Mclaren "Müşteri Aracı" Fikrine Karşı

yazar:

kategori:

Bernie Ecclestone, mevcut ekonomik krizden küçük takımların müşteri aracı alarak daha az etkilenebileceklerini söylemişti.

Whitmarsh “Mclaren, felsefesi gereği müşteri araçlarının bu spor için uygun olduğunu düşünmüyor. F1’i diğer sporlardan ayıran en büyük özellik bu. Takımlar üretici olarak varlar ve kendi araçlarını oluşturup geliştirmeleri için sorumlular. Bu sayede çeşitlilik oluyor.”

“Ancak bu durum ortaya çıkarsa biz de bakarız. Bu spordaki finansal sorunların farkında olmalıyız ve bu durum gerekli olabilir. Ya bazı küçük takımların ayakta kalmasına yardımcı olacağız ya da yenilerin gelmesini sağlayacağız. Bu durumda geçici olarak müşteri aracına izin verilebilir. Ancak bu konuda dikkatli olmalıyız. Bazı takımlar bu fikri etkileyici buluyor olabilirler ancak bu, müşteri araçları çok fazla harcamadan mücadele ederlerse, Williams ve Force India gibi orta sıra takımları için büyük tehdit olur. Şu anda sporda olan denge bozulur.” dedi.


Yorumlar

  1. Lewis ShowCase avatarı
    Lewis ShowCase

    hayır yok o saatlerde tur rehberi falan vardı

  2. Daha önce tekrarların o saatlere denk geldiği olmuştu , belki tekrar koymuşlardır yine o saate . Peki sabah sıralama saatinde boşluk var mı öyle ?

  3. Lewis ShowCase avatarı
    Lewis ShowCase

    bu iyiydi 😀

  4.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Belki TRT de unutmuştur.

  5. F1 e hiçbir şey katamayacağı aşağı yukarı belli olan 2 takım için müşteri aracı modeline dönülmemeli. Bu takımlar daha fazla maddi imkana sahip birileri tarafından satın alınana kadar kimse icat çıkarmamalı. Gerçi müşteri aracı uygulamaya konulursa bundan Williams bile yararlanmayı düşünebilir. Sonuçta takımı Maldonado ayakta tutuyor 🙂 Bir zamanların büyük takımın adı Force İndia ile yan yana anlıyor Yazık.

  6. Lewis ShowCase avatarı
    Lewis ShowCase

    pardon doğru yayın hakları konusuna kafayı o kadar kafayı takmışım ki yarışın saatini unuttum

  7. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Avustralyada sıralama turları ve yarış sabah saatlerine denk geliyor.

  8. Lewis ShowCase avatarı
    Lewis ShowCase

    konu dışı
    şuan teledünyada trt hd yayın akışını gezerken cumartesi 15:30 dan 17 :30 a kadar . ile koyulan bir yer gördüm acaba diyorum f1 yayınlarını verebilir mi ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir