Brawn: "Schumacher İle Rosberg Arasındaki Farkı Pirelli Yaratıyordu"

yazar:

kategori:

Aslında Brawn, Schumacher’in daha hızlı olabileceğini ama takım arkadaşına göre Pirelli lastiklerini anlayamadığını ifade etti.

Brawn: “(Schumacher) hızlı virajlarda aynı; hatta daha da hızlı. Nico’nun sadece tek turlarda lastiklerinden azamisini alma kabiliyeti var.”

2011’de iki pilotun sıralama performanslarına bakınca Rosberg’in Schumacher’e karşı 16-3’lük bir üstünlüğü var ama yarışlarda 43 yaşındaki pilot durumu dengeliyor ki yarışlarda Rosberg’în en iyi sonucu 5.’lik iken Schumacher 4. olabildi.

Brawn: “Yarışlarda -ki burada istikrar öne çıkıyor- ikisi arasında fark yok. Bazı yarışlarda Nico baskınken bazılarında Michael çok güçlü”

Schumacher’in sorunu, lastikleri anlamakta; özellikle de sıralamalarda tek turda performans elde etmede.

Brawn: “Sıralamada farkı bulup bulamayacağını bilmiyorum. Çünkü Nico, o şartlarda (sıralamada) çok özel; gördüğüm en iyilerden. Şu anda Michael, (Rosberg’in) bunu nasıl elde ettiğini anlamadı”

“Şimdi sadece tek bir lastik var; durum herkes için aynı. (Lastiklerden) nasıl performans elde edeceği üzerine çalışması gerek.”


Yorumlar

  1. Schumi düşmanı falan değilim.Bu tip bahaneler komik geliyor sadece…

  2. Her ne kadar Schumiyi eleştirsende bende senin dik durusunu takdir ediyorum kardeşim

  3. hsn_schumifan avatarı
    hsn_schumifan

    ben üye değilim, üye olmadan da yorum yazabilenlerdenim.

  4. yalanını sevsinler sen ne zaman üye oldun ?

  5. beyler uzatmanın anlamı yok, adam 43 yaşında ve hala keyif alıyor yarışmaktan; bunların üstüne bir de meydan okuyor genç rakiplerine, yaşına aldırmadan 25 yaşındaymış gibi kafa tutuyor.benim kendi düşüncem tabi schumi için geçen seneki yarış performansından memnunum bu sene daha da iyi olacağını düşünüyorum sıralamaları da birlikte göreceğiz. ross brawn'ı severim ancak bizi tatmin etmekten çok öte gibi geliyor bana umarım bu yıl araç üzerine koymuştur yoksa bu senede 7 ve 8. sıralara abone olacaksak ne anladım o işten. umarım bişeyleri değiştirmişlerdir araçta, fazla da kalmadı bir kaç gün sonra ortaya çıkacak nasılsa herşey

  6. hsn_schumifan avatarı
    hsn_schumifan

    sen neden kendin hakkında 3. şahış gibi bahsediyorsun ki.. 😀

  7. hsn_schumifan avatarı
    hsn_schumifan

    burdaki herkes az çok senin ezelden beri Schumi düşmanı oldugunu biliyor. Bazen Schumi' yi destekler gibi yorum yapıyorsun ama bence gerçekçi degil senin nerdeyse tüm yorumlarınla karşılaşmışımdır. Sen ne dersen de benim gözümde fişlendin bir kere, kusura bakmada kızmaya hiç hakkın yok.

  8. hsn_schumifan avatarı
    hsn_schumifan

    haha :D, yok öyle birşey, benim nickim hep aynı.

  9. takir değil takdir eder cano imla hatası yapmışım.

  10. jet man seni ve senin gibileri takir eder ama vakti zamanında denilenleri asla unutmaz !

  11. Ayrıca bir çok arkadaş var Schumiyi 2010 senesinden beri destekleyip Rosberg tartısmalarına girip aynı nickle hala devam eden

  12. Jetman 2010 senesinden beri nickimi değiştirmedim 😀

  13. jet man sana bir öernek versin jet man 2010 sezonu öncesinde yorum yapmaya başladı peki 2010 sezonu öncesinden hangi schumi nicki aynı nickle devam etti bu güne kadar ??

  14. ama senin tarzında bazı delikanlı geçinenlerin eski nicklerini bir kenara bırakarak yeni nickler alarak ! yorum yaptığını ve jetmana karşı koymaya çalıştığını ben bilirim.

  15. jetman hiç bir zaman jet man nicki haricinde yorum yazmamıştır.nick değiştirmemiştir.çetesi yoktur.asabileştirmeyin adamı sadece jet man ı mantıklı yorumlarıyla detekleyenler vardır.brawn gelsin külahıma anlatsın pirelli lastiklerini.sen kimsin o kim.hacı gel külahıma anlat 2 sene boru değil.2 sene geldi geçti 2 sene bağrımı deldi geçti.birde bana sor

  16. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Brawn herkese gerekli cevabı vermiş ki bu bütün herşeyi açıklıyor..artık gerisi Schumacherde.

  17. hsn_schumifan avatarı
    hsn_schumifan

    schumi düşmanı oldugu zaten bilinen birşey yada JETMAN degişik kimlikler altında yazıyor birşeyler. 😀

  18. fişleyin şumi düsmanını:)))

  19. Artık bu sene bahaneye de yer kalmadı desenize…

  20. Eray Parlak avatarı

    🙂

  21. eray parlak diyor ki; şimdi onlar düşünsün 🙂

  22. aynen katılıyorum arkadaş.
    şumi düşmanlarına 1 er paket kına hazırlattım ben.
    bu sene gönderirim..

  23. Eray Parlak avatarı

    Herkeze iyi bir cevap olmuştur umarım.Schumacherin yarışta Rosbergten çok daha iyi olduğunu söyledik zaten belliydi. Kral neler yaptı yarışlarda;ne ataklar izletti,Yağmur adam olduğunu gösterdi tek sorun sıralamaydıki oda lastik farkındandı.Hızlı virajlarda çok daha hızlı demiş Ross.Çoğu yarışta Rosberg baskınken Schumacher bazılarında çok güçlü demiş.Havada karada affetmez demiş kısaca:)
    Kral gümbür gümbür geliyor busene savunun kendininizi Şumi düşmanları 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir