Sauber 2012 Hedeflerini Yüksek Tutuyor

yazar:

kategori:

İsviçreli takım, BMW’nin spordan ayrılmasının ardından son iki sezonu 8. ve 7. tamamladı.

Peter Sauber: “Kış testleri, mücadelenin hiç olmadığı kadar yakınlaşabileceği izlenimi verdi. Görünüşe göre orta gruptaki takımlar, zirvedeki takımlarla farkı kapatmış”

“Testlerde ortaya koyduğumuz ilerlemeden gerçekten memnun kaldım. İyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Öyle de olmalı; çünkü 2012’de kendimize çok yüksek hedefler belirledik”

“Düzenli olarak puan almak, takımlar şampiyonasında sıramızı yükseltmek istiyoruz”

“Bunun kulağa çok iddialı geldiğinin farkındayım ama bunun üzerine çalışıyoruz”

Sauber Pilotu Kamui Kobayashi, geçmişe kıyasla yarışlarda daha istikrarlı olabilmeleri halinde takımın hedeflerinin ulaşılır olduğunu belirtti.

Sauber: “C31 ile ümit veren bir sezon öncesi test dönemi geçirdik. Araç çok iyi durumda. Geçen sene elde ettiğimiz tecrübe ile birlikte bu, şu anda kendime daha çok güvenmemi sağlıyor.”

“Benim için esas hedef, bu sene daha istikrarlı olmamız. 2010’un ilk yarısı bizim için zordu; ikinci yarıda ancak telafi edebildik. 2011’de tam tersiydi: Harika bir başlangıç oldu; sonra sıkıntılar yaşadık”

“En iyi potansiyelimizi istikrarlı olarak ortaya koyabilirsek, düzenli olarak puan alabiliriz. Böyle olmalı”


Yorumlar

  1. benim hatırladığım kadarıyla şimdiye kadar hiçbir takım bir senede orta gruptan öndekilere karışmadı, büyük bir kural değişikliği olmadığı sürece.

    sizce, ebd yasağı büyük bir kural değişikliği midir?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir