Lotus: "Kendimizi Favori Görmüyoruz"

yazar:

kategori:

Teknir bir sorun nedeniyle Barselona’daki ilk testleri kaçıran Lotus’un E20 aracı, Jerez’deki ilk testlerde ve son Barselona testlerinde etkileyici performanslar ortaya koydu.

Ama Melbourne’de Kimi Raikkonen veya Romain Grosjean’ın podyumun zirvesine çıkma ihtimali için Allison: “Kendimizi favori olarak görmüyoruz”

“(Favoriler) Red Bull ve McLaren. Onların arkasında, birbirlerine çok yakın olan bir grup takım var ve biz de onların içindeyiz.”


Yorumlar

  1. nedense bu sene tüm takımlar çıtayı düşük tutuyor , takımlar arası zaman farkının azalması , yarışlarda neler olabilecegini tahmin etme konusunu zorlaştırdı, ve aynı zamandada güç saklama yarışındada dahafazla akıllandılar galiba , redbullun her yarışta 0.5 saniyeyi cepten çıkartır gibi çıkarması sanırım diğer takımları güç saklamaya zorlayan durum oldu…

  2. bilgin çeliktürk avatarı
    bilgin çeliktürk

    inşallah yolunuz acık olsun Renaultun izinden yürümeye devam 2 süper pilot var umdukları gibi bir sezon geçirirler >>Sonuna Kadar RENAULT F1 TEAM<<

  3. Bu iyimserlikten de öte bir ütopya geçen sene herkes Toro Rosso, Willams sürpriz yapabilir derken döküldüler. Lotus'un nerde olduğunu daha kimse bilmiyor Testler artık bir ölçü değil.

  4. 2004 yılında Renault 4. idi 2005 te şampiyon oldular?

  5. geçen sene 5.olan takım şasi değiştirdi.geçen seneki takım önden egzoz çıkışını kullanıyordu şimdi arkadan egzoz çıkışı.testlerde uzun turlarda lotus hem mgp hemde ferrarinin önünde idi ve mclaren kadar iyiydi uzun turlarda ! (benzin yükleride muhtemelen eşitti)

  6. Tolga Soydan avatarı

    dediğin gibi olucak büyük ihtimal.piste göre de sıralama değişebilir

  7. Mercedes GP avatarı

    helal olsun geçen sene beşinci olan takım bu sene 2. olacak he ? Mclaren'i de geçecek bence çok iyimsersin.Mclaren'i çok zor geçmeleri gayet iyi bir araçları var.belki tur zamanları yakındı ama benzin yükleri farklıydı Mclaren hep en dolu depoyla çıktıklarını ifade ettiler bence bu sene Mclaren-Red Bull arkada Ferrari-Mercedes-Lotus üçlüsü ve bunların arkasında Force india-toro rosso-sauber-caterham var bence bu senenin marjı böyle olacak.çok sıkı mücadeleler olacak

  8. geçen sezona göre en fazla revize edilen araba lotus.yeni şasi ve arkadan egzoz çıkışı onlar için yeni ve lotus diğer tüm takımlardan daha fazla güncellemeye açık.bu arabada büyük bir potansiyel olduğunu hissediyorum sanki.kimi nin podyum şansı var.sezon ilerledikçe.mclareni geride bırakıp rbr ye en yakın takım olma ihtimalide var bence.

  9. Takim bir podyumla baslarsa o zaman hersey cok daha farkli olur. Hadi bakalim, rastgele..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir