Lopez: "Formula 1, Kubica'nın Eksikliğini Çekiyor"

yazar:

kategori:

Polonyalı pilot, ralli kazasında ciddi bir şekilde yaralanmış ve o günden bu yana bir daha Formula 1 direksiyonuna geçemedi.

Adı bir ara Ferrari ile de geçen Kubica’nın eski patronu Lopez, Polonyalı pilotla aralarına kara kedi girmesine üzüldüğünü belirtti.

Lopez: “Olanlara üzgünüm. Bizim için çok zordu; Robert için daha da zor. Aramızdaki anlaşmaya da bağlı kalarak her şeyi yaptık”

“Devam etmeye ve onu yakın zamanda tekrar koltuğa nasıl oturtacağımızı bulmaya hazırdık; belki de bu sezonun ilerleyen zamanlarında. Ama sonrasında olanlar beni hiç mutlu etmedi. Daha fazlasını yapamadık; sorunun Robert olduğunu düşünmüyorum”

Lopez, Polonyalı pilotun Ferrari ile adının geçmesinin ilişkilerine zarar verdiğini kabul etti.

Takım ile pilot arasında Ferrari söylentileri üzerine meselenin büyüyüp büyümediği sorusuna Lopez: “Evet ama bu ne Robert’in yanılsaması ne de başkasının. 2011’de Robert’in dönüşünün mümkün olmadığını biliyorduk”

“Onu zorlamadık ama menajeri ona baskı uyguladı. Bunun Ferrari ile ilgisi olup olmadığını bilmiyorum ama kapımız uzun süre açıktı.”

“Kubica’nın, en iyi olmayan bir araçla kazanabilecek az miktarda pilottan birisi olduğunu düşünüyorum. (F1’de olmaması) Büyük bir kayıp”


Yorumlar

  1. Görende 3-4 şampiyonluğu var sanacak.
    Nesi kayıp ALLAH aşkına, Schumacher için bile bu kadar kayıp denmedi ki değildi. İt ürür kervan yürür.

  2. fotoğrafa ilk bakışta Hamilton sandım 😀

  3. fotoğrafa ilk bakışta Hamilton sandım 😀

  4. Aracını gördükten sonra ölmedğine dua etmek gerek. F1'e geri dönemese bile yeterince iyileşir umarım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir