Force India Şimdi Daha da Üst Sıraları Hedefliyor

yazar:

kategori:

Birçok otorite ve takıma göre de bu sezon takımlar arasındaki farklar azaldı; grup birbirine daha da yaklaştı. Bu durum da sezon içinde bazı sürprizlerin yaşanmasına neden olabilecek.

Mallya: “Uzun kış aylarının ardından artık hepimizin, yeni sezonun başlangıcını dört gözle beklediğimizi düşünüyorum. Testlerdeki formumuz rekabetçi görünüyordu ama güç sırasını ve herkesin kışı nasıl geçirdiğini ancak ilk yarışta görebielceğiz”

“Bizim açımızdan Andrew Green ve teknik ekibinin çok dengeli bir araç ortaya çıkarma adına sıra dışı bir iş çıkardıklarına şüphe yok. Hatta VJM05’in mühendisliğinin şimdiye kadarki en iyisi olduğuİ tasarımın ayrıntılarının en güzeli olduğunu söyleyebiliriz. Bir başka adım atacağımıza inandığımız bir araç bu”

56 yaşındaki Mallya, artık daha yukarıdaki takımlarla düzenli olarak mücadele içine girmek istediklerini ifade etti.

Mallya: “Tahminde bulunmak için hâlâ temkinliyim. Çünkü birçok bilinmeyen var. Analizlerimiz, uzun yılların en yakın gridini işaret ediyor; özellikle de orta grubun üst tarafında. Yine de başlangıçtaki hedefimiz aynı: Sahara Force India’nın ilerlemeye devam etmesi ve önümüzdeki takımlarla mücadeleye girişmesi.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir