9.cu sırada.webberin ön sırada olmasıyla puan aldı yoksa rosberg in önünde olsaydı 8.ci olurdu.ama göreceksin bu sene bi yarışta önlerde bitirecektir.haaa unuttuysan cin de 5.ci olmuştu sıralamada yanii sıralamadada süper aslında yeterki gözünü karartsın.david bırakırsa bu sene bende f1 i bırakırım.çünkü o ve rubens olduğu için izliyorum f1 i.umarım seni bidaha dc ye çamur atmış msjı görmeyiz.bu sitede çok göze batıyosun herkesle tartışıyosun.admin olsaydım çoktan banlardım seni.çünkü bu sitede ithamcılara yer yok.

  7. 5 yarısta webber 9 puan aldı coulhard puan yok..bence seneye onu göremeyecegiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir