Porsche Boxster S – 2013

yazar:

kategori:

Oldukça daha hafif, daha uzun dingiz mesafeli ve daha geniş tekerleklerinin yanında şimdi yeni elektro-mekanik direksiyonuyla sınıfının en iyilerinden. Sürüş dinamiklerine ilaveten Porsche, Boxster için Sport Chrono Paket’i seçenek olarak sunuyor ki bu pakette ilk defa dinamik transmisyon mevcut. Boxster’da yine bil ilk, mekanik arka dingil diferansiyel kilitli Porsche Torque Vectoring (PTV).

Yeni Boxster, şimdi %15 daha az yakıt tüketecek. Altı silindirli motorlu otomobil, 10 km.’de 9 litreden az yakıt sarfiyatında bulunacak. PDK’lı (7 vitesli Porsche-Doppelkupplungsgetriebe) modellerde 8 litrenin altına bile iniyor.

Porsche Boxster S: 3.4-litre boksör motor 315 hp (232 kW); Arkadan itişli, 6 ileri manuel vites, 7 vitesli PDK seçeneği, 0-100 km/sa. hızlanma 5.1 saniye (PDK ile 5.0 saniye – Sport Chrono Paket’li ile 4.8 saniye); azami hız 279 km/sa. (PDK ile 277 km/sa); yakıt harcama 8.8 litre/100 km. (PDK ile 8 litre/ 100km)


Yorumlar

  1. Karşınızda Porsche'nin en uygun, kolay elde edilebilir, porş gibi olmayan modeli. Eski boxster lar berbattı, piyasada boldu. He belki başlamak için ideal denilebilir.

  2. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    boxster'ın tasarım çok hoşuma gitti. birde şuna bakın geneva fuarına lamborghini bu modelle geliyor.

    http://www.netcarshow.com/lamborghini/2012-aventador_j_concept/

    ama bu araç üzeri kapalı olsaydı daha muhteşem görünürdü. mercedes slr mclaren 'stirling moss'' modeline rakip olarak yapmışlar sanki.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir