Horner: "Webber Tekrar Formunun Zirvesinde"

yazar:

kategori:

2010’da şampiyonluk mücadelesi veren Webber, 2011’de zor bir sene geçirdi ve şampiyon olan takım arkadaşının gölgesinde kaldı.

Horner “Mark iyi bir kış geçirdi. İyi bir sezon öncesi geçirdi ve Melbourne’e geçen senekinin aksine çok iyi bir durumda gitti. Zihni iyi durumda ve umarım güçlü bir sezon geçirebilir.” dedi.

Webber ve Red Bull, 2010 şampiyonluk mücadelesinde yer yer takımın Vettel’i kayırdığı gerekçesiyle sorunlar yaşamışlardı.

Bu sene Webber’in güçlü olması haline benzer sorunların yaşanıp yaşanmayacağının sorulması üzerine Horner “Hayır. Gerçekten rekabetçi sürücülerimiz var ve onların birbirlerini zorlamalarını bekliyoruz ancak her ikisi de takımın en önemli olduğunu biliyorlar.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Horner "Hayır. Gerçekten rekabetçi sürücülerimiz var ve onların birbirlerini zorlamalarını bekliyoruz ancak her ikisi de takımın en önemli olduğunu biliyorlar." dedi.

    Sanırım burada dil sürçmesi var. Şöyle olmalıydı;

    "…ancak her ikisi de Vettel'in en önemli olduğunu biliyorlar."

    🙂

  2. Schumacher- avatarı

    Fotoğrafta Webber'in yüz ifadesine bakın .

  3. http://www.fia.com/en-GB/mediacentre/pressreleases/f1releases/2012/Pages/f1-cw-qa.aspx adresindeki yazıyı oldukça bilgilendirici buldum. Site yönetiminin Türkçe'ye çevirmesini tavsiye ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir