Lamborghini Aventador J Üstü Açık

yazar:

kategori:

Aventador J, güç ve dinamik açısından sürücüsüne tarifi mümkün olmayan bir tecrübe sunuyor. 700 HP / 515 kW gücündeki iki kişilik otomobil, birinci sınıf teknolojiye, yenilikçi yaklaşıma ve yani malzemelere sahip; özellikle markanın karbon-fiber teknolojisi üzerine muazzam tecrübesi gözler önüne seriliyor.

Lamborghini Aventador J’de mühendisler ve tasarımcılar, sadece tavanı tamamen açmamış; ayrıca ön tarafta rüzgâr kalkanı da kalkmış. Bu şekilde otomobilin sürücüsü, 300 km/sa. geçen azami hız için uygun şekilde giyinmeli.

Tasarım, pist otomobili kimliğini yansıtsa da Lamborghini Aventador J, tamamıyla bir yol otomobili; kesinlikle eşsiz.

12 silindirli motoru, 6.5 litre hacminde; otomobilde push-rod süspansiyon düzeni tercih edilmiş.


Yorumlar

  1. dünya parası olana güzel be abicim

  2. lombarghini,WV,bmv,ford,chevy,bu gibi markalar da aslında f1 de olmalı bence,her markanın deneyimi farklı.birde f1 de kuralları biraz açsalar motor gibi yani takımları rahat bıraksalar ne icatlar görürüz kim bilir?

  3. Tasarım, anlayış olarak güzel makinelerdir Aston Martin'ler fakat Aston SS üretmiyor araçları spor ruhlu exotic, exclusive ürünlerdir. Bu sebeple bilindik sport, super sport'lar arasında sayılmazlar ve haklıdır. Malesef ne düzlük, rolling ne de viraj konusunda tatmin etmez. Veyron harika bir araç sayılmaz fakat istanbul park denildiği için uzun düzlükleri sebebiyle büyük oranda geride kalacaktır başka pistler söz konusu olduğunda durum değişebilir.
    Param var ama R.R. bana hitap etmiyor Maybach gibi de olmasın diyenler için birebirdir. Yoksa kendi fiyatının yarısından az olan araçlarla telef edilebilir.:)

  4. Geçende arabalarla ilgili baya kıyaslama yapıldı forumda en iyiler arasında ama bi Aston Martin one 77 göremedim nedense ki benim en hoşlandığım arabadır kendisi ,yarış performansı olarakta düzlükte olmasada virajlar konusunda çok iyi bir araç oldugundan eminim Bugatti ile İstanbul Park'ta kapışır hatta çoğu araçla kapışır gibi geliyor bana ..

  5. bunla basmak mı 🙂 rüzgar kalkanı yok araçta ben yerimden uçup giderim diye basmam valla 😀

  6. Epey değişmiş, hoş görünüyor Aventador olarak bile sunmayabilirlerdi. Elde edeni az olur. Bunla basmak kasar adamı.
    Ağırlık ne durumda acaba.

  7. Tolga Soydan avatarı

    kimide fuardaymıs bugün lotusla

  8. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    süper hacı ya dönüp dönüp bakıyorum fotoğraflara. murcielago'da olduğu gibi bu şekilde SV versiyonunu yapsınlar üstü kapalı olarak muhteşem olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir