Ferrari, Rakipleri Tarafından Göz Ardı Edilmiyor

yazar:

kategori:

Maranello kökenli takım, sezon öncesi testlerde istediği sonuçları alamadı ve Teknik Patron Pat Fry, sezon başında podyum mücadelesinde olmayı beklemediklerini söyledi.

Bununla birlikte takım, tek turlarda bazı ilginç dereceler elde etti ve elinde bulunan kaynaklar ve ekiple, 2012’de ilerleme kaydedeceği düşünülüyor.

Yarış temposunda takımını Ferrari’den iyi gören Lotus Takım Patronu Eric Boullier: “Henüz çok erken. Ferrari’nin büyük kaynaklara sahip olduğunu gördük; ayrıca çok yetenekli insanlara da. Bu yüzden nasıl olacağını bilemezsiniz.”

“Aracın gelişimini beklerdim. Bir yarış simülasyonunda onlardan hız göründük diye bu sezon onlara yenecek değiliz. Aracımıza odaklanmayı sürdürmeli ve elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız”

“Elbette bu sene sahip olduğumuz paket ümit verici görünüyor. Ama zor (bir sezon) olacak. İlk yarışlarda hiçbir fırsatı kaçırmamalıyız. Çünkü puan almak veya podyuma çıkmak zor olacak.”

“Ferrari’nin vereceği tepkiyi küçümsemiyoruz. Geri döneceklerdir.”

Güç sırası için Red Bull Takım Patronu Christian Horner: “Bütün olağan şüpheliler yer alacak. Bu yüzden McLaren’ın çok güçlü olduğu görmek sürpriz yaratmayacaktır.”

“Bana göre Ferrari, insanların düşündüğünden daha iyi durumda. Mercedes geçen seneye göre bir parça gelişmiş göründü. Bu yüzden yine baş kahramanlar orada olacak.”

Lotus Pist Operasyonları Mühendisi Alan Permane, Ferrari’nin arkada olduğunu garanti altına alamayacaklarını ifade etti.

Permane: “Hepimizin çok yakın olacağının bir kanıtıdır. Bazı yerlerde bazı takımları daha iyi çalışacak veya ayarları daha iyi olacak ve öne çıkacaklar.”

“Herkes kış döneminde diyeceklerini dedi; bir şey değerlendirilmedi. Şimdi işler bitti ve herkes değerlendirme yapmaya çalışıyor. Melbourne’e gidene kadar bilemeyeceğiz”

“Red Bull’un orada güçlü olacağını biliyoruz. McLaren’de öyle olacak. Geri kalanımız nerede olacak? Kim bilir?”

“Ferrari sıkıntı yaşıyor gibi. Fernando ile birlikte yarış simülasyonu yaptık ve biraz daha hızlıydı. Ama ilave bir pitstop yaptılar. Biz de bunu yapabilirdik ama neler olabileceğini görebilmek için sert lastiklerle çok uzun bir bölüm geçirdik. Pitstop yapsaydık, 3-4 saniyemiz daha olurdu. Bu yüzden durumdan memnunuz”

“Ferrari’nin nerede olacağını bilmiyorum. Onların önünde olacağımızı söylemek isterdim ama muhtemelen bu çok iyimser olurdu. Çünkü şimdi sıkıntı yaşıyorlarsa, bu uzun sürmeyecektir.”


Yorumlar

  1. Benim İçin Tek Yol Kaldı Yarışları İzlemek İçin. Sıralama Ve Yarışlardan 1 Saat Sonra Türk Torrent Sitelerine Düşer Yarışlar Oralardan Çeker İzlerim..

  2. Bravo.Nereden izleyeceğiz şimdi ?

  3. gitti yayınlar d-smarta şifreli artık geçmiş olsun…

  4. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    bu ülkede sporun futbol'dan iberet olması artık çok canımı sıkıyor ,yeter arkadaş bu ne rezilliktir yaa, bu ne geri kafalılıktır , neymiş ülkemizde içki içme yaşı 24 müş wettel 1.sırada ama şampanya içemiyor,sauber tequila sponsorunun yazısını kaldırıyor ,pistimiz yarışlardan çekiliyor,sebastian wettel'le aynı kategoride daha iyi dereceler elde eden Cemil ÇİPA'ya destek yok ,şimdide yayın paralı kanalda yayınlanacak ,yazıklar olsun beeee gerçekten yazıklar olsunnnn,lafa geldimi avrupa birliği bizi niye kabul etmiyor biz asya ile avrupayı birbirine bağlayan dünya üzerinde coğrafi konumu en önmeli olan ülkeyiz ekonomimiz tüm avrupa ülkelerine rağmen daha iyi durumda ,avrupalılaşıyoruz paramız bile dünya üzerinde değer kazanıyor deniliyor ama gerçekten bi hindistan kadar bile olamıyoruz yazıklar olsun her ne kadar yetkili alakalı bakan ya da bakmayan hepsine yazıklar olsun..

  5. E o kanal hd , normal bi kanalda daha olması lazım değil mi ? Açıklanır o da belki .

  6. Formula1 yayinlari 3 yilligina D.smart 77 kanalda..

  7. neden patladık diyorsunuz hiç yoktan iyidir

  8. Tolga Soydan avatarı

    aynen geçmis olsun.patladık

  9. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    d-smart a gitti yayınlar, smart spor 77 kanal, serhan acar tweet geçti.

    geçmiş olsun..

  10. umarım rosberg ile schumacher in 5nci sıra için kapıştıklarını izlemek zorunda kalmayız,ve umarım daha süprizlere açık bir araçları olur,klasik durum rosberg yarışa 4. veya 5. başlar,schumi en kötü 9. veya 10. başlar ama yine peşpeşe bitirirler..=)) bazen biri bazen diğeri önde,bu durumu aşmaları ve ön takımları zorlayıp ileri dörtlüyü dağıtmaları lazım…

  11. Mustafa Sar avatarı

    Biz Ferrari olarak geride olsak bile bu kimi sorunu .. Mc Laren ve Red Bull sorun yapmasın…Yarışa şunun şurasında dört gün kaldı.. Kim nerde yarış sonun da görürüz…

  12. Tolga Soydan avatarı

    massa biraz geride kalabilir ama alonso diğerlerine biraz daha yakın olucaktır

  13. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    Auto Motor und Sport'un sezon öncesi sıralaması,Ferrarici değilim ama 7.olacak kadar geride olduklarını sanmıyorum

  14. geçen senede mclaren kötüydü ama nasıl başladılar gördünüz. anlicanız testlere pek güvenmemek lazım

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir