Horner: "Vettel'in En Büyük Rakibi Muhtemelen Button'dır"

yazar:

kategori:

McLaren Pilotu Jenson Button, geçen sene takım arkadaşı Lewis Hamilton’ı geride bırakarak birçok kesimi şaşırtmıştı ki Brawn GP ile şampiyon olduktan sonra Woking kökenli takıma geçmesi, bazıları tarafından büyük hata olarak görülmüştü.

Ama İngiliz pilot, elinde yeteri kadar iyi bir araç olması halinde neler yapabileceğini yine göstermişti.

Horner: “Jenson, takımı kendi etrafında toplamış ve iyi sonuçlar almış gibi görünüyor ki bu çok etkileyici.”

Vettel’in en büyük rakibi sorulduğunda Horner: “Muhtemelen Button” cevabını verdi.

Bernie Ecclestone ise Button’ın 2012’de yine Hamilton’ın başını ağrıtacağına inanıyor.

Ecclestone: “Jenson aracına ve lastiklerine iyi bakıyor görüntüde. Bu yüzden Lewis için yine büyük bir sorun olacak gibi görünüyor.”


Yorumlar

  1. sen kendi takımına bak önce bizde 1. 2. pilot ayrımı felan yokk

  2. weber süs bitkisi herhalde.birinci ikinci pilot ayrımını daha baştan yapmış adamlar.

  3. sen kimsin be arkadaş bu hakkı buluyorsun kendinde bunu onaylayan adam hiç mi okumaz ? Nasıl yönetim bu taraflı oldunuz iyice adamın yazdığına bakın : jet man 2 saat 21 dakika önce
    gerizekalı değilse bu horner ben anırıyım. böyle bir açıklama yapılmaz gerek varmı ang.. üstelik doğru olmadığı aleni sakın bana kimse psikolojik falan demesin bu adam tam bir ma. üstelik gerizek….beyinsi.. önde gideni. anlatabildimmiki acep ?

  4. sen kimsin be arkadaş bu hakkı buluyorsun kendinde bunu onaylayan adam hiç mi okumaz ? Nasıl yönetim bu taraflı oldunuz iyice adamın yazdığına bakın : jet man 2 saat 21 dakika önce
    gerizekalı değilse bu horner ben anırıyım. böyle bir açıklama yapılmaz gerek varmı ang.. üstelik doğru olmadığı aleni sakın bana kimse psikolojik falan demesin bu adam tam bir ma. üstelik gerizek….beyinsi.. önde gideni. anlatabildimmiki acep ?

  5. Vay arkadaş biz okadar yorum yaparız sırf milletin başarızlığının sebeplerinini söylüyoruz diye taraftarlık gösterip yayınlamıyorlar adam resmen küfür ediyor sen kimsin be bunu onaylayan adam hiç mi okumaz ?

  6. gerizekalı değilse bu horner ben anırıyım. böyle bir açıklama yapılmaz gerek varmı ang.. üstelik doğru olmadığı aleni sakın bana kimse psikolojik falan demesin bu adam tam bir ma. üstelik gerizek….beyinsi.. önde gideni. anlatabildimmiki acep ?

  7. ferrari bitmiş okeye dolanıyor o zaman hacı 🙂

  8. Serhan Acar ve bir fransız sitesinin rakamları bunlar yani resmi açıklamalar değil. Üstelik sadece takımdan aldıkları ücret bunlar sponsorlar ve esktra ikramiyeler hariç.

  9. benim için en iyi olmak kullanıcıların yaptıgı sacma sapan yorumlardan hit almak demek değildir.. ne kadar nitelikli adam gibi kullanıcın varsa o kadar iyi bir sitesindir… zaten sonrası hemen gelir…

  10. Ömer_Massa avatarı

    tahsin emre arkadaşım bir sorum olacak sana .bu bilgiler kesin mi?yanlış anlama ama ben Felipe'nin sadece Ferrari'den 14 milyon aldığını biliyorum.birde bridgstondan yıllık 5 milyon.yanlışsam düzelt arkadaşım.bir art niyetim yok yani…

  11. Dostum her site tanınmak en iyi olmak ister sen işinde en iyi olmak istemezmisin ?Senin bu yorumunda bana göre saçma..Eğer banlanılcak bir durum varsa banlarlar zaten zira kaka pilot tartışması yapan yorumcuların yorumlarını okumamakda senin elinde ,ha çok istemiyorsan başka haber sitesine git yalvarcak halimizde yok burda kal diye ^^

  12. Aslında mclaren takımı her şartta lewis'i desteklemeseydi,çaylak sezonunda dünya şampiyonu bir pilot yerine kendisinin tarafında olduğunu göstermeseydi,her gelen pilota(button'ın ilk sezonu dahil) karşı lewisin yanında bulunmasaydı kısacası şımartmasaydı şimdi hamilton'ın 3.şampiyonluğunu,vettel'in yerine kendisinin favori gösterilmesini konuşuyor olacaktık.Mclaren'e hala takımın verdiğinden fazlasını veremediği halde kötü bir araç olursa ayrılmayı düşünebilirim tripleri atması,mclaren taraftarı olmayan beni bile utandırmıştır çünkü takım yaptıkları karşısında bunu haketmiyor.Binealeyh şahsi düşüncem konsantre olmuş bir lewis,makro planda RB8'in,mikro planda Vettel'in en büyük rakibi olur.Tabii ki güzelim takımım ferrari oyuna dahil olana kadar:)

  13. Takımların 2011 tahmini bütçeleri:

    1.Ferrari: 440 Milyon €
    2.McLaren: 320 Milyon €
    3.Red Bull: 285 Milyon €
    4.Mercedes: 225 Milyon €
    5.Renault: 185 Milyon €
    6.Willams: 140 Milyon €
    7.Force İndia: 135 Milyon €
    8.Sauber: 125 Milyon €
    9.Toro Rosso: 125 Milyon €
    10.Team Lotus: 120 Milyon €
    11.Virgin: 66 Milyon €
    12.HRT: 55 Milyon €

  14. 2011 yılında pilotların kazandıkları paralar. Arka sıralarda yarışan pilotlar gerçekten çok kötü durumda bizim Anadolu topçuları bile daha iyi kazanıyor.

    1 – Fernando Alonso : 35 millions €
    2 – Michael Schumacher : 31 millions €
    3 – Lewis Hamilton : 29.5 millions €
    4 – Sébastian Vettel : 18.5 millions €
    5 – Jenson Button : 14.1 millions €
    6 – Nico Rosberg : 12.2 millions €
    7 – Felipe Massa : 12 millions €
    8 – Mark Webber : 9 millions €
    9 – Jarno Trulli : 4.5 millions €
    10 – Heikki Kovalainen : 3.5 millions €
    11 – Rubens Barrichello : 2.7 millions €
    12 – Nick Heidfeld : 2.5 millions €
    13 – Timo Glock : 2.2 millions €
    14 – Kamui Kobayashi : 1.3 millions €
    15 – Adrian Sutil : 1.1 millions €
    16 – Jaime Alguersuari : 0.8 millions €
    17 – Sébastien Buemi : 0.4 millions €
    18 – Tonio Liuzzi : 0.2 millions €

  15. Vettel'in en büyük rakibi sorulduğunda Horner: "Muhtemelen Button" cevabını verdi.

    İyide Button 1.lik için yarışacak 3.lük için değil.

  16. Eğitim Şart

  17. hangi yorumlar onlar ısım ver acıkla terstenmı okuyorsun yorumları herkes gayet duzgun yazıyor felaket tellalıgı yapıyorsun arkdasım sen

  18.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Hocam senin aracılığınla yazıyorum. Bunlardaki kibir carl'da yoktur.

  19. kardeş adam düşüncesini söylemiş neden küstah diyorsun ki. Webberi 3 seneden beri yeniyor Vettel. iyi ki ingilterede geçti yani. Ama bence asıl küstahlık başkalarının düşüncesine saygı göstermeme sende olduğu gibi

  20. benmi öğreteyim site yöneticilerine mevcut hesaplarını banlayıp tekrar üye olmalarını engellemelerini.. mac adreslerini banlasınlar bu kadar zor bişey değil ben bile wordpress tabanlı sitemde bunu yapabilirken buranın yapamaması cok enteresan…

    gerçi işlerine de geliyordur ne kadar cok yorum googledan o kadar cok hit almak demek…

  21. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Site yönetimi ne yapsın kardeş.Bu sefer de yorumum niye kaldırıldı diye ağlamaya başlayıp yönetime saydırıyorlar.Bırak oynsaınlar benim babam seninkini döver diye başlasınlar

  22. SİTE YÖNETİMİ ARTIK BİR EL ATSIN BİR İKİ DERKEN SÜREKLİ HAKARET İÇERİKLİ YORUM OKUMAKTAN SIKILDIK ARTIK.

  23. Benimle babanın oğluyla konuşur gibi konuşamazsın bu 1. 2.si benim tuttuğum takımın pilotları senin takım satan yalancı sponsor destekli pilotuna hem karakter olarak hemde yetenek olarak bin basar hadi bakalım kaybol şimdi.

  24. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    senin gibiler anca ortaya yazar zaten.tuttuğunuz pilotunuzdan belli değilmisiniz zaten. Alonso mclarenlerinin tamamından büyüktür.bunu o kafana sok yoksa ben sokacam.ron ve değersiz pilotunuz onun saray yavrusu evinde hizmetkarı olsa bundan büyük daha hangi onura erişebilirler?hiç düşündünmü bunu?

  25. Kusura bakma ama herkes buradaki haberden hareketle yorum yaziyor.

  26. Ben ortaya yazıyorum sanane yarası olan gocunur kendini gereksiz görüyorsan beni ırgalamaz.

  27. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    Doğru site sizindi değilmi?carl davidson da carl davidson.Başka işiniz yokmu sizin?

  28. Ne kadar gereksiz kişi varsa toplanmış buraya sonra da özür diliyorlar ortamı germek istemiyoruz diye. Hey Allah'ım yaa neyse sezon başlasın görürüz anyayı konyayı. Alonso'cular baktılar Ferrari yine fos Hamilton'la uğraşmaya başladılar yine. Raikkonen'de sıradadır. hele bir Lotus Ferrari'den hızlı olsun.

  29. Senin mantıklar o zaman sorunun cevabı Mclaren olmalı, button degil

  30. Evet adminler özellikle yayınlamıyor mesajları neden acaba

  31.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    :)))

  32. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    İngilizcen var mı? Cevabın evetse metnin orjinali şu şekilde.

    Red Bull team boss Christian Horner believes that Jenson Button will prove the biggest obstacle in his drivers' quest for the title.

    Lewis is going to be pushing hard this year, Jenson had a great year last year, you can't rule out Fernando because he is a world-class driver and it will be interesting to see how Kimi fares on his return."

    When pressed for who – aside from Webber – he expected to provide the biggest challenge, Horner responded: "Probably Jenson."

  33. "" Vettel'in en büyük rakibi sorulduğunda Horner: "Muhtemelen Button" cevabını verdi ""

  34. hamilton un saf hızı var deniliyorda, geçen sezon gördük istikrar ve yeteri kadar hız saf hızı herzaman yener..!

  35. Adres karmaşası yaşamışsın Sinan o laf bana ait. 🙂

    Dediklerimden hiç bir şey anlamadığın ortada diyeceğim sadece Redbull fanatiği isen takımını böyle savunmak hiç bir şey kazandırmaz.
    Ben Scuderia Ferrari'yi savunmuyorum. 🙂

    İsimleri karıştırmıyorumdur umarım yanlış hatırlamıyorsam geçen sezon için Vettel, Redbull'u savunduğum zaman alta destek msj'ları atıyordun.

  36. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    carlın Fernando Alonso Diaz'dan daha iyi olduğuna inanalar ne yapsın? Gitsin kendini boğaz köprüsündenmi atsın?

    Sen şimdi ağzını yaya-yaya bana 2007 diyeceksin.O sene puanlar eşitti.Haydi sizin sevinmenize izin vereyim geçmişsiniz diyeyim.

    Ama 2011 de de Button'ın geçtiğini hatırlatarak.Geçme öyle değil,böyle olur diyerek.

    Ne ilginçtirki 2010-2011 de mclaren Ferrari'den daha iyi araca sahipti ve Alonso yine carlı geçti.

    Sen şimdi git kendini bir sogula bakayım Button mı iyi carl mı iyi diye ok?

  37. button olacagını zannetmiyorum her sart altında lewis jensondan her zaman daha hızlı… birde formda ve kafasını bosaltmıs tam konsantre bir lewis gercekten aractan tam verim alabilir…

  38. 20 küsür aracın dünyayı kurtaracağı, değiştireceği laflarına benim karnım tok.

    demişsin Tüm dünyada bukadar izleyici kitlesine sahip bir spor tabikide dünya normlarına uymak zorunda.Sen 10 sene şampiyon olma hala daha takımını tut ona birşey demeyiz.Zaten mevcut durumda olmanızın sebebi aynı yerde takılıp kalmanız fikir olarak sabit birşey yerleşmiş beyninize başka birşeyi bünyeniz kabul etmiyor.Sadece sizin fikirlerinize okey vermeyen insanlara sataşıp duruyorsunuz.Bana Aventador un yaptığı yeniliklerden bahsediyorsun sanki biz yapılan araca laf ettik savunma moduna geçmişsin neyi savunuyorsun ? Mevcut kurallar içinde bir başarı elde edicek seviyede değilsen gelip bana takımını savunma F1 başka Ferrari'nin road car ları başka.Senin sektörün takip eden değil takip edilen markası dediğin F1 takımı esnek kanat yapmak için yaptığı çabalar ne peki bunu takip edilen takım.Geçiniz bunları kurallar herzaman açıktır yapamadığınız başarıda yok aero öne geçti yok mekanik gitti gibi basit söylemlerden vazgeçin madem okadar övündüğünüz şeyler var ve büyük bir takımsınız (ki kimse küçük demiyor) ufak gördüğünüz takımlardan daha iyi işler yapmasını becerin artık.

  39. rocco junior avatarı

    Ben anlamıyorum siz Buttonu neden bu kadar küçümsüyorsunuz?Adam ne yapsa size kendini kabullendiremedi.Ayrıca insanlar istediğini seçmekte özgür siz ne bundan?Buttonu,Hamilton dan hızlı görmek tercihtir.Siz beğenmiyorsunuz ya da aksini düşünüyorsunuz diye insanlar neden f1i izlemesin.F1 için çocuk seviyesindeki yorumları bırakın artık.Genellemeler ve kesin hükümler vermeyin.Bu tür şeyler görecelidir.Bir de Mclaren fanı takımı desteklemek mi yoksa sadece Lewisi desteklemek manasına mı geliyor ben çözemedim.Çoğunluk Button rahatsız gibi bir hava var halbuki o da aynı takımın başarısı için ter döküyor

  40. button ın hamiltondan daha hızlı pilot olduğunu iddia eden biri varsa birdaha F1 izlemesin. bir zahmet gitsin evinde örgü örsün, nakış işlesin bu gibi işlerede bulaşmasın.

  41. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    Faster kardeş mevzuya Redbull'un egemenliğine karşı en büyük tehdit kim olabilir manasında baksanız daha iyi olur.

  42. FAster Inside avatarı
    FAster Inside

    Terbiyesizliğinde bu kadarı yaa, horner efendiye sormazlarmı hiç, yaa bu webber başka araçmı sürüyor da vettel rakip olamasın, yok yaa webber hakikaten bunlara az yapıyor, adam geçirmedik kapak bırakmadı, "2 ci pilot için hiç de fena değil " , insanın biraz yüzü kızarır horner, b,raz susar, içindeki herşeyi dışa vurmak zorundamısın, küstah herif

  43. olay o kadar açıkkı,horner vettelin rakibinin mclaren aracının hızlı ve rekabetci olursa sadece lewis olduğunu adı gb bilior ama psikolojik olarak rakibi etkilemeye çalışıor olay tamamen budur ağalar =)

  44. hamiltonu buttonın klasına ulabılmesı ıcın f1 de daha bır 5 yıl lastık asındırması gerek ..ben sahsen buttonı ilk bar honda ıle ızlemeye baslamıstım daha o zamanlar raikkonen ya da buttondan bırısının gelecekte shumacherın yerıne ferrayıye gecebılek en guclu adaylardan oldugu yazılıp cızlıyordu.tabı malum daha sonrakı yıllarda hondanın gelısmının ıcler acısı halını bılıyoruz taki brawn gp olarak degıstıgı 2009 yılına kadar.benım gordugum hondalı yitik yıllarında bıle lımıtlerı zorlayan bır pılot olmustur.ayrıca mucadelecılıgı ,takım oyunclugu,saygısı hamılton denen harlemın dogu yakasında arac suruyormus gbı f1 de arac kullanan sahısta bulunmayan mezıyetlerden

  45. Horner bey avrupa yarışına kadar öyle olcak ama sonrasında tek rakipsiz bir piloto olacak emin ol ve de sabırlı ol.Artık herkes biliyor ki mclaren takımının 1. pilot Buttondur.Disiplinli,kendini beğenmemeiş ve şımarık ,itici bir adam değil.Her kesimden herkesin saygısını kazanmış bir pilottur.Takım arkadaşı gibi aracın feriştahını kaydırmıyor .Limitte sürüyor gerçek bir şampiyon gibi.
    Button uzun yıllar Mclarene hizmet edecek ve şampiyonluk ta kazanacaktır.

  46. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    Takımda bu sefer gerçek İngiliz bir pilot olunca mclaren onu ikinci pilot yapmayı göze alamadı.

    Taraftar baskısı+medya.Nede olsa Jenson Alexander Lyons Button bir İngiliz.

    Gerçi Button o kadar karakerli ve efendi bir insanki,Bence İngiliz değil,olsa olsa bir Norveç li olur(du).

  47. rocco junior avatarı

    Button geçen seneki ivmesini sürdürürse ekstrem durumlara gerek kalmadan yine geçmeyi başarabilir.En azından ezilmeyecektir.Adam yaman çıktı cidden ve halen başarıları küçümseniyor.Mercedesler de sezon başı Mclaren kadar ya da Mclarene yakın olabilir,bu yarışlarda Red bull'un işini zorlaştırabilir.Button-Webber-Hamiltona ek olarak sorunlarını aşmış,aracı rayına oturtmuş Ferrari'de olaya dahil olursa Alonso da kimseye kolay yem etmeyecektir.Düşüncem böyle…

  48. Tolga Soydan avatarı

    lewis hamilton button dan çok daha iyi bence.adamda saf hız var bi kere.herkesin kötü zamanları olabilir lewisinde geçen seneydi.lewis gününde olursa kolay kolay kimse geçemez.AMA İŞLER DEĞİŞTİ KİMİ GELDİ 🙂

  49. O nu astik artik, yoksa normalde Vettel`in en buyuk rakibi Webber`dir 🙂

  50. Webber yine bloke anlasilan ama son dedikodular McLaren aracinin bi parca daha fazla Lewis e yakin oldugu yönünde lastiklerdeki yeni duzenlemelerde Lewis in bu konudaki dezavantajini azaltiyor,Horner yine baslamis psikolojik savasa :))

  51. Hedef saptiriyor Horner, Kim ne derse desin, extrem durumlar haric Lewis her durumda Button`i yer..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir