2012 Formula 1 TV Yayınları D-Smart'ta!

yazar:

kategori:

Bugün gelen haberlere göre D-Smart, 3 seneliğine Formula 1’in yayın haklarını satın aldı ve yarışlar D-Smart’ta Smart Spor 77. kanalda yayınlanacak.

Yayın haklarını satın alan Saran Holding, uzun süren görüşmelerin ardından D-Smart ile yayıncı hakkı konusunda anlaştı ve bu hafta sonu Avustralya’da başlayacak olan Formula 1 yarışları Smart Spor 77. kanaldan yayınlanacak. Yarışları ise son senelerde alıştığımız şekilde Serhan Acar sunmaya devam edecek.

Bu açıklama ile yayın hakları konusunda sonunda net bir şey öğrendiğimiz için sevindiğimizi belirtsek de, yayınların ücretli platformda yayınlanacağı için duyduğumuz üzüntüyü TRF1.net olarak belirtmek istiyoruz. 

Sezonun ilk yarışından itibaren ücretli yayınlara para veremeyecek olanlar için daha önceki senelerde antrenman seanslarında yapmış olduğumuz gibi internetten izleme konusunda link paylaşma konularında yardımcı olmaya çalışacağımızı ifade etmek istiyoruz.

Yayınların karasal kanallarda yayınlanmaması halinde D-Smart’ı olanlar ve alacaklar için mutlu, alamayacaklar için üzgün olduğumuzu belirtiyoruz.

Türkiye’deki Formula 1 sevelere hayırlı olsun…

http://www.facebook.com/SifreliF1YayiniIstemiyoruz

 

Güncelleme: Serhan Acar’ın twitter’dan yaptığı açıklama: “Avustralya GP için yayına çalışmaya başladım 🙂 Cumartesi ve Pazar TSİ ile saat 08:00’den itibaren Smart Spor HD’de mikrofon başındayım…”


Yorumlar

“2012 Formula 1 TV Yayınları D-Smart'ta!” için 689 yanıt

  1. Bir zevkimiz o kalmıştı onuda hallettiler seyretmessek ölmeyiz herhalde

  2. uf0bVl <a ****="http://ryrmdghstnkc.com/">ryrmdghstnkc</a&gt;, bgbktkbzzwyx, [link=http://qlbsuehoesom.com/]qlbsuehoesom[/link], http://bsqbwkbbnppk.com/

  3. Arkadaşlar İdman Tv f1 Yayınlarını Uydudan Şifresiz Veriyormu

  4. özer aygül avatarı

    RTL Hotbird frekansları: 11054 H 27500

  5. mustafa ula avatarı

    Selam arkadaşlar.

    Ben de F1 yayınlarını D Smarttan izleyemiyorum. İnternetten olabilir fakat TV kadar güvenli olmuyor. Yani yoğunluk bağlantı kopması vs. İnternetten araştırmalar yaptım ve söylenen idman tv'yi decoderimde açmayı başardım. Decoderim Goldmaster 15300 CI. Yarışı sorunsuz izledim. Şimdi bulduklarımı paylaşıyorum.

    İdman Tv Frekansı: 10965 H 12800 5/6

    Aşağıdaki adreste ise biss keyleri ve nasıl girileceği bir çok model decoder için anlatılmış.

    http://www.uydukurdu.com/forum/showthread.php/idman_tv_biss_key-174660.html

    Benim decoderinkiler (Goldmaster 15300 CI) şunlar.

    No: 001
    Provider: 000100
    İndex: 00 12 34 56 00 65 43 21 00

    Şimdi bu keyleri girdiğimde başarılı olamadım. Sonraki araştırmamda sadece Provider değerini 000002 olarak değiştirileceğini öğrendim ve o şekilde düzelttiğimde kanal açıldı. Diğer decoderler için değişikliğin nasıl yapıldığını bilemiyorum. Bilen arkadaşlar paylaşırlarsa faydalı olabilir.

    Herkese sorunsuz izlemeler diliyorum.

  6. Cenk07antalya avatarı
    Cenk07antalya

    1996 yılından bu yana izlediğim bu etkileyici motorsporunu (WRC ve Moto GP yide eklerim)paralı platformlarda izlemek insana elbette hoş gelmiyor ama dünya egemenliği para tröstlerinin elinde bu tarafına laf edemiyoruz.malum halkımızın tepkisiz yapısı ortada.bu durum ingiltere de olsa ingiliz 5 kuruş için 3. dünya savaşını başlatır.Neyse izlemenin ekonomik yollarına gelince.burada da paylaşılmış internetten izleme imkanımız hala mümkün.bende rtl den yıllardır izlerim Espn in spor ağlarında istediğiniz yayınlara ulaşırsınız.ama her iş internette biter rastgele herkese.

  7. http://www.aztv.az/canli/idman-canli.htm http://www.tvsector.com/rtl-hd/ sitelerinden f1 yarışını canlı izleyebiliyoruz yalnız biri almanca biri azeri türkçesi olarak gösteriyo tvsector hd'dir

  8. rtl frekans werrmsınız acıl

  9. rtl den izlene biliniyor rtl de şifre yok ,F1 türkiyede kaybettik bari açık kanallarda izleseydik.

    kime söylüyoruz burdaki hee

  10. rtl yada idman tv den izleye biliyormuyz bilgi verirseniz sevinirim

  11. reytingin önemi olmayacağını bende bılıyorum ama ne kadar kişi izliycek merak ediyorum.

  12. Scuderia Ferrari avatarı
    Scuderia Ferrari

    Arkadasım rtl hangi uyduda ve frekansını yazar mısın?

  13. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    Kessinlikle.ama herkese sopcastı yükemeyi tavsiye ederim.bu tar yayınlarda kopma çok olağan bir durumdur

  14. iyide paralı kanal için raytingin bir önemi olmazki nasıl ligtv için bir önemi yok raytingin zaten reklam falanda olmaz…

  15. Yakup ERCAN avatarı

    umarım raytinglerde yerin dibine girerler.

  16. reytingleri merak ediyorum nasıl olacak.d-smartı kınıyoruz sanki çok seyirci kitlesi vardı bide onlar aldı yayın haklarını allah belanızı versin.

  17. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    avusturalya gp burdan canlımı yayınlancak ?

  18. herkes idman tv ve rtl'den bahsediyor ama önceki sene TRT'yi bile biss şifresi girmeden izleyemiyorduk uydudan. Uluslararası kanalların uluslararası yayınları şifreli yayınlama zorunluluğu var. İdman tv'yi açıp tam yarış başlarken şifreli kanal yazmayacağı ne malum? Bunu ancak ilk yarış ardından anlayabileceğiz sanırım.
    Bu arada D-smart sınırsız internetle birlikte 55 tlye veriyor maxi paketi. 2 yıl tahahütlü tabi. Almak isteyenler değerlendirebilir bu kampanyayı.

  19. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    2) İdman azerbaycan kanalından da izleye bilirsiniz.buyrun link ( http://www.idmantv.az/ ) siteye giriş yaptıktan sonra.aşağıda resimde belirttiğim canlı yazılan yere tıklayın.sonra ufak bir yazılımı yüklemeniz söylenecek yükledikten sonra canlı yayını izleye bilirsiniz

  20. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    2) İdman azerbaycan kanalından da izleye bilirsiniz.buyrun link ( http://www.idmantv.az/ ) siteye giriş yaptıktan sonra.aşağıda resimde belirttiğim canlı yazılan yere tıklayın.sonra ufak bir yazılımı yüklemeniz söylenecek yükledikten sonra canlı yayını izleye bilirsiniz

  21. Doç.Dr.Kalpazan  avatarı
    Doç.Dr.Kalpazan

    1) Arkadaşlar bu yontem işinize yaraya bilir.öncelikle şu adrese ( http://v-kino.net/tv ) gidin.asağıda gösterilen resimdeki Россия 2 kanalının logosuna tıklayın açılacaktır.ordan canlı yayını takip ede bilirsiniz

  22. Yakup ERCAN avatarı

    Tabi bu saatler Azerbaycan için arkadaşlar dikkat edin lütfen.

  23. Yakup ERCAN avatarı

    idman TV :
    Formula – 1. “İdman Azərbaycan”da (canlı)17-03-2012 09:30
    Formula – 1. Avstraliya qran prisi. Final (canlı) 18-03-2012 09:45

  24. Yakup ERCAN avatarı

    idman tv yi şu an hem internetten hemde uydu dan izleyen var mı. şu an işteyim nette yok yani yayın varda eskiden TRT kapanıştan sonra renkli bir şey çıkardı o var işte.

  25. rtl astra uydusunda dostum

  26. 2002 sezonunda izlemeye başladıysamki bunda bir sorun yok kiminin mclarendeki ilk yılını buttonun renault daki yılını ilk malezyalı pilotu hatırlarım ben he aynısını bana ailemde de diyorlar ama dalga geçmiyorum burda ben …

  27. Türksat'tan izleyemezmiyiz. Niye internetten?????
    Sadecce biss şifre var kanalda.

  28. arkadaşta demişti baktım sorun yoktu şimdi sen dedin yine baktım yine sorun yok açılıyor? tekrar yenilemeyi deneyin sayfayı 2 3 kere açılmaz ise.

  29. şuan izleniyor sorun yok ?

  30. yine açılmıyor dostum yaa….

  31. yalnız idman tv bayağı revaçta olacak türkiyede.azeri gardaşlarımız 10 küsür milyon nüfuslu türkiye 75 milyon.7.5 kat ortalama daha fazla kişiye ulaşma başarısı reklamlarda idman tv reklamdan köşeyi dönecek ha helal olsun 🙂

  32. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    aynen arıza olmuştu kanal bazen açılıyo bazen açılmıyo kendi kendine

  33. nasıl izleyemiyorduk daha dün akşam idman tv yi izleyip idman yaptım ben 🙂 arızamı oldu

  34. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    yaa gene gitti yaa 🙁
    bi telefon daha aç hacı

  35. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    peki yaa dostum bizde sabah saat 8 de olucak azerbaycanla aramızda 2 saat var idman tv'dede 9.30'da başlayacak o nasıl olucak acaba ?

  36. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    aynen dostum yaa az önce açılmıyodu şimdi açılıyo eyvallah 😀
    bu arada d-smart falan hikaye buradaki dayanışma harika d-smartı olanlar bile olmayanlar için link paylaşıyor bişeler yapıyor herkese teşekkürler özellikle alonso yaa idman tv'yi ilk o sölemişti 😉

  37. Arkadaşlar İdman tv yi internetten izlenemiyorduk bunun üzerine kanalı aradım ve düzelttiler(azerice pek bilmem biraz uydurmasyon yaptım ama anlamışlar :D). Şuanda izleyebilirsiniz d-smart almamak için herşeyi yapacagız hep beraber.

  38. hiç gulesim yoktu.herkes kendi reklamını belirlese ooooooooooo

  39. 3 yaşındamı izlemeye basladın sen ne içtin aynısından banada söyle

  40. Yarış burdan canlı izlenebilecekmi?

  41. Mercedes GP avatarı

    Arkadaşlar Pazar günü RTL de F1'e ayrılan zaman 220dk civarı artık siz hesap edin bu kanal izlenmezmiyemişim smart sport'u..Ben herşeyi ayarladım tivibu mivibu hdmi kablo falan filan artık sadece izlemek kalıyor

  42. sen benimsin avatarı

    tam anlamıyla kepazelik!!!
    10 senedir naklen izliyorduk yarışları pisti kaybettikten sonra iyice yavşadılar bunlar f1i ülkemize alıştıracaklarına iyice içine ediyorlar bu mudur yaaa??

  43. arkadaşlar yayın saati ile ilgili kafa karışmasına gerek yok tsi ile yarış 8 de başlayacak.geç 8 de internetin yada tv nin başına aynı saatte yarış başlayacak antartika-almanya-güney kutbu fark etmez tsi ile yarış kaçta başlıyorsa ilgili kanaldada aynı saatte başlar ha onlarda saat 8 olmazda 9 olur yada 7 olur bize ne tsi önemli.tsi ile 8 de ekran başına avustralya için.

  44. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    valla ben internetten izliycem :/
    o yüzden pek bişe söleyemem

  45. rtl hotbirdde yok eskiden vardı ama artık yok, ben kablo tv deki rtl den izleyeceğim bu hafta umarım a.doğan baskı yapıp onuda şifreletmez yada kaldırtmaz.

  46. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    Tolga o arkadaşımız yanlış yerden giriş yapmış 🙂
    mesele şu anlatayım,
    anahtar kelime Kültür,
    yani Formula 1 kültürü daha yeni yeni yeşeriyor,
    nerden baksan ortalama olarak 10 senelik bir F1 dünyamız var,
    ama futbol kültürümüz öylemi?
    70-80 yıllık bir geçmişimiz var,
    ve kültür olarak ne ingilizlerden ne başka başka ülkelerden hiç bir eksiğimiz yok,
    ve futbol ülkemde milyonlara hitap eden bir spor,
    F1 öylemi?
    hayır bizler F1 sever olarak Vatikan kadar kişileriz (tam donanımlı olarak) belkide fazla belkide az,
    yani bir şeyi hesaplarkan bir şeyi anlarrken bir şeyi kavrarken iyi analiz edip öyle aktarmak gerekiyor,
    ayrıca ne pistimiz var kaldı ne'de başka bir şey,
    pist konusunda hep dedim yanlış mekan seçtiler diye,
    Ege ve Akdeniz'e yakın bir yere kuracaklardı (neyse olan olmuş)
    zaten ülke plaansız geleceği görmeden hesap etmeden en önemlisi cazip merkezi haline getirmeden alaacele ile kurulan projelerden kaybediyor ve kaybetmeyede mahkum kalııyor,
    burada esas sormamız gereken şu,
    D-smart aldı tamam aldı,
    peki amaçları ne?????????
    biz F1 severlere hitap etmekmi?
    neyse sonuçta kendileri kaybedecek,
    iyiki var İnternet Abdullah kardeşimizin dediği gibi.

  47. bu kanallarda şifre girmeyeceği konusunda emin miyiz
    idman değilde RTL için soruyorum hotbird uydusunda galiba bu kanal

  48. 14 yaşındayım yaklaşık 2001 2002 sezonundan beri izlerim yarışları hep şifresiz izledik ilk önce Ntv sonra Cnn ve Trt. Şimdi D-smart denen zımbırtı tüm zevkimizi aldı zaten az olan F1 izleyicisi kitlesi daha da azalacak ne diyim başka çok üzüldüm doğrusu çok …

  49. Almanya bizden 1 saat geride, yani orda yerel saatle 07:00 da.

  50. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    beyler şimdi avustralya yarışı idman tv'de 7.45'de başlıycak.
    rtl'de ise saat 8'de başlıycak yarış herkes ona göre hazırlansın.
    böle gidersede hedefimize ulaşıcaz d-smart'ın elinde patlıycak f1.

  51. Tolga Soydan avatarı

    8de aynı.ama onlarda 7 gözüküyo.sen türkiye saaatne göre izlyceksn

  52. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    dostum rtl almanya kanalı almanya'da bizden 1 saat geri yani alman kanallarında yarış sabah saat 8'de ise bizde 9'dadır.alman kanalındaki saatide bilmiyorum o ölesine bi sayıydı.demek istedim almanların saatinden 1 saat ileri bizimki 😉

  53. Türkiye saati ile 08.00'da yarış. Anasayfadaki tablodan seans saatlerini görebilirsiniz. Orada farklı saatte olacak değil.

  54. sormuştum ama yine sorayım rtl de yarış bize göre kaçta yayınlanacak acaba.

  55. bunun siteyle bir alakası yok. google adsense reklam sisteminde reklamlar otomatik olarak çıkıyor. ilginç olmuş tabi

  56. abdullah bey bu rtl televizyonunun yayınları türkiye saatine göre nasıl olacak bilginiz varmı .

  57. Daha önce Ntv ve ya Cnn zamanı radyo yayını vardı diye hatırlıyorum, yanılıyor da olabilirim.. Serhan cici çocuk da, Serhan spikerlik yapmadan önce de Formula izliyorduk; benim için elzem bir konu değil Serhan'ın, Okan'ın ve ya Cem'in yarış sunması.. Canlı görüntü kafi; hele Almanca ve ya İngilizce sunum da olursa eksik hiç bir şey kalmıyor..

  58. Sitemizin Maşallah ı var hem d smarta saydırın sonra da reklamını yapın ohhhhh

  59. Mercedes GP avatarı

    Arkadaşlar Tivibu Web kullanıyorum kuzenden şifre aldım internet 20mbs ama çokda mükemmel görüntü yoktu yinede laptopa göre iyi ama dün fotoğraflar falan atmışlardı bazı arkadaşlar acaba onlar nasıl böyle kaliteli yayın izliyorlar ben daha acemiyimde tivibu webte yardımcı olursanız sevinirim

  60. Arkadaşım sen bu yüzden F1 izlemeyi bırakıyorsan, zaten sen F1 ile ilgilenmiyorsun demektir.

    Arkadaşlar, mutlaka kampanya vs. gelecektir. Sonuçta bende kablolu TV vardı , değiştirim D-Smart alıcam. zaten ona da para veriyordum buna da biraz fazla verir adam gibi izlerim.
    Biz daha yayınına 3-5 TL ayıramıyorsak, yarışın ülkemizde kalmamasınada şaşırmamak gerek.
    üzücü..

  61.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Sıralama, yarış ve 3. antrenman.

  62. eğer radyo yayını varsa rtl den görüntü radyodan ses dinleriz. varmı radyo yayını serhan acarın falan?

  63. Yaw arkadaşım bizim derdimiz TRT TNT NTV falan değil..sadece evimizde rahat rahat F1 izlemek istiyoruz…Şifresiz parasız pulsuz…..kapiş?

  64. Yorum yazmayacaktım bu konu ile ilgili ama şunu ekleyeyim: Kontratlı kanala para vereceğinize Almanca kursuna yazılın daha evladır; sezon ortasına en azından yarış Almanca'sını öğrenmiş olursunuz, denenmişi var!. Rtl candır, boşverin diğerlerini.. Ben parasından değil de kontrat işine acaip ayar oluyorum; telefonla melefonla pazarlama için aradıklarında fena sövesim geliyor..

  65. rtl sıralama turlarınıda veriyormu?

  66. Banada değerlendirdiklerine dair mesaj attılar ama pek ümidim yok gibi :((

  67.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Vallahi hocam şansın varsa RTL'yi değerlendir. Idman TV'nin Premier Lig maçını kesip güreş maçı verdiğini hatırlıyorum ben. İdmancıları çok muallak bir sezon bekliyor. İdman şu an için en kolay alternatif görünüyor.
    Uydu Reciever'a gelince uydu üzerinden güncelleme yapanlar var onları tavsiye ederim. Tüm keyleri küçük bir işlemle güncelliyor.

  68. bende trt den nefrettttttt ediyommm

  69. Arkadaşlar bir karar vermem gerekiyor yardımınız lazım;
    Yeni eve taşınıyorum ve henüz tv yayını ile ilgili bir girişimde bulunmadım, sitede 48 kanallı kablo tv dedikleri ortak yayın var ama bizim bildiğimiz kablo tv değil. yabancı kanallar yok. rtl yok yani.
    Ancak türksat, hotbird ve astra uydu çanakları varmış. ayrıca digitürk ve dsmart merkezi çanakları varmış.
    bu switch sistemi eve kadar giriyor.
    şimdi 3 çanaklı uydu varken receiver alıp idman tv gibi yerlerden izlemeyemi çalışayım, rtl uyduda varmı?, yoksa kablo tv ye abonemi olayım? yoksa dsmartın en düşük paketi neyse onumu alayım?
    son olarak uydu derseniz uygun fiyatlı ama biss şifrelerde sorun çıkarmayacak bir cihaz tavsiye edermisin?

  70. mutlu kökçü avatarı
    mutlu kökçü

    bide şöyle birşey var arkadaslar, inanılmaz bi para tuzağı :@ 3yıl anlaştılar yayınlar için. ama 25 liralık paket 24 aylık taahhütlü, yani son sene 2014de bi daha anlaşma yapcaksın ya 24 aylık 25 lira yada 12 aylık 37,5 lira :@ ki 2014den sonra yayınlamasalar bile sen 24 aylık aldıysan bisene boşuna para ödücen. bazı arkadaslar ingiltere bile falan demiş ama orda f1 bi kültür ve 2 şampiyonları var adamların şuanda yarışan, türkiye ile kıyaslanmaz. bence avrupa yarışlarına kadar bekleyelim, diğer seceneklerden yararlanamazsak idmantv rtl rai vb. , futbol gibi bi branş olmadığı için cok izleneni olmucak, cnnturk e verebilirler diye düşünüyorum sadece yarışları, bendekide bi umut işte :S

  71. cnntürk f1 yayınlarını aldığında uyduya geçmek zorunda kalmıştım benim için zorlu bir süreçti fakat onu atlattım. 2 senedir d smart kullanıyorum üstelik sadece dedem belgesel kanallarını izleyebilsin diye. smart spor kanalıda açık ama bir kere bile bakmamıştım. aylık 12 tl veriyorum ki bu fiyat gayet makul bence. 30-40 tl diyor bazı arkadaşlar ama kampanyalar gelecektir. ha bende olmasaydı d smart alırdım hemen bugün üstelik sadece FORMULA 1 için. formula 1 için d smart almam diyenlere gerçekten şaşıyorum. kardeşim paran yetişmiyordur anlarım ama inat uğruna almıyor ve izleyemiyorsan kusura bakma ben sana formula 1 i yeterince sevmiyorsun derim.

    gönül isterdi ki şifresiz bir kanal yayınlasın hepimiz rahat rahat izleyelim ama şartlar böyleyken uyum sağlamak gerektiğini düşünüyorum. isteyen istediği gibi istediği yerde izleyebilir. burda bir insanı d smart aldı diye yada alın dedi diye yargılamak kimseye düşmez. gerçeken boş muhabbetler dönüyor dünden beri yorumların bazılarında. sitenin ilk kurulduğu zamanları dün gibi hatırlıyorum güzel bir arkadaş topluluğuyduk her takımdan taraftar arkadaşlardık. tatlı atışmalarımız oluyordu sürekli şimdikiler gibi hakaret içeren kırıcı yargılayıcı küçükmseyen yorumlar yoktu. unutmayan size doğru gelen başkasına da doğru gelmek zorunda değil.

  72. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    ama yinede şifreli olacak,
    bu durum beni ister istemez kahrediyor,
    bakın F1 severler sizler gibi bende mağdurum,
    evde sadece DigiTürk var o kadar,
    ne kablolu ne tivibu ne uydu ne'de başka bir şey hiç bir şey yok yani,
    DigiTürk değerlendirmeye alıp uygulamaya koymaz ise,
    mecburen başka alternatiflere yöneleceğiz,
    RTL kanalını hangisi veriyorsa artık veya internetten takip edeceğiz.

  73. Hükümetin kanalından daha kötü bir yer varsa o da Aydın Doğanın kanalıdır. TRT çok iyiydi bence.

  74. evet sonradan bana da cevap geldi. Degerlendirmeye aldik seklinde. Umarim birseyler yaparlar bu konuda ki eskiden beri insanlar hep sikayet ediyordu zaten RTL ve Skysport hakkinda. – F1den once de. Belki simdi dikkate alirlar isin icine rekabet girdigi icin. Yakin zamanda MTV ve Nickelodeon i almislardi geri. Belki birseyler daha yapabilirler. sonucta o kadar anlasmayi bozup baska bir platforma geçmek pek cazip bir durum degil.

  75. ALONSO-CENK avatarı

    tek kelime ile yazıklar olsun diyorum.15 yıldır izledğim formula 1 bırakıyorum.formula şifreli kanala verilirmi tek kelime ile yazıklar olsun.artık formula1 izlemeyecegim

  76. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    3 defa mesaj attım,
    üçündede cevap verdiler sağolsunlar,
    değerlendirmeye alacaklarını söylediler bana,
    inşallah bir sonuç çıkar ve yüzümüzü güldürürler,
    hatta antrenman turlarınıda veren bir arap kanalınıda özellikle vurguladım DigiTürk yetkililerine,
    inşallah diyorum çağrımızı yanıtsız bırakmazlar.

  77. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Katafalk Kaya, hocam yanlış bilgi veriyorsun. RTL tivibunun 3.90 lık normal MAXI paketinde mevcut. liralık plus pakete gerek yok. Kullanıyorum 3 senedir. Geçen seneye kadar 1 tl idi, 3.90 yaptılar bu sene.

    Buyur bu da link
    http://www.tivibu.com.tr/uyelik/tivibu-web-maxipaket.tvb#

    Plus ta sadece extra 8 kanal var, eurosportlar, espn, motorstv bir iki de sallama kanal.

  78. Of off…

  79. uydu cihazımda bıss özelligi var hatta ntv spor ve trt3 kolaylıkla açıyo ama f1 yayınlatı için idman tv izlemek istiyorum ama acmadı bu konuda lütfen yardım

  80. EFSANE_SUMI_AYRTON ... avatarı
    EFSANE_SUMI_AYRTON …

    inş dedıgın gıbı olur sıfre fln girmez hocam yoksa teslım bayragını cekıcez d-smarta…

  81. Tolga Soydan avatarı

    ingilizmiyiz arkadasım biz.ne pilotumuz var nede onlar kadar paramız

  82. Arkadaslar Digiturk'e mail atanlar vardi aramizda. Hic sanmiyorum aslında ama bir cevap alabilen oldu mu?

  83. Cumartesi günü sıralamalarda şifre girmez ise rahat ol yarışda şifresiz olur geçen yıl ben hep rtl'den takip ettim şifreye filan girmedi hiç.

  84. EFSANE_SUMI_AYRTON ... avatarı
    EFSANE_SUMI_AYRTON …

    uydu da acık suan rtl acaba yarıs anı sıfre gırer mı?? var mı bılgısı olan bu konuda….

  85. idman tv yi internetten nasıl izliyorsunuz? Ben bir türlü beceremedim…
    octossetup u da kurdum ama stream is not available diyor

  86. En çokta şu yapılan ankette DSmart'a oy veren akıl eksiği arkadaşların gönlü olduğu için seviniyorum.Cidden F1'i hak ediyorlar.F1'den esas anlayan vatandaşlar onlar biz burda kendimizi yıpratıyoruz :)))

  87. bir zevkimiz f1 vardı d smartta yayınlayanların karısını götünden sikeyim………..

  88. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    baban trt de mi çalışıyor

  89. bence d-smart çalışanlarından biridir bu.

  90. dostum iyi hoş diyosunda 3 sene bu ya boru deyil yani 3 sene boyunca birçok insan f1 izleyemiyecek, ben d-smart a deyil zaten herşeyden para kazanan bu kanalları izlemek icin para yatırılmasına da karşıyım beni çıldırtan o…off be kardeşim biri şaka bu desin , trt den izlencek desin be….hakikaten şöyle iyice bi düşününce d-smartta bunu kaç kişi izlicek merak ediyorum….

  91. Yakup ERCAN avatarı

    yazılanları okumamış sanırım

  92. EFSANE_SUMI_AYRTON ... avatarı
    EFSANE_SUMI_AYRTON …

    arkadaslar uyduda rtl acık ızleyebılıyorum hatta yarısın reklamı yapıldı bıraz once acaba yarısta sıfre gırer mı??? yoksa mecbur alıcaz d-smart ıntertten fln cok sıkıntılı olucak gıbı duruyor,fakat alamayan kısı cok olucak ve f1 ızleyıcısı baya bır dusucek ulkemızde uzucu bır durum…aldıgımız oksıjenden bıle para alıcak ı..pneler!!!! ben soyle yapmayı dusunuyorum uydudan o gun acıcam rtl yı ıns sıfre gırmez baktım olmadı sıfre gırıyor nete gecıcem hemen,ıkıncı yarısada mecbur a..qq d-smartını alıcam…

  93. Bakıyorum nedense herkes futbolla F1 aynı kefeye koymaya başladı.Sistematik olarak yanlış bir tutum.Çünkü genelde ülkemizde futbolcu değil takım daha bir ön planda.Şu an messi herhangi bir türk takımına gelse sırf onu izleyebilmek için kimse evine digitürk bağlamaz.Ama stada gidip canlı izlemek isteyen olabilir.Messi bugün var yarın yok ama takım kalıcı.Takım taraftarı olmak başka birşey.
    Çünkü taraftar olgusu daha bir ön planda.''Taraftarım sahip çıkmam lazım.''
    Formula birde bu durum üçe ayrılıyor ülkemizde.Bir,yorum yapanların nicklerine bakıp anlayabilirsiniz.Kimisi f1'i pilottan dolayı izliyor.İki,kimisi de tuttuğu takımdan.Üç,kimisi de sırf yarış tutkusu var diye.Yani çok çeşitlilik var.Ben daha herhangi bir pilot taraftarının; x pilot sevmediği bir takıma gittiğinde onu izlemekten vaz geçtiğini görmedim.Yada ''şu toro rossonun durumu iyi değil ben Dsmart alayım da onlara da bir faydam dokunmuş olur'' diyen çıkmaz herhalde.Ama futbolda öyle değil.Hep destek tam destek.

    Aynı olgu bizim ülkemizde yok F1'e karşı.Olur mu iler de bilmem.Ama şunu iyi biliyorum.Yayınları ücretli platformlara taşıdıkları müddetçe asla öyle bir taraftar kitlesi bulamayacaklar.FOM'a duyrulur.

  94. bizim uyduda su anda rtl acık sıfre ısaretı var ama kanal ızlenebılıyor,hatta yarısın reklamı yapıldı az once acaba yarıs anında sıfre gırer mı?? gırmezsse mukemmel olur,yoksa mecbur baglatıcam d-smart, ınternet,tel 65 tl bıde bunu bagltrsam 35 tl toplm aylık 100 tl sırf bunlara gıdıcek 🙁 ne guzelı izlıyorduk trt3 den yaa, hadı ben baglatabılcem fakat baglatamayan cok kısı olucak ızleyıcı sayısı ıyıce dusucek,aldıgımız oksıjenden bıle para alıcaklar yakında…

  95. Sermaye yandaşı ve nabızcı olduğumu sayenizde öğrendim… Tanımadan, bilmeden, enine boyuna düşünmeden ahkam kesenlerin ülkesi olmuşuz, çok yazık.

  96. Hadi buyur…..

  97. Arkadaşlar öncelikle yeni sezon bizim gibi bu spora günül verenlere hayırlı olsun herkeze şimdiden tuttuğu takım ve pilot için başarılar dilerim. Bende Tele Dünya var Burada yayın yapan yabancı bir kanal olacakmı bilgisi olan varmı RTL veya Bu ictimai tv var dsmart maç verirken maç yayını yapıyordu özellikle türk takımlarının bildiğiniz kanal varsa yazarsanız sevinirim.

  98. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Süper bir haber bu, HD izleyecek olmanın sevinci içindeyim.Formula 1 hükümetin kanalı TRT' den kurtulduğu için ayrıca mutluyum.Süper bir haber bu..

  99. Sonucta kablo tv'yede belli bir para ödüyorsun….yani ben en azından kablo tv'de RTL'nin yayınının kesileceğini düşünmüyorum..

  100. Yakup ERCAN avatarı

    Süper kardeş aynen katılıyorum yazdıklarına artık nasılsa Dcımarttan birileri kayıt eder reklamlarıda keser torente veriri bizde alır kesintisiz hemde serhan acardan izleriz olmaz mı yaw. saran ve dcımart yok ol.

  101. Yakup ERCAN avatarı

    @mjm54 bence bu ülkede bazı işlerin gayet meşru gibi görünmesi bazı insanların haklarının elinden alınması yada hayatında olması gereken bazı sosyal aktivitelerin olmamasını sizin görüşünüzde olan sadece sermaye yandaşlarına bağlıyorum. Sizler var oldukça, maddi açıdan sıkıntı olmadığını anlıyorum bunlarda aynen tepemizden inmezler. Aynen lig maçlarında olduğu gibi o zamanda demiştim lig tv almam teleon almam şimdide diyorum Dcımart almam kardeşim. yazıklar olsun.

  102. Yakup ERCAN avatarı

    Şu an benim açımdan Türkiye de F1 yarışları yayınlanmıyor, bundan bir farkı yok neden mi çünkü ben azeri kanalı üzerinden izleyeceğim eğer benim ülkemde yayınlanıyor olsaydı ben Türkçe ve Türk kanalından izlerdim. Bahsettiğin yerlerde yarışlar hala şifresiz olsada şartlar aynı değil.

  103. Yakup ERCAN avatarı

    Valla hocam sence öyle olabilir ama bu ülkede bir F1 pisti var ve yarış yapılmıyor nedenini biliyorsunuz değil mi? 150 milyon$ lık tesis kamyon yarışı yapacak böylemi ilgi artacak F1 e böylemi sevdireceğiz böylemi ilgi çekeceğiz.

  104. Valla üstadım ben senin gibi düşünmüyorum bu spor gelişmiyor ilgi yok diye pistimiz gitti 150 milyon dolarlık yatırım neyse dedik bu nada neyse dersek koyundan farkımız kalır mı?

  105. Vermem o parayı aynı kanallar Digiturk'te de var izleyeceğim sadece 1 kanal.. O bir kanal içinde yeni bir platforma geçip 41 lira para vermem…

  106. զսօ८ĸհεռ  avatarı
    զսօ८ĸհεռ

    http://www.tvizle.web.tr/kanal/464/RTL-Muenchen-TV.html

    Rtl burdan donmadan çözünürlüğü idare eder şekilde izlenebiliyor :/

  107. @mjm54 isimli arkadaşa sonuna kadar katılıyorum F1 için D Smart mı bağlatacam evime diyenler var. Şaka gibi

  108.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Talha bir göz at.
    Turkeyforum yardımcı olabilir. Buradan yardımcı olmak zor. Hiremco'lar da uydu güncellemesi var. Onu dene.

  109. Arkadaşlar hepimiz sinirliyiz ama artık elden gelen bir şey yok. Hiç yayınlanmama ihtimali de vardı, şu an elden gelen bir şey yok. Benim aklıma D-Smart'a antrenmanları yayınlatması için baskı yapabiliriz, en azından bunu elde edelim, önemli bir kazanç olacaktır. Burda twitter adresleri var https://twitter.com/#!/DSmartDunyasi Hiç yoktan bir yerlerde D-Smart bulduğumuzda antrenman keyfi yaşadığımızı düşünsenize, biraz pollyannacılık gibi duruyor ama siteye takılan hemen hemen herkes F1 delisi olduğu için bir yerlerden izleyeceğiz nasılsa. Bu saatten sonra olumsuz olmaya gerek yok, F1 takviminden çıktığımız şu zamanlarda paralı bir platformun F1'in yayın haklarını alması sevindirici bir yandan. Desteklerinizi bekliyorum..Herkese güzel haftasonları

  110. Durumu İngiltere'de bile böyleye indirgemek biraz saçma değil mi? İngiltere'de yarışların yarısı yine BBC'de olacak. Kaldı ki motor sporları geleneği, ilgisi ve mevcut takım, sürücülerin yanı sıra alım gücü gibi faktörler bunu daha makul kılıyor. İngiltere'yi bir kenara koyarsak Almanya, İspanya, Fransa, İtalya gibi ülkelerde F1 hala şifresiz kanallarda yayınlanmaya devam edecek.

  111. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Koskoca motorsporlarının beşiği İngiltere'de bile yayın paralı platforma geçti yapmayın Allahaşkına. Kimseyi suçlamanın alemi yok. En azından birisi para verip yayıncı kuruluş oldu. Hepimiz biliyoruz ki hiç olmama ihtimali de vardı.

  112. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    çıkacaktır elbet:) birbirimizi seven insanlarız:)

  113. senin gibi nabızcılar varken bu kanallar tepemize çıktıkça çıkar. 35 lira ona vereceğime 50 lira sınırsız internete veririm. serhan acarsıız izlerim. sesini çıkarmazsan tepene çıkarlar.

  114. Tepkileri makul karşılamakla birlikte, bu ülkeden neden f1'in gittiğini anlayabiliyorum. Birçok avrupa ülkesinde de durum aynı, ve bu durum yıllar önceki futbolun şifrelenmesi olayına benziyor. Dünyayı para yönetiyor ve buna karşı durulamıyor. Kaldıki kendi yarışımıza ve pistimize de sahip olamadık ki? Birde "ligtv ödüyorum buna ödemem, iki haftada bir sadece iki saatlik olduğu için" diyen bazı yorumlar gördüm ki, traji-komik halimize güldüm.

    Buraya tepki koyanların birçoğunun (ben de dahil) dört-beş yarış sonra sezonun alevlenmesi ve yaz sezonuna girilmesi nedeniyle dsmart kampanya ve indirimlerin gelmesi ile bunu alacağına eminim.

    Yapılan ticari bir iştir ve bu işten para kazanılmaya devam edildikçe yapılmaya devam edecektir. Biraz sert olmuş olabilir söylediklerim, farkındayım, gerçekten alamayacak durumda olanlar tenzih ederim, ama gerçekler de bu maalesef…

  115. rtl ve rai ki rai yok benim bildigim tivibu'da… rtl de 4 liralik pakette degil 8 liralik yani maxi plus pakette mevcut. antreman falan da vardir onda. tum antremanlar olmasa bile.

    bu arada su idman tv'yi buldum 🙂 umarim o da sifre girmez. gerci girse de biss kiriyor uydu. bakalim onu da cozer mi… hem antreman da veriyor. almanca izleyecegime azerice izlerim daha iyi…

    ali diye arkadas bir yazmis buraya:

    http://www.efbir.org/2012/03/13/formula-1-yarislarini-nasil-izlerim/

    bbc izlenebiliyor yazdigi prg ile. denedim, acildi.

    ozel bir platformda oldugu icin oyle serhan acar'in anlatimiyla olaninin internete falan dusecegini de sanmiyorum.

    en kotu bbc cover duser internete. yalniz her yarisi bbc vermiyor. ona da DIKKAT. avustralya yok. siralamaya kadar var. ama yaris yok.

  116. Login olmadan attığımı fark edince aynı mesajı tekrar göndermiş oldum. Alttaki mesajımı kaldırabilirsiniz…

  117. Kablo TV ve Tivibu üzerinden yarışlar sırasında RTL'in açık kalacağını düşünen arkadaşlar pazar günü hayal kırıklığını uğrarlar gibime geliyor. Bu parayı veren platform bu duruma göz yummaz. Önceki yıllarda Türkiye'deki yayın hakları şifresiz kanallarda olduğu için bu durum sorun teşkil etmiyordu ama durum değişti. DSmart Şampiyonlar Ligi'ni şifreli vermeye başlayınca Digiturk kullanıcıları Rai kanalından izleyebileceklerini düşünüyorlardı ama maçlar sırasında kanalın yayını kesildi. Aşağıda bazı arkadaşlar RTL Digitürk'e gelsin demiş ama aynı nedenle bu durum mantıksız olurdu. O zaman yayın haklarını satmanın ne mantığı var. O parayı vereceğine daha ucuza SKY UK'u platformuna ekle. Demem o ki bu işler öyle yürümüyor.

    Şu ana için tek umut RTL'in Hotbird'deki yayınını yarışlarda da şifresiz sürdürmesi. İdman TV'nin Biss keyini kırdırmak da çok güç değil…

  118. şu F1 yayınlarını 1 araya toplayabilir miyiz?

    internetten nerden izleyebiliriz? RTL, frekansı nedir, idman TV frekansı nedir, dsmart + internet dediniz ona geçsek telefon gerekir mi?

  119. Kimsenin moralini bozmak istemem ama Tivibu ve Kablo TV üzerinden RTL'i izleyebileceklerini düşünen arkadaşlar pazar günü hayal kırıklığına uğrayacak gibime geliyor. Yayın hakları için bu paraları veren digital platform buna göz yummaz. Önceki senelerde yayın hakları zaten şifresiz kanalda olduğu için bu durum sorun olmamıştı. Örneğin Digitürk üzerinden yayın yapan Rai kanalı Şampiyonlar Ligi maçlarını verdiği zamanlar bu nedenle kapanıyordu. Küçük bir ihtimal de olsa umarım yanılırım.

    Hotbird'deki RTL yayınının yine şifresiz olması tek umudum şu an itibariyle..

  120. Kimsenin moralini bozmak istemem ama Tivibu ve Kablo TV üzerinden RTL'i izleyebileceklerini düşünen arkadaşlar pazar günü hayal kırıklığına uğrayacak gibime geliyor. Yayın hakları için bu paraları veren digital platform buna göz yummaz. Önceki senelerde yayın hakları zaten şifresiz kanalda olduğu için bu durum sorun olmamıştı. Örneğin Digitürk üzerinden yayın yapan Rai kanalı Şampiyonlar Ligi maçlarını verdiği zamanlar bu nedenle kapanıyordu. Küçük bir ihtimal de olsa umarım yanılırım.

    Hotbird'deki RTL yayınının yine şifresiz olması tek umudum şu an itibariyle..

  121. Arkadaşlar ben serhan acar taraftarı değilim.Formula 1 taraftarıyım.''Serhan acar olmasın emre tilev olsun ona da razıydım,yeter ki f1'İ CANLI izleyelim'' diyenlerden de değilim çünkü
    bundan önce ki yıllar da cumartesi günleri çalıştığım için akşam eve geldiğimde hiç tvye bakmadan nete girip sıralamaların nasıl sonuçlandığını öğrenmeden torrentten full indirip sanki canlıymış gibi izlerdim.Artık yarışları da aynı yolla izlemeye mecburum.Emin olun daha bir zevkli oluyor 🙂 Neden mi? Tıpkı orucunu açmak için iftarı beklermiş gibi.Caddede yürürken 2 kişinin sıralamalardan bahsettiğini duyunca,sonucu öğrenmeyeyim deyip ulu orta iki parmağınla kulakları tıkamak,pazar gecesine değin gazete okumamak,tv seyretmemek,f1 mevzusu açılınca '' Ayy başım döndü ben biraz kestireyim'' deyip bulunduğun ortamdan kaçmak ve emin olun torrentten indirip full,hd,reklamsız,saçma sapan yorumlar olmadan izlemek.İzlerken de son 2-3 gündür yaşadıklarını çektiğin cefayı aklına getirip keyifle ekrana bakmak daha bir hoş oluyor.Ben öyle mutluydum.Ama bunu yapamayan,imkanı olmayan kardeşlerimiz de var Allah onlara sabırlar versin.

    Benden size kardeş tavsiyesi deneyin.Emin olun pişman olmayacaksınız.Önümüz de ki 3 yıl boyunca da yukarıda bahsettiğim aynı heyecanla izletecekleri için kendilerine teşekkür ediyorum.
    🙁

    İğrençsiniz (FOM,SARAN,D-SMART)
    Yakında ''Evinde D-Smart olmayıp f1 tutkusunu bastıramadığı için arkadaşının evinde izlemeye mecbur kalan adamlar biliyorum'' dedirteceksiniz ya,size helal olsun ne diyeyim.Yazık!

  122. herkes tepkili söyleyecek bir çift sözü olan esirgemiyor lafını bu çok olumlu belki sesimizi duyarlar sitemimizi fark ederler. gerçi söz konusu olan paraysa gerisi teferruattır

  123. Tolga Soydan avatarı

    d smart tt bile oldu bugün.en azından F1 le alakalı birşey tt oldu 🙂

  124. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    627 de bitecek bence

  125. Tam 543 yorum olmuş 6 yıldır üyeyim ilk defa 500 küsürlerde yorum görüyorum.

  126. dsmarta abone olan bu para gözlerin ekmeğine yağ sörecek protesto edelim. dsmarttan f1'i aydın doğan ve kanal çalışanları izleler artık. biz elbet bir çıkış yolu buluruz. formula1 nedir diye sosrsan o da ne yiyiliyor mu içiliyor mu diyecek insanların eline geçti f1 ne yazık ki

  127. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    http://www.stream2watch.me/live-tv/rtl-live-stream

    buradan şuan canlı rtl izliyorum ama cts pzr ne olur bilmem cts görecez.

  128. arkadaslar kafayı mı yediniz. F1 için 5 kuruş vermem. zaten ligtv bile ağır geliyor. ayda 2 yarış için. artık pazar saat 5 gibi kim kazanmış diye bakarım

  129. Yakup ERCAN avatarı

    bu arada saran holdinge giydirmeden gecemiycem. saran holding bende seni adam samistim. gece oldu hala sinirim gecmedi uyuyamadim yaw bu 15 senedir gordugum en buyuk rezalet

  130. evet bende izleyenlerdenim :)) ve d-smartı olup paylaşım yapmak isteyen arkadaş olursa aynı şeyi bizde yapabiliriz.

  131. gurbanov aliyev avatarı
    gurbanov aliyev

    olmadı malesef 🙁

  132. olmazsa
    001FFF 00 sonra keyi gir

  133. arkadaşlar d smartta rtl var mı ? varsa kaçıncı kanalda ? ve eğer varsa şifre istiyor mu ? isterse şifresi veya keyi ne ? yazabilir misiniz ?

  134. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    http://www.youtube.com/watch?v=Yj_hipYjdHk canlı performansları daha iyi 😀

    şaka bir yana umarım öyle olur….Herkes izlesin…

  135. aynen.. acaba internet üzerinden şifreye mi girecek yarışta da

  136. Provider: 010968
    K.e.y: 0F
    k.e.y data: 1234569c654321c9

  137. sunny lerde sadece key yeterli diğer kısımlar 0 yap

  138. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    lig tv'yi çatır çatır izliyorlar

  139. evet yazıya göre karasal bir kanalda canlı yayın zorunlu değil.hepinize geçmiş olsun.
    ama ben hangi platform olursa olsun;d-smart-digitirk falan 1 kuruş para veripte üye olmayacağım.fia zengin olacak-fom zengi olacak-ecclstone zengin olacak-takımlar-pilotlar 10 milyon 100 milyon dolarlar kazanacaklar öylemi ! yavaş birazda az kazansınlar.bu düzenin oyununa hayır.

  140. dsmarta abone olmayacağım rtl idman idere ederim onca yıldır f1 izliyorum böyle rezalet görmedim gerekirse japon çin işi ne varsa katlanırım f1 donup donup onayan sitelerden izlerim en kıytırık yayına katlanırım yinede dsmart saçmalığına katlanmam. bir bu eksikti istanbulpark kamyonlara, f1 yayınları dsmarta ohh ne ala memleket

  141. gurbanov aliyev avatarı
    gurbanov aliyev

    oralara ne yazcam

  142. Hocam bu sunny at 14020 için değerleri verirmisin sadece keyle kırılmıyor şifre

  143. Ben bunu önceki sayfalarda dile getirdim. Eğer d-smartı olan biri böyle bişey yapmaya karar verirse hiç bir teknik bilgi bilmesine gerek yok direk yardımcı olacağım.

  144. Cam modul alıp varolan uydu cihazı kullanılabilir. Başka hiçbirşey girmiyor o zaman işin içine. 12 aylık peşin fiyatı da 299 lira. Yani aylık 25 lira..
    Kötünün iyisi gibi birşey…

  145. provider kısımları doldurman lazım

  146. Yakup ERCAN avatarı

    herkese merhaba. simdi idman tv yi buldum goruntu kalitesi berbat. liverpool everton maci var. bunu suradan belirtmek istiyorim bu gun dogan grubuna cok saydirdim saat su anda bile devam ediyorum her turlu kurulusunu protesto ediyorum butun gazete ve tvlerini. beni serhan acardan f1 mahrum biraktigi icin. kiniyorum elalemin azerilerine gebe kaldigim icin dsmart almayacagim cince ogrenecem ama almayacam. sayin aydin dogan ne zaman sifresiz bir kanaldan yayin yaparsan o zaman bu yazdiklarim icin senden ozur diliyecegim

  147. grup şurup kim hiç bilmiyorum inan hazreti googldan bakmaya bile tenezül etmedim şurup kim diye 🙂 İnşallah herkes izleyebilir yarışları bende senın gibi düşünüyorum.

  148. yüklü zaten
    stream is not available diyor…

  149. Şaka bir yana bu nedir kardeşim,benim hayatta iki keyfim var biri Fener diğeri F1 ,F1 izlemek paralı oldu seneye Feneride bank asyada şifresiz izlicez bir dengelememı yapıyorlar Fenerin maçları şifresiz F1 şifreli bundan sonra diye 🙂 Biz tribunleri dolduramadık istanbul parkda insanlar bilet fiyatları yuksek dıye veya benzeri sebeplerden izlemediler yarışı canlı şimdi kalmış herkes F1 seyretmek için yılda 400 tl gibi bir rakam verecek diyorlar.O araçların canlı sesını duymak için can atan ve bu bedeli ödeyemeyen insanlara biraz daha zulm edelim diyorlar resmen.Sadettin Saran adam olsaydıda Ntv ye satsaydı yayın haklarını ne olurdu.Bu kadar insanı keyiflerinden mahrum bırakan herkes Allahından bulsun.

  150. Schumacher- avatarı

    Burada ki arkadaşların büyük çoğunluğu RTL,IDMAN,Skysport gibi yerlerden izleyecek bir kısmı D smart. Rayting oranları çok düşük olacak o zaman ne anlayacaklar bu işten ? Arkadaşların dediği gibi bir süre dayatırlar sonra umarım karasala geçerler.

    Şimdilik RTL forever.

  151. gurbanov aliyev avatarı
    gurbanov aliyev

    en basa yazdım olmadı 128 tane bölum var

  152. Umur İbrahim Üstün avatarı
    Umur İbrahim Üstün

    D-Smartta Uefa Avrupa Ligi maçlarını internette yayınlıyorlar yasal olmayan yollarla bazı arkadaşlar. Formula1ide aslında böyle yapabilir bir arkadaş. Eğer varsa bu işleri bilipte d-smartı olan yaparsa süper bir şey olur. Hem lag sorunu olmaz zaten şurada kaç kişi izliyoruz formula1. Çok zor bir şey olduğunu zannetmiyorum. Uğraşılırsa yapılabilir. Adamlar uefa avrupa ligi maçlarını internetten izletiyor. Buda olabilir diye düşünüyorum.

  153. Arkadaşlar ingilizcesi iyi olanlar FOM a mail gönderseler durumu anlatsalar ve enazından şifresiz yayın yapmak zorunda olup olmadıklarını anlasak.
    Eğer şifresiz olması gerekiyorsa dsmartı şikayet etsek nasıl olur?

    birde Serhan Acar a ulaşıp bu konuyu aydınlatmasını rica etsek, yetkililerle görüşüp cnntürk ten yayınlanması için kampanya falan başlatsa nasıl olur?

  154. Kéy Değeri : 1234560065432100

  155. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    😛 YOK be =)) Sadece çözüm bulan arkadaşalr için seviniyorum ve diğerlerininde bulmasını umuyorum işte daha ne diyim….Bu hafta başlıyor…

    Ha sen grup şurup tan neftet ettiysen bilemem 😀

  156. gurbanov aliyev avatarı
    gurbanov aliyev

    ben ıdman tvyi buldum ama şifreli biss yazılan yerıde buldum varmı işe yarayan bi biss şifresimidr nedir cihazıM
    ONWA X-13 CIM. biss yerınde 128 tane bölum var alt alta her gölümde provıder ındex ve code var neler yazcam tskkrler

  157. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    vay arkadaş ya.. kayıt olayı da olmayacak ha… yok ya kesin benim cin fikir insanım buna bir çözüm üretir…

  158. Aynen katılıyorum adamın petrol ofisinden dolayı milyar dolar vergi borcu vardı 🙂 Önce onu ödesin.Adamın bize borcu var bi de biz mi vercez 🙂

  159. Hocam işte bende TRT de iken HD kayıt yapabilen cihaz vardı. Ben şimdi bunu dsmartta kullanamıyorum. 65 liraya dsmart hd ye geçsen onun cihazı kayıt yapmıyor. kayıt yapabilmek için ayda 75 vermen gerekiyor. Hay ben böyle işin….

  160. Aydın Doğanın provokatörlerine dikkat edin bizleri mamalamaya çalışabilirler d smart şöyle böyle dıye mesajlar gelebilir aman ha dikkat edin 😀

  161. bora suyabatmaz avatarı
    bora suyabatmaz

    4-5 tane paragöz d-smart yazılı mesaj gönderdim neden aldınız sizin yüzünüzden formula 1 izlemek haram oldu para göz d-smart yazdım.. yalnız bnd odamda d-smart kullanıyorum ::D:DD:

  162. Talha Yıldız avatarı
    Talha Yıldız

    ulan kafayı yicem ya ne yaptıysam açamadım idman tv yi ya bütün keyleri girdim reset attım sildim tekrar arattırdım yok hala açılmadı arkadaş markası hiremco x2 lütfen yardım edin arkadaşlar

  163. Sözleşme yoksa sıkınıt yok 🙂
    Eray'ında söylediği gibi iki beraber 55 lira. E zaten sadece internette o para 🙂
    Benim gibi HD de isterim dersen o zaman 65 lira:)

  164. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    daha çok var bitmeye.. 🙂

  165. kan mevsimi avatarı

    önce gerekli olan eklentiyi yani octosetup programını indir,yükle,sorunsuz izle,şimdiden ii seyirler…

  166. taahhüt vermek istemiyorum, sadece tv paketini almak istiyorum bu yüzden sadece 12 aylık hd taahhüt vermek zorunda kalacağım galiba24 ay kendimi bağlamak istemiyorum.
    hep aynı numarayı çekiyolar. uyuz oluyorum.

  167. Eray Parlak avatarı

    Sözleşmeniz bitti ise Smile Adsl'e geçin D-Smart kampanyasından yararlanmak istediğinizi belirtin 8mbps sınırsız+D-smart Maxi paket 55 Tl.

  168. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Kendimi ne kasıyorum ki… Zaten pazar günleri çalışan biriyim. Üniversite dönemi ve daha öncesi için rahat rahat izliyordum.

    Hatta askerde bile izledim. Hiç yarış kaçırmadım..

    Net üzerinden kaydedecek bir sistemle yarışları kaydetme yolunu deneyeceğim. Her durumda canlı izlemek zor benim için. Belki yaz döneminde tatilde…

    Şimdi şunu öğrenmek istiyorum bilen varsa bir zahmet cevaplarsa sevinirim. Bu tivibu'da canlı yayını kaydetme olanağı mevcut mudur?

  169. gözünü bizim tivibuyamı diktin vereyim sana şifresini sende izle kardeş 😀

  170. Tolga Soydan avatarı

    http://www.hurriyet.com.tr/spor/motorsporlari/20116932.asp sonucta nba maclarını veya şampiyonlar ligi maclarnı star veya cnn de veriyo.F1 içinde böyle birşey olmalı

  171. idman tv yi internetten nasıl izliyorsunuz? Ben bir türlü beceremedim…

  172. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    Sus sus 😛 tivibu su olan iki eleman 😛 ama farkında değiller 😀 Size zorla grup şurup dinletmek lazım.Ben özellikler zır zır zır telefon çalıyor adlı eserlerini beğeniyorum 😀

  173. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    bende tt net 8 mb sınırsız var. D smart kampanyasına geçebilir miyim ki acep.?

    arkadaş ne günlere kaldık.. Ya sabır

  174. Sömürelim kardeşim hep onlarmı sömürecekler bizi,internet paylaşımdır paylaşmayan bizden değildir 🙂

  175. al usta en başından anlatım senin cihazın modeli için
    Next 2000 Fta USB Uydu Cihazı
    Emu bölümünü aktifleştirmek için :

    Kumdandada Menü tuşuna basın.

    Girişler bölümüne geliniz.

    Kumandanızdan kırmızı tuşa basarak.1234 kodlayınız.

    Cihazınızda CAS sisteminin oluştuğunu göreceksiniz.

    CAS sistemine okeyleyiniz ve açılan penceredeki EMU ve EMU autoupdate kısmını AÇIK hale getiriniz.SAVE ‘ye gelerek okeyleyiniz.

    Kaydetme bittikten sonra, CAS kısmının altındaki EMU KEY kısmını Okeyleyiniz.

    Mavi (Change CAS) tuşuna basarak BISS bölümüne geliniz.

    Kırmızı ( Ekle ) tuşu vasıtasıyla yeni bir satır oluşturunuz.

    Aşağıdaki değerleri açılan bölüme giriniz :

    Biss ID : 0x1fff
    Biss Freq 10965
    Biss Symbol: 12800
    Biss Polarite: Hor
    Kéy Değeri : 1234560065432100

    Key girme işlemi bitince Kırmızı tuşa basarak yaptığınız işlemi kaydediniz.

    İşleminiz bitmiştir.Exit tuşuna basarak çıkabilirsiniz.

  176. Eray Parlak avatarı

    Ben 4 Senedir Kullanıyorum Smile Adsl, memnunum şuana kadar bi problem olmadı.
    Aşağıdaki yazımdada babamın D-smart çalışanı olduğunu sölemiş arkadaş burdada beni Smile Adsl Müşteri Temsilcisi yapabilir merakla bekliyorum 🙂
    Bu arada Netinizi taşıyıp daha ucuza halledebilirdiniz Hatta aynı fiyata denk geliyordu neden direk abone oldunuzki?

  177. Sinan bende anlamadım ama neyse 1 senedir boşuna parasını ödemişiz artık kaç paraysa onuda blmiyorum bundan sonra işe yarar belki 🙂

  178. Sen izle D smartını birader.Biz emekçi adamız söker buluruz netten 🙂

  179.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Hocam ona yazılım atılmayacak. Sadece Emu Key işlenecek. Uydu işi yapanlar çok cüzi bir rakama yaparlar.Zamanın oldukça sen de dene. Olmazsa son çare yaptırırsın. Bir de üç tane idman var dedin. Frekans değiştiği için eski kanallar kalmış. Diğerlerini de dene.

    Otomatik güncelleme yapabilmek ve Teletext hizmetleri alabilmek için, Türkiye ve Avrupa’dan TÜRKSAT TANITIM (11844 V SR:2222 FEC:3/4) Türkiye ve Orta Asya’dan TURKSAT PAKET (12015 H SR:27500 FEC:5/6) yayınlarımızın parametreleri manuel olarak girilmeli ve şebeke arama (network search) açık seçilmelidir.

    Olmadı yeni tarama yaptır.

  180. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    Baya yorum olmuş.Tek dileğim umarım herkes

    NERDEN İZLERSE İZLESİN SORUNSUZ İZLER.

    ve gerçekten muhteşem olur herşey..

    SORUNSUZ VE KEYİFLİCE.

  181. Arkadaşlar bir şekilde kotalı internet kullanan ya da hiç interneti olmayıpta, "Limitsiz" internete geçmeyi düşüneniniz varsa, bu D-Smart belasının bir kampanyası var, belki haberi olmayan vardır.
    Normalde "Limitsiz" internet ortalama 60 lira.. D-Smart dayımız da diyorki gel sana Limitsiz Smile ADSL + D-Smart HD Maxi paketini vereyim, HD cihazla beraber 65 lira..
    Eh fena bir kampanya değil.. Gönül isterki mis gibi TRT HD'mizden izleyelim ama bana 3 yıl boyunca yok almanca, yok özet, biraz zor gibi geliyor..
    Benim vınn vardı 4gb, yeni bitti kontratı, zaten düşünüyordum sınırsız internet, bu şekilde çıkarıcam aradan ne yapalım… Modem vermiyorlar yalnız, az önce sordum, yani veriyorlarda para istiyor çakallar.. kablolu 30 tl kablosuz 54 tl idi yanlış hatırlamıyorsam, ya da 1.5 ve 2.5 taksitle..
    Yanında artık EuroSport falan da eşantiyondan izleriz…

  182. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    tarayıcı ekranı bu.

  183. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    sağdaki mesajlarda var.

  184. banttan yayında rezalet olur ya hiç gerek yok topunun ….

  185. aynen ben de şu an oradan baktım maça.gayet güzel gösteriyo.premier lig maçında şifreye girmiyorsa F1'de de girmez herhalde diye düşünüyorum.yalnız yariş izlerken gülme krizine girmekten önemli olayları kaçırmasak bari 🙂

  186. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    24 ay taahhüt ile maxi paket 25,hd istiyorsanız 35

  187. kardeşim aynı model uydu bnde de var bnde yapamadım 🙁 zahmet olmazsa bı tarıf etsen detaylıca banada ?

  188.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Star-İdman. İkisinde de maç var. Çok bir kalite farkı yok gibi.

  189. rocco junior avatarı

    valla inan yıllar oldu kutusunu bulamadım ancak dekoderin üzerinde Ye 2000 fta usb yazıyor.Dekoderin kullanım talimatları markasının tam yazılı olduğu kutu elimde yok.Kendimi kıro gibi hissediyorum.Sen bulursan yazar mısın benim şimdi çıkmam lazım:(

  190. kendi sitelerindeki canlı yayını açamıyorum. siz nerden izliyorsunuz

  191. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Idmantv nin f1 i yayınlayacagini nerden biliyorsun resmi bir açıklama varmı ?

  192. Abi inanır mısın aynı durum bende de oldu şimdi.Ttnet tek şifresi midir nedir.Ona kayıtlı olduğum e posta adresi ile şifremi girdim açıldı yav:) Böyle bir hizmet vermişler haberimiz yok .O değil ne ara kayıt olduk çakallara bak sen 🙂

  193. Gökhan EROĞLU avatarı
    Gökhan EROĞLU

    Lig Tv internet üzerinden bedava izlenebiliyorsa, bu da izlenebilecek demektir.. Mutlaka birileri kıracak dökecek bir şeyler olacak

  194. nex 2000 in hangi serisi söylersen daha açıklayıcı anlatabilirim
    Next 2000 Inf – Fmb ve X Plus Serisi
    Next 2000 Süper Plus

  195. Dogru idman tv dimi su an lvrpl-evrtn macı var? olmazsa rtl ayarlarız yapıcak bisi yok 🙂

  196.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Receiver'ı kapat aç 🙂

  197. smart sports izleyebilmek için maxi veya full paket almak gerekmiyormu. onlarda 49,9 veya 69,9 d-smart bukadar para edermi…

  198. rocco junior avatarı

    yok olmuyor shakir.aynen girdim. bis id 0*1fff freq 10965 symbol 12800 h herşey tamam kaydedip çıkıyorum tık tok.

  199. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Arkadaşlar Dsmart aldım,musteri temsilcisi dediki Ntv yada cnnturk bizim paketimizde mevcut böyle bir pakette bu kanalda yayın yapması doğru olmaz o zaman paketi almaya ne gerek var dedi yani kısacası o söylentiler geçerli değil yarın açıklama olmazsa bilinki sadece d smart da yayınlanacak bildiğimiz f1 yayınları f1 seviyorsanız fanatikseniz vericeksiniz bu parayi yapacak bir şey yok ve bir ilk oluyo 14 senedir f1 i izliyorum en son CINE5 para ödemiştim sene 1997 de goodyear lastiklerin ve Vıllunve şampluğu izlediğim yarış geldi aklıma o zamandan beri ilk defa f1 e para vericem bu demek oluyorki F1 eski sisteme döndü paralı yayın geçmez diyorduk gerçekleşti ne yazıkki yapacak bir şey isteyen katlanır isteyen izlemez banttan izler tabi forumlarda yayınlanırmı o da bir soru işareti arşiv yapıyorduk bu paralı yayınlarda arşiv olurmu bilinmez her şeyi yakın zamanda paylaşırım Hd kalitesinde izlemek ayrı bir keyif ancak FATURA baya kabardi 50+tl İnternet+20tl nNormal telefon+41 tl Dsmart aylık ödemem geren ücret toplamda 110 tl ye yakın bir para odicez her ay çok fazla belki doping adsl kapattirip d smartin paketine geçiş yaparım. D sMart internet paketini kullanan arkadalar varmı memnunlarmi paketten bilen varsa yazsın lütfen gecmeyi dusunuyorumda o yuzden sorum Smart internet paketinde sorun oluyormu Ping sorunu kopma vs…

  200. rocco junior avatarı

    hepsini girdim,kaydettim sonra çıktım,idman tvdeyim ama görüntü yok.nette ise yayın var.yetimmiyemm öksüzmüyemmm 🙁

  201. Biss ID: 1FFF
    Frekans: 10965
    Sembol Rate: 12800
    Kéy: 1234560065432100

  202.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Vallahi hocam F1'i internet üzerinden pek izlemediğim için ne desem yanlış olur.

  203. sene başında nba nedeni ile dsmart abonesi olmustum. benim icin hava hos diyenlerden değilim. keske trt anlasmasını yenileseydi de bu kadar insana kan kusturmadaydı diye duşunuyorum.
    dsmarta abone olmak isteyenler, hep aylık uyelik uzerinden konusuyorlar. benim mevcut uydu alıcısı olanlara tavsiyem dsmarta MODÜL alarak üye olmanız. üstelik internette senelik olarak satış yapan ve kkartı ile taksitle alabileceğiniz sitelerde mevcut.
    yanlış anımsamıyorsam multivizyon diye bi sitede piyasa degerinin altında satış yapılıyırdu. bilginize

  204. hobird bbc arabic açık sade diğerleri şifreli

  205. ekranda sanki hafif yatay çizik var gibi

  206.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    BissID: 1FFF
    Biss Freq 10965
    Biss Symbol: 12800
    Biss Polarite: Hor
    Kéy Değeri : 1234560065432100

    Bu da olabilir

  207. rocco junior avatarı

    next 2000
    biss id biss freq symbol poleride ve key var bende alt alta

  208. cihazın markası modeli ne söyle ben yardım edeyim sana

  209.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Ekle hocam, bunlar sende kayıtlı değil çünkü.

  210. arkadaşlar bu tivibuda ben hangisine üye olcam rtl için?

  211.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Frekans= 10965 MHz
    (Polarization- H)
    Symbol rate – 12800 Msymbol/s

  212. rocco junior avatarı

    evet inşallah olacak bu sefer.bu sayfada çok uzun alt alta0ff tarzı semboller var.tam olarak nereye yazıcam bunu.kırmızı tuşla ekleye mi basıcam yoksa alttakileri değiştirmem söz konusu mu?halledersem söz sana bir güzellik yapıcam hehe bizim burda olsan çağırırdım yapardık 😀

  213. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    ancak cevap atacaklarını pek sanmıyorum..

  214. F. A. Diaz Ferrari F2012 idman tv internet canlı yayını müthiş gösteriyo su an liverpool everton macı var ve şifre yok, sence f1 canlı'da şifre girer mi?

  215.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Net söyleyim yüzdün yüzdün kuyruğa geldin.
    1234560065432100
    Bu şifreyi gir hocam. Bendeki bu. Olmazsa yani uymazsa sıfırları çıkar.

    Provider: 010968
    K.e.y: 0F
    k.e.y data: 1234569c654321c9

    Ya da bunu dene.

  216. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    4 e mail adresimden hem digitürk hemde kablolu tvye email attım ve bazı kanalların açılmasını istedim..D-Smartada en azından banttan yayın için e-mail attım..

  217. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    eyvallah sağol.

  218.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Sevindim 🙂 Görüntü TRT Avrasya test yayını gibi ama buna da şükür 😀 Azeri spikerleri esasında fena sayılmazlar. Hazırlıklı çıkıyorlar yayına. Bir de fazla akıcı konuşuyorlar:)

  219. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    bu gece uyuyabilirim o zaman 🙂

  220. 10 yıllık Digitürk kullanıcısı olarak digitürke mail gönderdim yabancı kanallar konusunda yardımcı olmalarını ve F1 için DSmarta geçmeyi düşünen aboneleri bir şekilde ellerinde tutmaları için RTL,SkySport,İdman TV gibi kanalları yayın listelerine eklemelerini istedim ne kadar önemserler bilemem ama görevimi yaptım..

    Digitürk kullanıcısı diğer arkadaşlardan da ricam digitürke bu konuda mail göndermeleridir…

  221. rocco junior avatarı

    Bende çözmeye çok yaklaştım ancak 3 tane idman tv var.hangi idman tv?hepsinin ismi aynı.Neyse şimdi benim cihazın modeline göre menüden takip ettim-cihaz bilgileri-kırmızı tuş ve 1234 yazdıktan sonra ek olarak giriş menüsünde şifreler çıktı.biss key bölümüne geldim.işte burdan sonrası çok karışık.

  222. Tolga Soydan avatarı

    bizim bildigimiz FOM un karasal yayın zorunlu bilgisi de yalanmıs o zaman

  223. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    İhtimal vermiyordum zaten imkansızdı ama şüphesi olanlar rahatlayabilir.Yayınlar sadece HD değil

  224. Ömer_Massa avatarı

    lütfen yazdığım yorumları yayınlar mısınız.arkadaşlara soru sordum.sizin yüzünüzden cevap alamıyorum.zaten nerde seviyesiz yorum var onlar yayınlanıyor.

  225. hocam bendeki tivibu arayüzü böyle değil güncelini yükledim demin olmadı bu şekil?

  226. çözdüm şimdi idamanı

  227.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Vallahi hocam el birliğiyle alternatifleri çoğaltmaya çalışıyoruz. Gönül ister herkes sorunsuz izlesin. Karasal yayın da yok. Çok insan mağdur oldu.

  228. Birisi İdman tv'nin bıss key ve frekanslarını yazabilir mi?

  229. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    D-Smartta 4 paket var: Giriş – Eğlence – Maxi – Full

    Nba tv, smartspor ve eurofutbol gibi kanallar zaten maxi paketin içinde.

  230. rocco junior avatarı

    o linkten de birşey çıkmadı malesef.Menülerimiz çok farklı.Bu haftasonu yada Nisan ayında en geç bir uyducu ile anlaşacağım artık.Yada bildiğim yoldan devam 🙂

  231. Eray Parlak avatarı

    Senin yapındaki kişiler için Formula 1 bile fazla bence.Bu ülkedeki en büyük sorun tutarsız insanlar.

  232. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    yeni kanallar geldi diye açmasınlar öyle bir paket 🙁

  233.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Şu an, Turksat'daki İdman Azerbaijan kanalı şifreye geçmiş durumda. Eğer bu kanalı şimdi izleyebiliyorsanız, pazar sabahı kahvaltı yaparken sıkıntı yaşamazsınız. En azından bir alternatif olur. Benim gibi Digitürk'ü olup, tek çanak sahibi arkadaşlara umarım yardımı olur.

  234. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    yazıyı göremedim

  235. ya var şimdi açtım online işlem merkezini ttnetın aşağıda bir iki arkadaş tivibudan bahsetmıs bır bakayım dedım benim ofisden tivibu web maxi paket uyelıgım varmıs hemde 2011 martan bu yana :D….bende diyorum ofisle ev aynı ınternet ofisinki ayda 60 falan gelıyor evdekı 40 gıbı 😀 ama rtl nın görüntüsü şuanda o kadar ıyı değil ne yapmak lazım.bu ıyı oldu ya ben lap topu bağlarım tv ye her yerden izlerim alamanca 🙂

  236. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Hayır öyle değil. Sonuçta maxi paketin kanalları arasında yer alıyor SmartSpor. Spor paketi diye bir şey yok ki zaten.

  237. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    Seninkide laf.O izlemesede saldırır.Acizliğini nasıl örtecek saldırmazsa?Egosunu nasıl tatmin edecek kendi bile inanmadığı yalanlarıyla?

    Korkaklığını hangi nickin arkasına saklayacak?
    Tuttuğu pilotu söylememenin acizlliği içini nasıl yakacak?
    Bir nick alıp ondan sonra yalvar yakar nasıl açtırtacak banlı nickini sonra?

    Bırak dostum.Değerli vaktini harcadığına değmez.He de geç.Aslında he bile derken 1 sn kaybedeceksin ama…..

  238. mihayel şumaher avatarı
    mihayel şumaher

    İnternetiniz kotasızsa her türlü izlersiniz arkadaşlar içinzi rahat olsun.Paranızı bu gözü dönmüş insanlara kaptırmayın.Ortalıkta bi anda dsmart , tivibu reklamcılarıyla dolmuş.Şaşırdım!!

  239. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Arkadaşlar serhan acarın sitesinde de deniyor ki bu maxi pakete + spor paketi almak gerekiyormuş, 55 tl lik interntli pakette de yokmuş 77. kanal. yada kapalıymış herhalde. yanılgıya düşüp iyice araştırmadan tahaüt vermeyin bence. Elinizde patlamasın.

  240. vay anasını arkadaş benım iş yerınden tivibu uyelıgım varmıs tam 1 senedır hıc haberım yok 🙂

  241. Vallahi süper olur bende de digitürk var.D-smart mahvetti bizi

  242. Vardır herhalde. D-Smartta da farklı bir şey yok. Uydu alıcısına kart takılarak çalışıyor. Nerede takarsan tak, çalışır.

  243. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Tamam teşekkür ederim ben alacağım d-smartı o zaman

  244. rocco junior avatarı

    Kablo tvde BBC var ,Rtl var uyduda bir sürü kanal var.İnsanlarda net vardır en kötü.Bir şekilde izlenir.Elbette herkes Serhan Acarın sunumunu kendi tvsinden keyifle izlemek ister ama yapacak bir şey yok.Bunun için insanları suçlamanın manası da yok.Sanki burdaki f1severler dedi dsmarta verin diye.İnsanlar memnun olabilir olmayabilir şikayet ettiler de gitti alın size şimdi mumla ararsınız tarzı zihniyet çok saçma.İnsanlar bayılsaydı bile eski sunuculara yine bu iş başkasında olacaktı.Ama bazı zatı muhteremlerler içlerinde hep öfke var bu haberde bile milelte saldırmadan edemiyorlar.Ama onlar yanıldılar hakikatleri görmediler.Şimdi kalırsın yaya böyle

  245. baban dsmart'da mı çalışıyor?

  246. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    DigiTürk kullanıcısı değilim ancak yardım edebilirim farklı e mail adresleriyle..hatta başlıyorum şimdi 🙂

  247. rocco junior avatarı

    Sanane millet neyi alıyorsa alır kimepara veriyorsa verir milletin keyfinin kahyası mısın?Trtyi beğenen beğenir beğenmeyen beğenmez.Bir şekilde izleriz sen rahat ol.Bende şifreli platformda ve paralı olmasından üzgünüm ama senin gibiler izleyemeyecek diye seviniyorum.Herkes f1 izlememeli zaten

  248. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    DigiTürk kullanıcılarına buradan sesleniyorum,
    DigiTürk'ü mail bombardımanına tutalım RTL kanalı için.

  249. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    Bizim Halkımız Her Şeyin Değerini Kaybettikten Sonra Anlar 🙂

  250. Ali ünal kendi sitesinde konuyla ilgili bilgilendirici bi yazı yazmış.Bu da linki Tık
    Buradaki yazıya göre 10 yarişi BBC'den izleme şansımız var.Almanca izlemekten iyidir.

  251. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Makinen ve Kablonun bağlandığı çanağın varsa istediğin paketi izleyebilirsin.

  252. Ömer_Massa avatarı

    arkadaşım bende duymuştum.ya acaba öyle mi yapsam.ben tt net abonesiyim hemde tam 6 yıldır.aylık 56, 75tl ödüyorum sınırsız.yıllardır kazık yedim zaten.acaba taşısam maxi paket kurulum felan bedava uydu çanak bedava mı oluyor bir de ne kadar taahhüt istiyorlar…

  253. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Yani başka yerlerde de aldığım paketi izleyebilirim?

  254. Mercedes GP avatarı

    iğrenç olmuş :(((

  255. 3 sene boyunca trt'ye demediğini bırakmayan zihniyet… İşte şimdi bilmem kaç lira öder rahat rahat izlersiniz f1'inizi. Ben bu işte yokum arkadaş. ayda 4 saat f1 izleyeceğim diye bilmem kaç lira vermem. Siz verirsiniz ama. gerçi sırf sizin için özel f1 paketi çıkartıp ücretini de maaşınızın 2 katı civarında yapacaklar anca ondan anlarsınız, anca o zaman sesiniz çıkar.

  256. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    sd 25,hd 35 ve tek seferlik 40 lira aktivasyon ücreti

  257. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Yayını izleyeceğin tv paketini 24 ay garanti vererek aylık 25 tlye alabilirsin..12 ay garanti veriyorum dersen 35 garanti vermezsen 45 kadar çıkar..

  258. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Yayını izleyeceğin tv paketini 24 ay garanti vererek aylık 25 tlye alabilirsin..12 ay garanti veriyorum dersen 35 garanti vermezsen 45 kadar çıkar..

  259. Ömer_Massa avatarı

    site yönetimi.siz neden benim yazdığım hiçbir yorumu yayınlamıyorsunuz allah aşkına bir şey mi yapıldı benim tarafımdan.kötü bir şey mi söyledim bugüne kadar bu rada.neden ya hala anlamış değilim…

  260. Benim henüz 3 aylık uydu net aboneliğim var ve 24 ay taahhütlü, az önce aradım iptal etmem için 390 tl ödemem gerekiyormuş.
    Bu yüzden dsmart ve internet pakerini 45 tl ye alamam:(
    yarışı izleyebileceğim dsmart tv paketini kaç tl ye alabilirim?

  261. Eray Parlak avatarı

    Arkadaşlar D-smarta kızgınsınız fakat düzgün bir şekilde değerlendirince o kızgınlık D-smarta Değil hertürlü şeyden Trt Başlığı altında alınan Vergilere kızmalısınız.Sözde devlet kanalı ve bizim vergilerimizle dönüyor.Bizim paramızın geçtiği bir kanalda bizim istediğimiz bir Formula 1 yayını olmuyor malesef.Nasıl bi adalet anlamıyorum doğrusu.Ortada kalan bir Formula 1 pisti ve yayınları var.D-smart gelip o yayınları paralıda olsa aldı ve Serhan Acar ile bize aktarıcak.D-Smart almasa ortada kalıcaktı Türkiyede Yayınlar.Paralı olması benimde canımı sıkıyor.Ama Trt nin yayınladığı dönemde çok hakaret düzeyinde söylemler döndü Trt ile dalga geçildi şimdi ona bile muhtaç durumdayız.Bence Paralı bi platformdada olsa Türkiyede Canlı yayınlanacak olması bile güzel.Tabiki para vermek durumundayız.Yapıcak birşeyimiz yok artık ya yabancı bikaç kanaldan ücretsiz söylenenden pek birşey anlamayıp yarışı izlicez yada D-smarta geçicez.İnternetini taşıyınca limitsiz internet,8Mbps Hız ve D-smart Maxi Paket 55 Tl. Yanılmıyorum Ttnet Aboneleri sadece bu Hız ve paket için bu miktarı ödüyor.Bence en mantıklısı İnterneti taşıyıp bu pakete geçmek.Kaybetçek birşey olmuyor görüldüğü gibi aynı paraya aynı hizmeti alıp üstüne Formula 1 yarışlarınıda seyretmiş olacağız.D-smartın reklamını yapma gayesi gütmedim bu arada sadece doğru bir şekilde gerçekleri aktardım arkadaşlar bence en kısa sürede düşünüp halletmemiz lazım…

  262. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Kutu ? Ayrı olarak çanak koyuyorlar veya binadaki birinin çanağından çıkış alabilirsin..

  263. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Kuru vettle :))

  264. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Arkadaşlar D-Smart kullananlardan bir cevap istiyorum D-Smart'ı aldıktan sonra acaba başka bir binada başka bir yerde kutuyu kullanma şansımız var mı????

  265. vivid
    uydudaki RTL nin HDsi var mıdır bilen duyan?

  266. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Vettel i de ilk defa bu kadar kuru gördüm :))

  267. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Şu an adenk geldi, 1080p ye genişletilmiş tivibu RTL

  268. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    almancayı sokecez,keşke gurbetcı olaydık yaw:)

  269. 500tl ye gokart turnuvası düzenlerim belki sonra federasyon oluruz

  270. sağolasın:)

  271. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Alemsin usta hiç gülecegim yoktu zuhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 🙂

  272. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    idman tv'de süper beyler netlik nerdeyse hd gibi harika bişey yaa d-smartın elinde patlıycak böle giderse

  273. Yasak değilmi paralı kanaldan yayınlanması

  274. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Normalde daha net arkadaşlar, hızınıza göre netleşiyor, ben 4mbit kullanıyorum, 8 kullanan daha net alır görüntüyü, 1 kullanan daha bozuk.

    Sıkıntı yok yani, takılma kesilme vs. bişey olmuyor..

  275. Ferrari (FAster) avatarı
    Ferrari (FAster)

    RTL'ye Kaldık 🙁

  276.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Netliği iyiymiş.

  277. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    D smart hakkındaki görüşler bu galiba 🙂

    http://inciswf.com/1303632706.swf

  278. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Üyelik 3.90TL..

  279. Mercedes GP avatarı

    çok netmiş bee alacam walla

  280. Zaten en az 12 ay tahhütlü. Şimdi üyeliği başlatsan seneye bu zaman bitiyor. E seneye yine yeni başlayacak zaten.. En az 12 ay taahhütlü olma şartı olmasa..

  281. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Şu an itibari ile tivibu RTL, ben zaten geçen sene de tivibu dan seğretmiştim, bu sene de devam.

  282. Mercedes GP avatarı

    olmadı 3-5lira bişeydi zaten rica ederim tivibu web'ede uye olurlar.5lira bişeydi

  283. Tolga Soydan avatarı

    aynen öyle

  284. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    olmaz. tvıbuyu sadece bulundgun hat uzerınde kullanırsın. tivibu web ve tıvıbu ev farklı hızmetler. tıvıbu web sayesınde herhangı bı cıhaza gerek kalmadan netteen izliceksın yarısları. ama netten ızlıyomussun gbı degıl cok farklı tvıbu web. goruntu kalıtesı tv ye cok yakın ve donma takılma sorunu yasamazsın

  285. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    o TRT3'ün uyuzluğu durmadan saçma sapan programlar koydular gp2 yayınlamamak için

    GP2 ilk yarışı Rai Sport 1-2 veriyorda 2.yarış için bilmiyorum.Smart Spor da olursa güzel olur ama sanmam

  286. Ömer_Massa avatarı

    aman allahım bu ne ya.korktuğum başıma geldi.arkadaşlar bu rtl dediğiniz kanalı ben nasıl izleyebilirim.bana yardımcı olur musunuz.hem çanak var hemde kablolu tv var bizde.hem bu Digitürkte olmayan bir kanal mı.amcamın iş yerinde var digi o yüzden sordum da.Zaten F1 i takip eden kaç kişiydik ki.bizleri tamamen f1 den soğutmaya çalışıyorlar.ben ne yapıp eder bu yarışları tv den izlerim eş dost amca her neyse.bir şekilde halledebilirim umarım.bu arada Serhan abi nin anlatacak olması süper.o işinin ehli.o tam bir profesyonel…

  287.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Aynen hocam bu işi uydu işiyle uğraşanlar halleder. Ama Nextler'de benim bildiğim bu yazılım oluyor. Sen bu akşam 10'da bir kontrol et. Premier Lig maçı var. Açılırsa sorun yoktur. Recevier'ların 'Biss sayfalarını' açan kodlar cihazdan cihaza değişiyor.
    İşine yarayabilir

    Eğer olmuyorsa yazılım yükletmelisin.

  288. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    bi de yılın kac ayı yarıs var bunları bi dusunmek lazım aslında taahutlu cektırenler ıyı hesap etsın

  289. Mercedes GP avatarı

    teyzemler tivibu ev kullanıyor onların şifresini alsam tivibu web'e olurmu ?

  290. vaayy memleketimin güzel insanları..

    dünya üzerindeki milyonlarca f1 taraftarı, 2012 sezonunu sabırsızlıkla bekleyip takım ve pilotların durumları hakkında haberler inceleyip yorumlar yaparken, bizler haftalardır, ve hatta son 2 gün kala bile formula1 yerine, izleyecek tv'yi konuşuyoruz, tartışıyoruz, ağzımız açık bekleşiyoruz..

    memleketimden insan manzaraları.. ne diyeyim, bizleri bu hale düşürenler utansın.

  291. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    rtl den izlersiniz. tvibu webde var rtl. cok gzl goruntu kalıtesı donma da olmuyo gzl tıvıbu hem de cok ucuz

  292. Sadece HD degil bu guzel haber iste

  293. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    bende bilmiyorumki.Bugün paketi yükseltmek istediğimi söyledim..Kredi kartı ile 167.78 tl tuttuğunu söyledi..

  294. Maxı paket 12 ay taahhütlü 38 TL, 24 ay taahhütlü 25 TL. 24 aylık ücreti peşin öderseniz 500 TL oluyor (100 TL daha ucuz)

  295. Değmez sende sakın milletin kafasını bulandırma batsın beter olsun d-smart :d

  296. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    açılmıyor bu ya :/

  297. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    açılmıyor bu ya :/

  298. O nasıl oluyor ya? Bana 25 TL dediler. İnternet sitesinde de böyle yazıyor. Çok da eski aboneyim. İlk çıktığında almıştım..

  299. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Geçen sene GP2 Yarışları HD'de varken Normalinde olmuyordu bazen..Bakalım Serhan Acar ne yazacak..

  300. Mercedes GP avatarı

    Arkadaşlar Aztv idman dediğiniz tam anlayamadım ama bendeki dsmartta aztv çekiyor azerbaycan tv ve bi kaç tane daha arab kanalı var aljazera diye acaba hangisinde gösteriyor.ikinci sorum şu teyzemler tivibu kullanıyor evlerinde modeme benzer bişede var kullanıyolar ondan eminim acaba ben onu kendi pcimde kursam tivibi web tvdiye onlardan adsl şifresi veya tivibu şifresi alsam izleyebilirmiyim yarışı net hızım 20mbs sınırsız kabloyla 30 a kadar çıkıyor 😀 yanıtlarsanız sevinirim ? bide son soru acab bu smart sportm'u kırdırmanın bi yolu varmı bendeki d-smartı götürsem uyduculara kırbılırlermi eğer hiçbiri olmadı bi tane alırım rcw ayarlarım sadece f1 kanalları hoşuma gideni izlerim 😀

  301. ben digitürk kullanıcısıyım ama anlaşılan iptal ettirip d smarta gecicez
    çünkü 6 dünya şampiyonun bulunduğu bi grid var.. şaka gibi tam 6 tane şampiyon pilot ve geriside bi okadar yetenekli
    d smartın aylık ücretleri nedir bilmiyorum ama sizce aylık (temsili) 35 TL verip izlemeye değmez mi?
    bence dünyalara bile değişilmez…

  302.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    1234560065432100
    Bu kod sabittir. Bununla ilgili forumlarda geniş bilgi de edinebilirsin. Kanalı takip et. Premier Lig maçlarını açarsa F1'i de açar. Bu akşam 22.00'de Liverpool-Everton maçı var mesela.

  303. EFSANE_SUMI_AYRTON ... avatarı
    EFSANE_SUMI_AYRTON …

    mecbur d-smart alıcaz arkadslar yalnız ızleyıcı sayısı cok dusucek,cok uzucu bır durum bu,gunumuzde b.ku cıktı herseyın…

  304. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    TRF1 Rekoruna doğru gidiyor haber galiba 363 yorum 🙂

  305. Doğrudur. Daha önceden D-Smart aboneliğim olduğu için, onu hesaba katmayı unuttum. Şöyle bir şey de olabilir: Maxı paketli D-Smart ve Smile ADSL Limitsiz paket 55 TL. Smile ADSL'e geçebilecek olanlar bu seçeneği de değerlendirebilir.

  306. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    O nedenle benden tavsiye yarına kadar D-Smart kurulumu yaptırmayın 🙂 cihangir perperik
    umutlu konuşuyo cihangir abi 😀 hadi hayırlısı

  307. vedat özkan avatarı

    benim idman tv açmıyordu zaten sifreli yayın logosu var biss key leri girdim düzeldi.senin key güncel demekki bazı uydu alıcıları güncelliyor kendisi.

  308. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    3 ay önce sanırım bir kampanya sayesinde Makina+Kurulum+Çanak+Eğlence paketini 2 yıllığına 290 tl verdim..bugünde gidip 1 yıllık Maxi paketi 168 tl aldım..yani aylık 14 tl geliyor..

  309. rocco junior avatarı

    Bende next uydu alıcısı var menüye basıyorum dediğin şey yerine osd ayarları veya çanak ayarları çıkıyor ama direk biss key göremiyorum.Olmadı getirtiriz bir uyducu atar bir yazılım ve cihazı ile.Bütün kanalları izlerim.Ne gıcık bir durum ya

  310. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    Parali platforma uye olan olmayan olmak isteyen istemeyn olabilir.ancak yinede seyredecek bir kanal olmasi hemde 3yil cok iyi oldu.kapatilast dumyada hep bole olmustur.ligler ve bu gibi spor larihep parali kanallar almis her sene degeri artmis hayran kitlesi artsada seyredebilen sayisi azqlmistir.nba super lig vs.cok eskiden beles beles seyrederdik.hatta hic kimse vermezdi.simdi ligi seyretmek icin digiturk almak gerek kazik gibide fiyati var.

    bende dsmart full hd var uydu da var.biss leri girebilir seyrederim.dsmart digiye gore cok daha makul bence.smart spor ve smartspor hd ayni kanal.ama ikiside full de aciyor diye biliyorum.dolayisi ile bu pakete uye olmak gerek.girmek isteyenler pazarlik yapabilirler.istemeyenlere bir sey diyemem tabi.

    hic yayinlanmamasida vardi ison ucunda birazda bu acidan bakarsak daha iyimser olabiliriz.herkese hayirli olsunnnn….

  311. Tolga Soydan avatarı

    kurulum da 24 aya bölünce 4.5 lira ekleniyomus faturaya.28.50 civarı bi fiyatı var.

  312. müsteri hizmetlerine telefon edip yayın durumunu sordum.

    "3 yıl boyunca smart spor ve smort spor hd'den yayınlanacak, banttan bile olsa şifresiz bir kanalda yayınlanması söz konusu değil" dedi muhterem kişi.

    hepimize hayırlı ve de uğurlu olsun. beğenmediğimiz okay karacanlı, yayın kalitesine burun kıvırdığımız trt3'ü daha çoook arayacağız..

    3'ün 3'ünü beklerken, 3'ün 1'ini almak nedir; bugün hep beraber öğrenmiş ve yaşamış olduk.

  313. hislerimi yazıya dökesim geldi 🙂

  314. Fazla konuşmaya gerek yok D smart alıcak değilim. İnternet çağındayız. İnternetten izleriz artık. Yada RTL den izleriz. Sıralamayı vermiyor galiba ama. Yarışı veriyor ama her türlü.

    Son güne bırakmayalım bu link işini bilenler şimdiden yazsın bildiği linkleri buraya.

    Herkese geçmiş olsun diyorum. Sevinen yoktur herhalde. F1 izleyici kitlesinin yüzde 98 ini kaybetti düşüncesindeyim Türkiye de.

  315. emiko emiko avatarı

    Hotbird te RTL.Veriyormu acaba geçensene yarışı açtığımda göremedim.Hotbird te hangi kanallarda yayın yapacak..

  316. Tamamen bilgi kirliligi olusmus durumda HD yayinlayip SD yayinlamamak gibi birsey olmaz cunku ikiside ayni kanal sadece goruntu kalitesinde fark var ayrica az once yayin akisina baktim hem HD de hemde SD de ayni program akisi gorunuyor serhan acarin HD yazarak bir yanlis anlasilmaya neden oldu diye dusunuyorum hatalarimin kusuruna bakma mobilden yaziyorum.

  317. Valla yapacak bir şey yok. 3 sene boyunca netten veya yabancı kanallardan takip edemeyiz. Koskoca 3 sezon..
    Zaten D-Smart üyeliğim vardı. Müşteri hizmetlerini aradım, maxı paket almam gerekiyormuş. Maxı paket 12 ay taahhütlü 38 TL, 24 ay taahhütlü 25 TL. 24 aylık ücreti peşin öderseniz 500 TL oluyor (100 TL daha ucuz) ilgilenenlere duyurulur.

  318. զսօ८ĸհεռ  avatarı
    զսօ८ĸհεռ

    http://www.aztv.az/canli/idman-canli.htm

    arkadaşlar netlik güzel donmada yok bununlada idare edilebilir hem azeri türkçesi almancadan güzel anlaşılıyor 🙂

  319. TRT nin kıymetini anlayalım şimdi koçlar gibi TV nin arkasına çatal taksan karasaldan TRT 3 ü izleyebilirdik şimdi bu sezon ilk defa canlı olarak kendi adıma izleyemeyecem..

  320. TRT nin kıymetini anlayalım şimdi koçlar gibi TV nin arkasına çatal taksan karasaldan TRT 3 ü izleyebilirdik şimdi bu sezon ilk defa canlı olarak kendi adıma izleyemeyecem..

  321. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Avusturya: ORF 1 / HD (Astra 19.2e) [EMU ile izlenebiliyor]
    Cek Cumhuriyeti: Nova Sport (Astra 23e, Thor 0.8w, Amos 4w) & TV Nova (Astra 23e, Thor 0.8w) [Pay TV]
    Bulgaristan: TV+ Bulgaria (Hellassat 39e) & Film+ Bulgaria (39e) & HD+ Bulgaria [Pay TV]
    Almanya: RTL & Sky DE (Astra 19.2e) [RTL FTA]
    Macaristan: Magyar Televizio (MTV) (EuroBird 9e,) [Pay TV]
    Japonya: BS Fuji (BSAT 2C 110e) [FTA]
    Orta Dogu ve Kuzey Afrika: Abu Dhabi Sports 2/6 (Badr 26e, Nilesat 7w) [FTA]
    Karadag: Sport Klub Prime (Eutelsat 16e) [Pay TV]
    Sirbistan: Sport Klub Prime (Eutelsat 16e) [Pay]
    Ingiltere: BBC & Sky Sports (Astra 28.2e, Intelsat 27.5w) [BBC FTA]

    bildiğim birkaç yer.

  322. Ferrari Scuderia avatarı
    Ferrari Scuderia

    Kolaysa anlat bizde yağalım nedr bu ehrkes çok kolay çok kolay yazxıyor da bi bizmi salağız yuapamıyoruz

  323. yaa trt'de kalsaydı yaa

  324. Mercedes GP avatarı

    Arkadaşlar tivibudan izleyebilirmiiz ?

  325. salih yildiz avatarı

    Bende şu anda idman TV açık görünüyor, sormak istediğim F1 yayınında mı şifreye giriyor?

  326. D-Smart veya Kablolu yok bende sadece uydu da yok..Sadece Digitürk üyesiyim…Digitürk tede F1 yayınını veren yabancı kanal yok yerli zaten yok..DSmart almayacam inadına ….

  327. Serhan Acar ın açıklamasını bekliyorum ancak ben aydın doğanın sineği bile sömürdüğünü düşündüğüm için şifresiz bir kanalda "canlı" yayın yapacağı ihtimalini düşünmüyorum.
    Zaten dsmart satışından gelecek parayıda umursamıyorlar onlar başka amaçlara hizmet ediyorlar bunu yaparak.

    Açıkcası ben evdeki kablo tv de rtl den izleyeceğim. Almancada olsa benim için önemli olan yarışları izlemek.
    Serhan Acarın anlatımına alışmıştık ama bu doğan grubuna para vermek istemiyorum.
    Yarışlardan sonra nasıl olsa Serhan ın anlatımlı yarış videosunu hd olarak neten indirebiliriz. yeniden izleriz Türkçe olarak napalım!!!

  328. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Cihangir perperik'in yazdığı yazıyı ve altındaki yorumaları görünce , Serhan acarın 08:00'den itibaren Smart Spor HD'de mikrofon başındayım…. sinir oldum rezillik.

  329. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Rtl'de ne kadar gıcık bir seste olduğunu duymanız için bir link..İşkence gibi arkadaş kafam şişdi iki dakikada.

  330. Arkadaşlar şuan Smart Spor yayın akışına baktım Smart Spor ile Smart Spor HD'nin yayın akışı aynı ikisinde de aynı program yayınlanıyor. Perşembe günü Beşiktaş-A.Madrid maçı ikisinde de yayınlanacak gösteriyor HD'de yayınlanıp SD'de yayınlanmaması gibi bir durum olmaz sonuçta ikiside aynı kanal sadece görüntü kalitesi varkı var. Rahat olun diyorum eğer yayınlamazsa da iptal ederim hemen böyle soytarılık olmaz.

  331. Bu biss de frekans gibi değişmiyor mu?Sabit mi yani?

  332. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    soru işaretlerini gidecek bi yazı yazda bizde neyin ne olduğunu bilelim serhan abii

  333. baba baba ben bi şey anlamıyom.azerice konuşuyorlar.hay babanın… bende bi şey anlamıyom anladağımız kadar idare edecez banane banane ben d smart isterim. lan yok d smart onuda alayım d şımaralım değilmi babadada para kum gibi kaynıyordu.yok d smart falan sıpa :))

  334.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Hocam eğer yazılım yüklüyse, Biss girilmişse sorun yaşamazsın. Girilmemiş ise Biss sayfasını açıp Biss kodunu gireceksin. Biss sayfası cihazdan cihaza değişir. Örnek verelim bende Vestel var. Menü 1903 basınca sayfa açılıyor. 16 haneli kodu yazınca tamam. Ama her receiver aynı değil tabi.

  335. Schumacher- avatarı

    Çoğumuzun geçen sene şikayetçi olduğu noktalar vardı TRT için şimdi halimize bakın.
    Ulan başka yayıncımı kalmadı verin karasal yayına olsun bitsin şimdi oturup almanca yarış izleyeceğim Almanca'dan nefret ederim zaten çok kaba geliyor başa gelen çekilir.

  336. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Arkadaşlar sadece HD olması mümkün değil. Sonuçta SmartSpor ve SmartSporHD diye 2 kanal var. İkisinden de yayın olur. Soru işaretlerini giderecek bir yazı yazıyormuş Serhan Acar. Sabırlı olalım onu bekleyelim.

  337. formula 1 sever avatarı
    formula 1 sever

    arkadaşlar ben de sadece normal uydu anteni var ordada sadece 300 tane kanal var ben nereden izleyeceğim yardımcı olun lütfen

  338.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Mançester Yunayted 😀

    F1'i iple çekiyorum. Ama adamlar haklı. Madem Türkçe okunduğu gibi yazılır. Adamlar gerekeni yapıyor.

  339. eleman maldonado'nun kardeşi galiba

  340. Şimdi merak ettiğim bu idman tv için herkes biss key filan yazıyor,ben hiç anlamam bu işlerden zaten uyduyu alırken eleman bize şifre kırıcılı falan dedi.İşte bu idman tv için yine de yazmamız gerekiyor mu acaba?yaza kadar rtl sonrasında oradan takip edecez artık

  341. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    D-Smart dediler aldık..Maxi paket dediler aldık..Şimdi nerden çıktı bu sadece HD'de yayınlanacak lafı ? Halimizden hiç anlamıyormu bu D-Smart..Tamam Maxi paketi almak o kadar zor değil.HD ? Kaç kişi izleyebilecek Yarı yarıya düşücek izleyici sayısı..Birde sadece HD Olduğunu düşünün ? 1 milyon kişide sadece 250 bin kişi ? saçmalık ve saçmalık..Eğer böyleyse gerçekten arıyıp D Smarta söveceğim.

  342. alternatif
    http://www.aztv.az/canli/idman-canli.htm
    görüntü kalitesi iyi değil ama rtl den izleyip burdan sessini dinledimmi tamamdır (f1 ide canlı yayınlarsa netten) yalnız bu seferde azerice kursuna gitmek gerekebilir hızlı konuşuyorlar yavaş konuşsa anlayacamda 🙂

  343. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    Antremanlarda olacakmış Serhan Acar mı sunacak acaba ?

  344. vedat özkan avatarı

    rtl bendede var dostum ama tek çanak kullanan ve dsmart almak istemeyen arkadaslar icin alternatif olabilir tabi herkesin kendi bileceği bir iş.

  345. Schumacher- avatarı

    Kablolu tv de RTL'den başka yayın izleyebileceğimiz yer yok değil mi ?

  346. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    eyvallah.ye elim kolum bağlandı lanet olsun.

  347. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    aynı durumla bende karsı karsıyayım d smart var ama yarısı izleyemiycez kanal acılmaz bence mesela hergun euro futbolda mac var diye mektup atıyorlar ama kanalı acmıyor d smart kadar berbat bir yayıncı yok

  348. scuderiaferrarimarlboro  avatarı
    scuderiaferrarimarlboro

    sakin millet bizim rtl ve sky sports umuz var hallolur ama ben ntv alır diye bekliyordum

  349. vedat özkan avatarı

    idman tv yi açamayanlar için biss key: 01FFF/02/123456C9654321C9 ( 02 olan kısım kimi uydu alıcalarda girmeye gerek kalmıyor )
    ayrıca bunuda girebilirsiniz ben hepsini girdim
    01FFF/02/1234560065432100
    frekans ve tp değeri olarakda frekans10965 H 12800 5/6

  350.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Bildiğim kadar girilmiyor hocam.

  351.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    1234560065432100

  352. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    Melbournede 3 günde yağmurlu gösteriyor.

  353. rocco junior avatarı

    biss key kaç.ben bi giremiyorum şu biss keyleri oraya girince benden bir şifre daha istiyorum.bir alışamadık öğrenenemedik şu kumanda uydu vsleri…

  354. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    bu nasıl bir dünya haline geldi ya,afedersiniz s,çmak bile paralı bu dünyada ne bekliyoruz daha anlamadım.

  355. boyle işn taaa a.g

  356. rocco junior avatarı

    biss key kaç.ben bi giremiyorum şu biss keyleri oraya girince benden bir şifre daha istiyorum.bir alışamadık öğrenenemedik şu kumanda uydu vsleri…

  357. donnie darko avatarı

    dün gece birdaha izledim desem dostum frank :))

  358. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    d smarta biss key giriliyor mu bilgin varmı

  359. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    sabah 8 de kahveyi sen açarsın o zaman haha

  360. donnie darko avatarı

    arkadaşlar şu anda tivibu dan rtl izliyorum ve gayet güzel bir alternatif olduğunu birdaha gördüm. düşünenlere duyrulur.

  361. yarışların ulusal bir kanaldan yayınlanması şart bildigim kadarıyla sadece d-smartta acık olan bi kanaldan yayınlanması yasak

  362. idman tv yi netten de izleyebiliyor muyuz?

  363. Talha Yıldız avatarı
    Talha Yıldız

    idman tv türksat 3a da beyler yanlız biss keyini girmeniz lazım

  364. arkadaşlar şu anda tivibu dan rtl izliyorum ve inanılmaz iyi. değerlendirilecek bir alternatif. düşünen arkadaşlara duyrulur…

  365. vedat özkan avatarı

    ıdman tv turksat uydusundan yayın yapıyor kanal sifrelidir biss sifre keyini girin receiver ınıza ve izleyin.

  366. dün gece bir daha izledim dostum frank :))

  367. Tolga Soydan avatarı

    teledünyada yok herhalde bu idman tv

  368. Digitürk kullanıyorum ve ne RTL'yi ne Idman'ı izleyebiliyorum.Ne yapacağım kara kara düşünüyorum.

  369. forza raikkonen  avatarı
    forza raikkonen

    izleyebiliyosun kardeşim

  370. idman tv yi netten de izleyebiliyor muyuz?

  371. mutlu kökçü avatarı
    mutlu kökçü

    bu idman tv hotbird uydusunda mı ? ayrıca hotbird uydusunda f1i yayınlayan başka yabancı kanal var mı ? benim bildiğim rai de var …

  372. vedat özkan avatarı

    bosuna paranızı harcamayın ıdman tv de de izleyebilirsiniz az çok anlışılır rtl den bin kat iyidir biss şifresini güncelleyip izleyebilirsiniz.

  373. bir d-smart kullanıcı olarak bu habere hiç sevinmedim paralı yaptılar bir formula tutkumuz vardı onuda elimizden aldılar allah kahretsin..

  374. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    kardeşim aynı durum bende de söz konusu,ve büyük ihtimal kanal açılmayacak.idman tv falanda girilemiyor d smarta,karasal olmazsa mecbur netten takip edicez. ki karasal olsa bile evimde karasal antenlik tv yok .d

  375.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    İdman TV'de bir 'F1 2012 Intro'su izledim. Bizim yayıncılarda böylesini görmedim. 16:9 yayın yapıyor. Trtspor'daki gibi otomobiller kaykay gibi de görünmüyor.

  376. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    kardeşim aynı durum bende de söz konusu,ve büyük ihtimal kanal açılmayacak.idman tv falanda girilemiyor d smarta,karasal olmazsa mecbur netten takip edicez. ki karasal olsa bile evimde karasal antenlik tv yok .d

  377. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    Tüm sorulara ilişkin bir yazı hazırlıyormuş Serhan Acar….

    Merakla bekliyoruz.

  378. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    dediğiniz şey mantık dışı,eurosport – eurosport hd de yiğit top un anlattığı yarışları düşünün veya normal bir kanalın hd sini sd ile aynı yayın yapmaktadır.

  379. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    çanaktan bende pek anlamam ama belki bazı arkadaşlara yardımcı olur, şöyle yaptım, aradığım 26ºE arabsat uydusu(kanalı f:11804 H sr:27500),buyuk ihtimalle bu uydu receiverınızda kayıtlıdır. önce şu siteden yönü buldum: http://www.haritalar.web.tr/uydu_yon_bulma_haritasi.html -haritada yeşil çizgi ile yönü belirtiyor. fare ile tutup istediğiniz yere sürükleyebilirsiniz.(il,ilçe,uydu bilgilerini oraya yazıyorsunuz)çanağın evimin balkonunda ne yöne bakması gerektiğini bununla bulduktan sonra minik tv mi balkona kurdum. bahsettiğim uydudan sinyal alıncaya kadar az önce bulmuş olduğumuz yönde çanağımızı küçük sağ-sol,yukarı,aşağı haraketleri ile hedefi 12 den vuruyorsunuz. hiç uğraşmam derseniz, parayı bayılıp servisi çağırırsınız.

  380. Bizim burada Formula 1 yarışını veren bir kahve var. Baktım yolunu bulamıyorum oturup kahvede izlerim. O arada okey de oynamış olurum.

  381. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    Gerçi HD paket aldım maxi de….

    şimdi SD de yayınlanmayacakmı?

    Birde pistlere gitmeyecekler galiba?Avustralyaya gidiyorum demiyor.Mikrofon falan….

  382. Serhan Acar kendi kendine anlatır 77nci kanalda

  383. şimdilik gizleyip son dakkaya kadar parsayı toplayabilirler.serhan acarda yazmayabilir durumu !

  384. benim d-smart'ım var ancak normal şartlarda bu kanal kapalı. f1 de açık mı olacak yoksa kapalı mı ? eğer kapalı olursa giderim bayiye atarım önlerine cihazı ! paramla rezil olamam arkadaş.fom zaten paralı yayına karşı idi noldu da böyle oldu veya haberdar mı değilller ?

  385. Tolga Soydan avatarı

    kimse pek bişey bilmiyo.serhan acar aksam bi yazı yazıcakmıs bu konuya da değinir herhalde.en azından banttan bi yayın yapsa cnn.en azından türkçe bi daha izleriz

  386. böyle bir kural varsa şuanda saklayıp sadece smartmı nedir ondan yayınlayacağız deyip son dakkada biz bu kuralı atlamışız deyip yada bir manevra ile karasaldanda yayın yapabilirler.

  387. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    arkadaslar bende d smart oldugu halde yarısları izleyemeyecegim niye aldım bu d smartı bende anlamıyorum bir sürü kanal var dediler aldık hepsi şifreli normal anten daha iyi d smarttan

  388. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Eğer SD değilde Sadece HD'de yayın yaparlarsa D-Smartı götürüp üyeliğimi iptal ederim.Nasıl bir saçmalık bu böyle..Ecclestoneyide geçti Bu D-Smart para konusunda saçmalığa bak ya..

  389. Dun gece bir daha izledim desem frank :)))))

  390. D-Smart hemen yarın bir kampanya başlatacaktır.

  391. Abi malesef oradan izleyemezsin.Birden fazla kanalı var Rtl in.Ya Rtl ve Rtl CH diye kanallar var.İkisinden birinde olması lazım.Sen araştırırsın kanalları listeden olmadı frekansları veririm sana .Basit bir olay hallederiz 🙂

  392. esas yayıncı kuruluş fom un mail adresi vs.varmı ulaşabileceğimiz.yazalım soralım karasal bir ulusal tv den canlı yayın yapması gerekiyormu gerekmiyormu diye.o kadar sordum burda kimseden çıt yok.

  393. rocco junior avatarı

    Antreman var mı?

  394. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    herkes Sadece HD'de yayınlanacak diyor.Rezillik bu nasıl birşey anlamadım..Şimdi git bir LCD Al sonra hd makine al sonra maxi hd al..170 tl boşa mı verdik şimdi.

  395. Maç gibide değil ki gidip kahvede izleyelim 🙂

    Aslında siteden 5-10 kişinin beraber buluşup izleyebileceği bi ortam olsa çok iyi olur. Şöyle dev ekranda, hd kalitesinde, serhan acarla ve en önemlisi f1 bilen insanlarla izlemek zevkli olur diye düşünüyorum 🙂

  396. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Cihangir Perperik

    Arkadaşlar HD olmayan receiver ile yayınların izlenip izlenemeyeceğini bilmiyorum henüz. Öğrenir öğrenmez sizinle paylaşacağım.

  397. Sinan şimdi bu benım diğer evde superrtl diye bir kanal var çizgi film oynuyor bu kanalda izleyebiliyormuyuz Formulayı?

  398. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    ikiside ortak yayın yapıyor dediğiniz şeyin olması mümkün değil teknik olarak

  399. Teşekkür ederim abi Kurs çıkışı bir uğrayayım Bir bilgi alayım olur derse ustayı alır gelirim eve 🙂

  400. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    "Serhan acar"
    Avustralya GP için yayına çalışmaya başladım 🙂 Cumartesi ve Pazar TSİ ile saat 08:00'den itibaren Smart Spor HD'de mikrofon başındayım….

    Arkadaşlar birşey kafamı karıştırdı Sadece Smart sport değilde smart hd'demi yayınlanıcak acaba ?

  401. bora suyabatmaz avatarı
    bora suyabatmaz

    d-smart mesaj attım keşke almasaydınız yazdım paralı yaptınız paragözler yazdım

  402.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Tek çanak için İdman, Çift çanak için RTL ve daha çok alternatif, imkanı olan için de smartspor. Yol haritası bu. Karasal'da da 1998 Dünya Kupası'nın bininci tekrarı.

  403. rocco junior avatarı

    8mbit net sınırsız+tüm dsmart kanalları+f1 şu bu film ne ararsan 55tl imiş.40 tl aktivasyon ücreti ayakbastı parası yani.Ama bence alacak olan hiç kasmasın 24.99tlye f1 yayınları veriyor mis gibi zaten ttnet netimizi sağlıyor hd md ile uğraşmayın eğer tvniz hd değilse farkı anlayamayız çünkü.En iyisi 24.99tl sırf f1 için alacak olanlara söylüyorum ama hepsinde bir 40tl ayakbastı alıyorlar.

  404. Tek çanakta olur Hakan.Uyducu falan gelir halleder anca onu.Çanak ucuna birden fazla lnb ekliyorlar.Bizi aşar o konu teknik destek lazım:)

  405. Evet en kötüsü de bu zaten

  406. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    evet ama nerdeyse bütün ülkenin %90 ı izleyemeyecek orası kötü 🙂

  407. Bu iyi olmuş en azından. Teşekkür ederim.

  408. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    serhan acar anlatacak gene

  409.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Serhan Acar'ın sesi yalnızca Smart-Sport'da duyulacak. Başınızın çaresine bakın diyorlar. Bari yayının sesini radyoya verseler. Üstten Alternatif kanal, altta Serhan Acar'ın sesi 🙂

  410. Uğur Öztürk avatarı
    Uğur Öztürk

    Serhan Acar anlatacakmış, yayına çalışmaya başlamış bile…

  411. Eyvallah Sinan kardeşim eve gidince bakıcam ihtiyac olursa sana yazarım Facebookdan ..)

  412. Abi Bu tek çanakla olmuyor mu peki…

  413. Arkadaşlar yarışları kim anlatacak o belli mi peki?

  414. Çift çanak olur genelde.Yabancı kanalların varsa zate sorun yok.Çanakların yeterlidir:) Rtl yoksa ben sana uydu frekanslarını veririm feysten icabına bakarsın.Öyle çatıya falan çıkma aman ha 🙂

  415. Yusuf  Hitay avatarı

    aa en azından bu haber çok sevindirici.

  416. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    peki bende d smart olmasına ragmen sanırım izleyemiyecegim yarısları cunku bu kanal için ayrıca kart istiyor d smart olması yeterli degil yani.

  417. Aslında ayarlayabilirseniz uydunuzu BBC sport tv ye ayarlayın. Orada hem reklam verilmiyor hem de yayın kalitesi oldukça iyi. Bir de güzel röportajlar oluyor.

  418. DreamOfWinD  avatarı

    2002 den beri f1 i seyrederim yok böyle saçmalık uydusu olanlar napıcak ha diyince alabiliyo muyuz d smartı

  419. Vermeyeceği açıklandı sadece Smart Spor ve Smart Spor HD yayınlayacak.

  420. Tolga Soydan avatarı

    hay seni dsmart kere

  421. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    burada kritik nokta antrenmanların yayınlanıp yayınlanmaması olacak,
    canlı olarak 3 sene boyunca D-smart (smart spor) antrenmanları verecek ise o zaman beni cezbeder,
    yok vermeyecekse kimse kusura bakmasın zerre kadar en ağır hakareti hak edip ve üstelik değmez yani o kadar paraya.

  422. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    tivibu almak gerekiyormus bu kanal icin en iyisi 3-4 gun daha beklemek belki cnn turk veya ntvspor da verir yarışları.

  423. Bizim evde uyduda var ama ben uydudan hiç anlamam.şimdi eve gidip bakıcam uyduda rtl kanalı varmı dıye varsa var yoksa ne yapmak gerek çatıya çıkıp antenımı çevirmek lazım ?

  424. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    rtl den nasıl izleyecegiz sorması ayıp tv de varmı bu kanal

  425. 05Alonso |Ferrari | Golden Arrow | avatarı
    05Alonso |Ferrari | Golden Arrow |

    F1 | Antrenmanlar – Sıralama Turları – Yarışlar Sadece D-Smart 77.Kanal Smart Spor – Smart Spor HD de yayınlanacak.

  426. sınırsız internet ve hd maxipaket 65 tl gibi bişeydi galiba uydu alıcıya para vermiyorsun ana iç kuruluma para alıyorlar

  427. Ya ne çayı Jetman sanki yerden topluyoruz parayı.Her şey parayla,bu Aydın Doğana ceza kesmemısmıydı Tayyip onun acısını bizdenmi çıkaracak ne yapcak 😀

  428. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    çift çanağı olan varsa ayarlaması fazla uzun sürmez. benim çanak balkondaydı o yüzden kısa sürdü, anlatım türkçe değil ama en azından motor sesi ve gördüğümüz bize yeter 😀

  429. d smartı alsak digitürkü ne yapıcaz onu iptal etsek bu sefer maçları izleyemeyeceğiz.her zamanda evde izleyemıyoruz dısarda bır yerde kaldık d smartmı arayacağız gerçekten çok yazık eğer ki şifreli yayınlayacaklarsa hiç yayınlamasınlar.İnternette arayıp bulacağız tv ye bağlayıp seyredıceğiz heralde.Yada bizim menüi bu kadar yersen dıyor adamlar yicez sonunda 🙂

  430. Artık RTL izlerim. Zaten Almanca'mı da geliştirmek istiyordum.

  431. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    Serhan Acar anlatıyor,iyiymiş Türkiye GP'si olmadığına göre Emre Tilev vs. olmayacak

  432. Antrenmanlar olsa dahi Serhan Acar sunmaz D-Smart istanbul üzerinden yorumlatır onu.

  433. EFSANE_SUMI_AYRTON ... avatarı
    EFSANE_SUMI_AYRTON …

    ben persembeye kadar beklıcem bı bakıcam duruma burdakı yorumlara ona gore baglatıcam d-smart,aradım konustum aylık 34 tl hd dedıler ıyı aslında hd olması da cezbedıyor ne yapalım bır de bu cıktı basımıza mecbur alıcaz, ben yarıs kacırmayan bır f1 sevdalısıyım ogun hayat durr bnm ıcın netten olmaz gıbı gelıyor bu ıs…

  434. Tolga Soydan avatarı

    antrenmanlar yok o zaman.

  435. nat ettim para verip türkçe izlemeyecem.para para para her şeye para bu ne la.çaydanmı topluyoz biz bu paraları 🙂

  436. Tuttuğu kadar en fazla 20 saniye gecikmeli verir. Ama bi ceza durumu falan olduğunda ne olduğunu öğrenmek için orda burda yazı vb bişey arayacagımıza 20 saniye sonra olayı ogrenmek daha mantıklı bence.(Motor seslerini o an izlediginiz alternatif kanaldan dinlersiniz)

  437. d smartı olan anadolu yakasında oturan misafirperver f1 severlerle arkadaşlık kurulur.:P dsmartı olup davet etmeyenın elektriği kesilsin gökkuşağı logosunun girdiği anda hemde. 😀

  438. serhan acar anlatacak ama karasal yayın hiç bir şekilde olmayacak öylemi.bu fom kurallarına aykırı değilmi canlı bir karasaldan yayın yapmaları gerekmiyormu nasıl olacak
    RTL ye talim.

  439. o iş olmaz senkron tutmaz…

  440. Serhan Acar olmadan tadı çıkmaz ya F1 le özdeşleşti artık 🙂

  441. Arkadaşlar yayını ücretli bir kanalın almasına bende üzüldüm ama yarışları Türk kanalından Türk sunucudan hem de Serhan Acar'ın anlatımıyla izlemek izlemek istiyorsak D Smartı tercih etmeliyiz. F1 e para yatıran herkesin zarar ettiği bir ülkede biraz fedakarlık yapmlıyız. Ben ilk yarışı büyük ihtimal RTL de falan izleyeceğim D Smartta büyük ihtimal yeni bir kampanya yapacaktır yapmazsa da hangisi uygunsa onu bağlatırım artık.

  442. Arkadaşlar aklımda şöyle bir çözüm var d-smartı olan bir arkadaşımız tv deki sesi bilgisayardan ayarlayacağımız bir program ile bize ulaştırırsa biz alternatif kanallardan yayını izlerken kuracagımız sistem ilede sesi dinlemiş oluruz ve türkçe sorunu ortadan kalkar. Hem sadece sesi gonderecegi için çok hızlı interneti olmasına gerek yok. Eğer böyle bir sistemi kurmak isteyen arkadaş olursa ben hertürlü yardıma hazırım sistemi kurmak için. Ne dersiniz?

  443. 05Alonso |Ferrari | Golden Arrow | avatarı
    05Alonso |Ferrari | Golden Arrow |

    Evimde 2 tane Digitürk var şimdi birde D-smart almak saçma geliyor ama 3 gün vaktim var düşüneceğim artık 🙂 Aslında Tivibu üyeliğim var 4TL' ye RTL falan var rahatça izleyebilirim ama Serhan Acar anlatımı ile bir başka tabii. 🙂

  444. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    Arkadaşlar,benim demek istediğim hepimiz f1 severiz.

    F1 için bazı şeylerden feragat etmeliyiz.İlle d smart almalıyız dmeiyorum.Bunun kablolusu var,çanağı var.

    Yok bu Azerice,Bu Japonca,bu dil kaba-saba demeyelim.

    Malesef düzen bu @Abdullah Çelik,@Donnie Darko…….Bende istemezdim ama…..

    Sezon öncesindeki tatsızlıkları artık bir kenara bırakmak ve sene boyunca birbirimizin başının etini yemek dilekleriyle 😛 ..

    Bu arada Donnie Darko filmini benim kadar seven birini görmek güzel.

    Ama devir artık super8 devri 🙂

    Serhan Acar'da Melbourne gidiyor.Hem f1 hem tatil……

  445. Serhan Acar anlatımıyla durumun varsa tabi ki D smart:) Ben digi taahhütüm olduğu için iptal ettiremiyorum öbür odaya onu çekip asıl yerime D smart alıyorum.

  446. Bugünün tek güzel haberi, yarışları Serhan Acar'ın sunması oldu. Buna çok sevindim.

  447. 05Alonso |Ferrari | Golden Arrow | avatarı
    05Alonso |Ferrari | Golden Arrow |

    Tivibu paketi tavsiye ederim RTL kanalı var sorunsuz izleyebilirsin.

  448. Nerdeyse aynı anda yazdık 🙂 D smart almayı düşünmüyordum ama Serhan Acar ın anlatımı için alınır.

  449. EFSANE_SUMI_AYRTON ... avatarı
    EFSANE_SUMI_AYRTON …

    arkadaslar sımdı aradım d-smartı aylık 34 tl ye hd, maxı paket 2 yıllık baglatıcam ne dıyorsunuz netten nasıl ızlıcez lınk mı arayıp durucaz yorumlarınızı beklıyorum fıkır verırmısınız..

  450. Yarışları Serhan Acar anlatıyor twitterdan duyurdu az önce

  451. 05Alonso |Ferrari | Golden Arrow | avatarı
    05Alonso |Ferrari | Golden Arrow |

    Serhan Acar ‏ @serhanacar
    Avustralya GP için yayına çalışmaya başladım 🙂 Cumartesi ve Pazar TSİ ile saat 08:00'den itibaren Smart Spor HD'de mikrofon başındayım….

  452. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    valla haziranda internet taahütüm doluyo o zamana kadar idman tv'den internetten idare edecem hazirandan sonra sınırsız internetli d-smart paketine geçicem durumu olanlarada tavsiye ederim izleyemeyecek olanlar içinde üzgünüm :/

  453. trt1 ve trt 3 görünüyor orda? bu yıl içinmi acaba?

  454. donnie darko avatarı

    bu arada yanlış anlaşılmasın yol masrafları otel v.s zaten şirket ödüyor. demeyin bu adam neden D-smarta para vermiyor diye :)) bilet parasını da zaten türkiye de fazlasıyla ödüyordum. üç aşağı beş yukarı aynı hesap 🙂

  455. arkadaşlar idmantv nin yayın programına baktım yarış canlı verecek. artık ordan izleyecez. inadıııııııııına d smart almayacağım.

  456. 02122708098 arayın sorun.

  457. bende digitürk var ve D-smart almayıda hiç düşünmüyorum. belki buradaki linklerden laptop-hdmı-LED tv belki mümkün olabilir…

  458. donnie darko avatarı

    Sağolasın arkadaşım. bir de ikimiz de Kimster hayranıyız desem :))

  459. Emre ÖZDURU avatarı

    1992 yılından beri o veya bu şekilde her sene F1'i canlı seyretmiş yada zamanında video'ya bile kayıt yaptırmış birisiyim.

    Gerekirse d-smart'a da bayılırız. Bazı arkadaşlar d-smart'a para vermeyiz hemde bu ülkenin içinden gelmiş bir şirkete demek istediğim şu Doğan grubunu severiz sevmeyiz ayrı mesele ama tuhaftır tivibu'ya(arap sermayesine para verilebiliyor).

    Ben kendi adıma yok şuna vermem yok buna vermem diyemiyorum gerekirse alacağım. Bu ülkede zamanında gece yarısından sonra sadece PLAYBOY seyretmek için binlerce kişi CINE 5 üyesi olmadı mı?

    O yüzden ben imkanlarım el verirse ödeyeceğim ve zamanından canlı canlı SENNA-MANSELL-PROST-PIQUET'i seyrettiğim gibi SCHUMİ-RAI-HAMI-ALONSO-BUTTON-VETTEL'i seyretmek istiyorum.

  460. Son bilgi- yayinlar sadece smart sport tan yayinlanacak. Ne cnn ne ntv yayinlamayacak.

    Cihangir Perperik'in son tweet'i maalesef sadece D-Smart Smart Sport'tan yayın yapılacak arkadaşlar.

  461. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    anladım en kötü ihtimal umarım TRF1 yardımcı olacaktır linkleriyle..

  462. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    kanallar tek açılmaz,maxi paket alman gerekiyor

  463. donnie darko avatarı

    ah dostum ah. hepsini almak yazık günah yoksa alırım. digiturk uydu tivi bu internet toplamına zaten çok para ödüyorum. bir de D-smart fazla olur, günah olur. sözleşmelerin bitmesini bekleyeceğim. sonra duruma göre geçerim.

    gerçi böyle dediğime bakma almancam var die rtl diyorum. zaten bu hafta keyif alamazsam pztesi sabah saat 08:01 ararım D-smartı :)))

    zihniyetler yüzünde ülkemiz bu halde değil mi?

  464. Ha bir de aklıma geçen sene beraber çektikleri reklam filmi geldı. Hamile eşiyle adam arasında Schumi Rosberg tartışması çıkıyordu))

  465. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    ben oğrenciyim haftada 2 yarış için o parayı veremem sanırım.artık netten takip edicez mecburen,teşekkür ederim.

  466. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Gece yarısı kalkıp avustralya gpsi izlemek paha biçilemezdi..o yüzden gece olsun istiyorum yine Avustralyanın 🙂

  467. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    hocam durumun iyiyse 24 ay zorunlu aylık 25 tlye Maxi paketi alabilirsin..

  468. Bunun da ayrı bir keyfi vardır))

    Sanırım biraz da onu ben F1 e alıştırdığım için o da Schumacher taraftarı…

  469. EFSANE_SUMI_AYRTON ... avatarı
    EFSANE_SUMI_AYRTON …

    butun keyfımzn ıcnıe s.ctınız valla zorla d-smart aldrcaklar…

  470. Sen bizden de şanslıymışsın.

  471. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    🙂

  472. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    ne olur ne olmaz diye önceden tedbirimi aldım, 2. çanağımı Arabsat a çevirdim,F1 yayınım hazır. cuma antremanları,cumartesi antreman ve sıralama,pazar yarış FULL yayın.

  473. Bilet fiyatlarının arasındaki büyük farkı unutuyorsun. Orta sınıfa pek hitap etmiyor…

  474. Kimi Raikkonen avatarı
    Kimi Raikkonen

    d smartım var ancak ilk kullanıcılarındanım ve hiçbir paralı kanal açık değil dolayısıyla yarışı izleyemeyeceğim. idman tv de yok malesef d-smartta. evimde karasal yayın alabileceğim tvde yok. kısacası d smart ……………

  475. sandro verone avatarı
    sandro verone

    idman-tv yayınlarını şifresiz olarak turksat çanaktan izleyebiliyormuyuz?

  476. Doğru fakat bu veriler buradaki oylamanın tersine yayıncı kuruluşa gönderilebilir. Haberleri olur yani… Küçük bir ihtimal ama en azından F1 severler olarak örgütlü bir tepki koyabiliriz istediğimizi alamasak da…

    Çünkü en azından paralel yayın yapılmadığında aşağıda da birçok arkadaşın belirttiği gibi F1 e olan ilgi artmayacak haberi olmayanlar izlemediği için. Ayrıca D-Smart alamayacak olanlar var, almak istemeyenler var, türkçe olarak dinlemek isteyenler var .( bu arada Serhan Acar'dan haber var mı?)

  477.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Biss key şifresini çözünce izleniyor. TRTSpor'da da aynı durum vardı.

  478.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    İzleniyor.

  479. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    Her yerde d smart aldı diyor.Bence o bayinin haberi yok.

  480. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    Gerçekten zihniyetle alakalı……Mesela yarışıda bu şekilde kaybettik.Arkadaşlar piste gidemedi-gitmedi.Nerede kalacam vs diye..

    Ama o futbol illetine gidenler gerekirse sokakta kalıyor Siirtspor-Giresunspor maçınıda izliyor ve evine dönüyor.

  481.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Dostum ben de baktım ama internet üzerinden sağlam link bulamadım. Bulursam paylaşırım.

  482. donnie darko avatarı

    arkadaşlar ben de sizler gibi şanslıyım 🙂 o kadardır ki aynı işyerindeyiz ve yabancı ortaklıklı şirket olduğundan yurtdışına çıkışımız kolay ki inşallah bu sene spa'da olacağız :)))

    Allah herkese nasip etsin.

  483. mutlu kökçü avatarı
    mutlu kökçü

    kanka bu senenin mi bu acaba ? 😀

  484. donnie darko avatarı

    benden uzun yaşayacaksın 🙂

  485.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Satellite: Turksat 3A
    Orbital position: 42°E
    F= 10965 MHz
    Polarization- H
    Symbol rate – 12800

  486. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Perşembe gününü bekle derim.herşey netleşit boşuna para vermiş olmazsın böylece..Eğer alırsan 2 yıllık peşin al daha ucuza geliyor..

  487. Berkhan Oğulcan Akçay avatarı
    Berkhan Oğulcan Akçay

    Tüm antrenman seansları verilecek bunu görüyoruz.

  488. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Formula_One_broadcasters

    bakın bakalım orada ne görüyorsunuz 🙂

  489. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    🙂 ama Michael Schumacheri tutmuyor Rosberg hayranı evde kavga çıkıyor bazen tartışmalar falan Belçika yarışında Schumacher onu geçince sevinmiştim ve kafama yastık yemiştim 🙂

    allah herkese nasip etsin..

  490. ciddi mi ? hangi uyduda idman?

  491. beni dün tesadüfen dsmarttan arayıp aylık 45 tl ye maxi hd kanal paketi ve 16 mbit hızında 5 gb kotalı internet paketine üye yapmak istediler.
    Bende F1 yayınlarını verip vermeyeceklerini sorduğumda yetkilisine sorup bana geri döndü ve henüz öyle bir bilgimiz yok dedi.
    Şimdi bu haberi görünce hemen dünkü numarayı aradım ve paketin içeriğini net olarak öğrenmeye çalıştım sonra F1 i hangi kanaldan yayınlayacaklarını sordum o henüz belli değil ihaleye girilecek dedi!!!
    Bu konuda eminmisin dedim evet ama yayınlanırsa maxi paketin içinde olur dedi.

  492. bunun zihniyetle hiçbir alakası yok. sadece "das kapital".

  493. Çok şanslı bir adamsın dostum. Eşinle ya da sevgilinle beraber F1 yarışı izlemek kadar büyük keyif yok))

  494. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    sen git futbol izle.f1 fazla sana.

  495. Türksat çanağından şifresiz izlenebiliyormu?

  496. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    sorma hocam.allahtan eşimde izliyorda yarışları para verebiliyoruz 🙂

  497. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    Tepkileri anlıyorum ama F1 için…….

    Yoksa doğanmış değilmiş farketmez.

    Yinede ülkemize geliyorlar birde onlara paramı verecez?Biz kendi formulamızı kurarız diyen bir zihniyete karşı doğanın herşeye rağmen f1 alması bence teşekkür etmelik bir durum.

    Bende kablolu tv var.Ve sadece RTL için var.Hayatımda ilk defa böyle birşey kurduruyorum.Spor hariç tv ile işim olmaz.Oda sadece Motorsporları-Hockey…..

    Yinede EN AZINDAN yarışları karasal (Cnn-Ntv yada herneyse) dende verir.Böylece hem d smart taktırmayan arkadaşlar faydalanır hemde extradan f1 yayını yapan bir kanal olur.

    Dediğim gibi f1 için feregat edicez bazı hobilerden (gerekirse).

    ——————————————————————————————————————————————-

    İşte futbol hastalarıyla,F1 taraftarlarını ayıran en büyük faktör.Adam sanki takımında Ronaldo-Sneijder-Sweisteiger oynuyormuş gibi gider formasını alır. (halbuki yazar arkada Sabri-Guiza) O formayla dolaşır,olmadı gider kahvede 10 lira verir izler yada maça gider kar-kış demeden.Yol parasıyla çektiği çileyle 100 tl ye patlar.Ama acımaz.

    F1 taraftarı ise kırılgandır.Hemen sorgular.Kızar….Bende TRT nin almamasına çok bozuldum.İnanılmaz sinirlendim.Sadece HD sine ve antremanlarına tav oldum.Birde dedim extra kanallarımız olsun birşey izleyelim,alışveriş merkezindeki tv nin netliğine sahip olalım…...

    Ne yapalım….Böyleymiş olacaklar.Arkadaşlar için umarım karasal yayında olur.Gönül isterki 4 5 yerden aynı yayın yapılsın.

    Bir sinemaya gitmek,öncesinde yemek,artı sinemada tıkınmak ortalama 2 kişi 100 tl ye geliyor.Bu parayı f1'e yatırın ,filmide internetten indirin 1 ay sonra.Film filmdir.F1 ise gerçek.

  498. Lewis -Hamilton avatarı
    Lewis -Hamilton

    türksatta f1 yayını yapan başka hangi kanallar var yabancı olarak

  499. bende sorun yok, siteden girip izleyebilenlerde var.

    http://www.vipbox.tv üzerinden girip izlemeyi dene, virüs programı varsa birde onu kapat dene.son 18 tur, 20 dakika içinde yağmur geliyor uyarısı yapıldı 🙂

  500. isterse karasaldan olmasın en azından düğün yapana kadar d-smarta para mara yok. sonrasında da verir miyim bilmiyorum 🙂 bu ne ya internete para, servera para, şuna para, buna para :))

    umarım karasal ya da uydudan yayın olur. olmazsa benden onlara fayda yok 🙂

    o yüzden:

    http://www.facebook.com/SifreliF1YayiniIstemiyoruz destek

  501. adresteki reklamlarda virüs varmış.

  502. Avast kendine bile virüs alarmı çalıyor 🙂 Salla yok bişi kapat virüs programını izle

  503. İzleyemiyorum hocam. 🙂

  504. katılıyorum kriz geçirtme bize kardeş.

  505. mehmet arslan avatarı
    mehmet arslan

    iyi oldu formula1 e bagımlılıgımız böylece biter.. beni tevekkülsüzlüge sürükleyen saçma bir bagımlılık olmuştu şifreye girmesiylede iyice sogur ve kurtulurum bu illetten inşaALLAH

  506. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Ben d smarta geçerken aradım akşama gelecek dediler gelmedi.İstanbul/beşiktaşda oturuyorum bir bayiye gittim söyledim 1 saate geldiler..

  507. justin tv üzerinden yayın yapıyorlar, virüs olma ihtimali yok.siteyide aşağıda paylaşan arkadaşlar sayesinde farkettim, sakıncalı bir durum yok.sene 2012 hala avast kullanan var ayrıca 🙂

  508. TFF'nin koyduğu kurala göre Lig maçları şifreli yayınlanmak zorunda. TRT onun için girmedi ihaleye. Yoksa girmek için niyeti vardı geçtiğimiz 2 yıl Kupayı yayınladılar mesela şifresiz.

  509. Lewis -Hamilton avatarı
    Lewis -Hamilton

    idman tv saolsun dsmart ta ölsem para vermem

  510. ben telefondan aradım ve kurulumu yapacak bayinin numarasını dahi verdiler.

  511. beyler ben 2 senedir sıteyı ve yorumlarınızı dıkkatlice takıp eden bırıyım. baktım olay idman tvye geldi ben suan azerbaycanda universite okuyorum. ve kesin olarak soyluyorum idman tvde var formula 1 az once hafta ici canlı olarak verilicek programlara baktım ordada var merak eten varsa lınkıde bırakayım.09.45 yazıo turkıye saatiyle 07:45 te izleyebılırsınız bu kanaldan. http://www.idmantv.az/liga.php?type=15&id=94

  512. beyler ben 2 senedir sıteyı ve yorumlarınızı dıkkatlice takıp eden bırıyım. baktım olay idman tvye geldi ben suan azerbaycanda universite okuyorum. ve kesin olarak soyluyorum idman tvde var formula 1 az once hafta ici canlı olarak verilicek programlara baktım ordada var merak eten varsa lınkıde bırakayım.09.45 yazıo turkıye saatiyle 07:45 te izleyebılırsınız bu kanaldan. http://www.idmantv.az/liga.php?type=15&id=94

  513. yanlış yazmışım evet 2008 yarışı var şuanda, @kadir mercimek yayın şuanda aktif ve gayet güzel, donma falan hiç yok.

  514. avast virüs uyarısı verdi karantinaya aldı ! virüs programı olmayanlar dikkat !

  515. avast virüs uyarısı verdi karantinaya aldı ! virüs programı olmayanlar dikkat !

  516. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    dostum peki canlı olarak nası izliycez netden izlemek istiyorum ben canlı olarak bu siteden nası yapabiliriz onuda söle lütfen

  517.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Biss var. Onu çözmek de TRTSpor'u çözmekten zor değil. Tabi D-Smart bu duruma ne der bilmem. Trabzonspor'un maçlarını Eurofutbol verirken, İçtimai TV'den Biss'i çözünce izleniyordu. Ses etmiyorlardı. SD yayın için o kadar da ses etmezler herhalde.

  518. Yusuf  Hitay avatarı

    trt ile ilgili serzenişte bulunmak doğru, ottan tüyden gelir elde ediyorlar. fakat bu konunun kabahatlisi trt değil, zira trt formula 1 yayınlamak zorunda değil. öyle olsa süperlig'i alsın, niye milyonlarca insanı digiturk'un eline bırakıyor 🙂

    şu son 3 yıldaki yayınlar şimdiye kadarki en iyi yayınlardı. her halükarda çok arayacağız.

  519. Haklısın. Fakat yapılan anket sadece sitede kaldığından etkili olmamış olabilir. Sonuçta bu toplanan isimler net üzerinden kendilerine gönderilebilir, en azından bu paralel yayın konusunda…

    D-Smart'ı bağlatamayacak olanlar var, bağlatabilecek durumda olup yarış esnasında iş yerlerinde olacaklar var, yayını türkçe (bu arada Serhan Acar konusunda br gelişme var mı?) izlemek isteyenler var. bunun yanında aşağıda da defalarca belirtildi, eğer sadece şifrelii yayın olursa F1 e ilginin artmasını da beklememek gerekir…

  520. emre tilev'den kötü bi spikerin spor tarihimize gireceğini sanmam, oldu da girerse suikast girişimine maruz kalcağını iddia ediorum 😀

  521. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    http://www.tivibu.com.tr/ burda üye ol de. istenen bilgileri verebilirsen sen de izleyebilirsin kanımca

  522. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    http://www.tivibu.com.tr/ burda üye ol de. istenen bilgileri verebilirsen sen de izleyebilirsin kanımca

  523. KADİR MERCİMEK avatarı
    KADİR MERCİMEK

    KARDEŞ BEN İZLEYEMİYORUM VERDİĞİN LNKTEN O YARIŞI

  524. Talha Yıldız avatarı
    Talha Yıldız

    2008 yarışı var

  525. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    rTL DEN YAYINLIYO

  526. Tolga Soydan avatarı

    2008

  527.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    😀

    Azeri spikerler bizim Avrupa maçlarını bir anlatıyor. Rahmetli Haydar Aliyev'e hak veriyorum. Emre Tilev'den kötü olmayacağı kesin.

  528. Yusuf  Hitay avatarı

    bu d-smart değil miydi ilk çıktığında "sadece cihaz parası, aylık ücret olmayacak" diyen ? bu adamlara para kazandıracağıma almanca öğrenmeye başlarım daha iyi.

    ama yine de çok celallenmeyelim hemen, bence uydu/karasal yayın yapan bir kanal ile ortak yayın yapılacaktır(%99 cnn).

  529. tugay nasırcı avatarı
    tugay nasırcı

    arasıra şifreli yayın yapıyor büyük bir ihtimal f1 de şifreli verecek karasal yayında yok sanırım

  530. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    telefon ile yapmak zaman kaybı.Yüz yüze konuşursan daha hızlı yapıyorlar..

  531. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    dostum 3 ay önce aldım ben eğlence paketiyle beraber 200 küsür tl para verdim 2 yıllık.akşama doğru geldiler ve kanallar hemen açıldı..Sen normal d-smartı al sonra Maxi paketide almak istiyorum dersin akşama doğru gelip kurarlar..

  532. uyduda yayın yapan azeri bi kanal, maçları izlemesi çok keyifli oluyodu artık yarışı hayal edemem 😀

  533. idman key:1234560065432100
    azeri kanal idman

  534. Yakup ERCAN avatarı

    CNN – KANALD – TNT gibi kanalların yayın akışlarında hafta sonu için yarışla ilgili bir bilgi yok maalesef.

  535.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    %100 doğru
    http://www.idmantv.az/

    Sağ tarafta yayın akışında görünüyor.

  536. Ben telefonla müşteri hizmetlerini aradım tüm bilgilerimi verdim yarın gelip kuracaklar.

  537. Kadir YILMAZ avatarı

    şansımızı denemekte fayda var, bi şekilde tepki koymak istiyorsak…

  538. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    arkadaslar abone hangı hat uzerındeyse oraya verılıyo tvıbu illaki kullangnz net ttnet olcak be kullandgnz yerden ızlıyeceksınz. baska yerden olmaz. natgeo motors tv eurosport rtl bbc gbı bı cok gzl kanal avar ayrıca kayıtlı olan film belgesel vs acıp ıstedgnz zaman ızleyebılırsınz.

  539.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Azeri kanalı. Ben premier lig'e bakıyordum normalde. Resmi sitesinde F1 reklamını gördüm az önce.

  540. türkiyef1.com anket yaptı binlerce oy kullanıldı NTV ve TRT en çok oyu alan kanal olmasına rağmen en az oyu alan D-Smart aldı hakları. Onun için bir faydası olmaz.

  541. Dostum D-smart için üyelik için gidip bayiden sadece reseeverı almak yeterli oluyor değilmi?

  542. İdman tv nerden yayın yapıyor ilk kez duydum:(

  543. forza raikkonen  avatarı
    forza raikkonen

    harika yaa çok sevindim buna

  544. Bu d-smart istenmeyen birşey olduğunu anlayamamış. Ne demeye satın alıyorlarsa

  545. Arkadaşlar dikkat çekmek istediğim bir konuda TRT konusu. Herşeyden pay alan TRT kendisi için 3 kuruş olan bu parayı ödemeyerek bizleri yani bu spora sevdalıları şifreli platformlara mahkum etmiştir. Bu işin asli sorumlusu bizzat TRT'dir. Açıkçası sürekli TRT alsın diye bekledim lakin adamlar kıllarını kıpırdatmadılar. Gidip 7.Lig Z kategori maçlarını bile yayınlayan TRT bu sporu bizlere çok gördü. bende gidip D-Smart bağlattım. Sınırsın net aboneliğim kampanyadan dolayı 50 TL'den 39 TL'ye düştü böylece D-Smart bana aslında 14 liraya mal oldu. Yine de umarım CNN verir yarışları yoksa birçok kişi mağdur olacak.

  546.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Hocam şu anda Progdvb ile bakıyorum. Voleybol maçı var. Biss key ile şifrelenmiş. Ama çözüyor. Resmi sitesinde yarış olduğunu ilan etmiş.

  547. 05Alonso |Ferrari | Golden Arrow | avatarı
    05Alonso |Ferrari | Golden Arrow |

    Hangi sandalye?

  548. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Bence NTV ile paralel yayın yapabilirler.Ancak sadece yarışda yaparlar..D Smartda ise antreman ve sırlamaturlarıyla birlikte yarışıda verir.

  549. evet + ingilter ligi+ispanya ligi

  550. forza raikkonen avatarı
    forza raikkonen

    dostum dediğin doğrumu ? 😀

  551. Kablolu tv de var ama Almanların kaba saba dillerini dinlemek işkence etkisi yapıyor insanda.Ses kısık da zevki olmaz….offf

  552.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Yanlış olmasın da İdman TV veriyor canlı olarak. Yemişim D-smart'ı.

  553. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    çok zor o kadar oylama yaptık dikkate alan olmadı..

  554. Daha yeni uydu taktırdık onu da hem maçları hem de f1'i şifresiz izleyelim diye ekstra ücret vererek şifre kırıcılı aldık.Gel de şimdi küfretme böyle şansa.Acaba doğan yayın rating'e bakıp karasal dan verme yoluna gider mi?Çünkü gördüğüm kadarıyla 100 kişiden 5 kişi d-smart alıp izleyecem diyor.Gerçi ben sezonda heyecanlı olursa f1 duygusunun depreşip milletin d-smart aldırma dürtüsünü harekete geçirmesinden korkuyorum

  555. internette link ve korsan yayın yapan yer kaynıyor 🙂
    bu konuda yardımcı olurum buradaki arkadaşlara 🙂 raad olun 🙂 para felan kazanamaz bu kafayla d-smart. zaten mali durumları çok iyi değil, neyine 3 sene almışlar..

  556. Benim demek istediğimde Cnnturk te yoktu şifre belkı yıne o tarz bısey yaparlar diye…TRT doğu paketı acmıstı sonra sezon ortası cart diye kestı yayını..Gecen sezon netten takıp ediyordum netten kestıler…B u saatten sonra kım alırsa alsın full yarısları TRF1 NET yuklerse izlerim ve tek sloganım F1 TRF1.NET te izlenir olur..:)

  557. Arkadaşlar bu işlerden anlayan bi arkadaş varsa aramızda, alelacele bir imza kampanyası için site ya da bunun gibi birşey hazırlayabilir. Hemen isim soyisim konum ve meslek yazıp imza toplarız. en azından bu bir günlük süreçte kararlarında etkili olunabilir.

  558. sadece sifreli yayin olmasi sacma. sd yayinin baska bir kanalda yapilacagin tahmin ediyorum.

    ha olmazsa, ben zaten avrupa yarislarini bu yil izleyemeyecektim. en fazla avrupa disi yarislari canli izleyememis olurum.

    indiririm bbc cover'larini oradan izlerim. izlemeden once de hicbir yorumu okumamak ve sonuclara bakmamak gerek tabi 🙂

    trt'yi ne kadar elestirsek de, bir sekilde kotariyordu isi.

    zamaninda d-smart'in pazarlamasini yapmis ve kullanmis biri olarak hic tavsiye etmiyorum bu arada. korsan morsan izleseniz daha fazla teknik destek alirsiniz.

    cumartesi sabahi ya kufur edecegiz ya da "oh be" diyecegiz.

    hayirlisi arkadaslar.

  559. turksat:İdman Tv
    yeni frekans değerleri: 10965 H 12800 5/6
    yinede kaydedin derim ben yedek kalsın…

  560. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Şimdi D-Smart bayisine giderek Eğlence paketimi Maxi paket yapıp 2 yıllığını yani 168 tl verdim.Ve 2 yıl boyunca formula 1 izleyebilecegim 🙂 alamayan arkadaşlarım için üzgünüm.

  561. bu vesileyle biraz almanca öğrenmiş olacağım sanırım.

    malum öğrenci yurdunda kalıyorum, doğal olarak dsmart yok, kablo tv var..

  562. զսօ८ĸհεռ  avatarı
    զսօ८ĸհεռ

    diğer arkadaş oluyor diyo kafam karıştı en iyisi bi ttnete gidip sormak yarışa günler kala işimizi sağlama alalım tek izlediğim spor dalıydı o da giderse ztn halimiz duman

  563. uydunet interneti tavsiye etmem hocam yukarda yazdım sebebini.

  564. HA BU ARADA SERHAN ACAR DEYİPDE BAŞKA SUNUCU TANIMAYAN SERHAN AŞIKLARINA GECMİŞ OLSUN ONUDA DUYAMAYACSINIZ ARTIK HAHAHAHAHA SANKİ MEMLETTE ADAM KALMADIDA MİLLET ONA BAYILIYORDU HİÇÇÇ SEVMİYOM O PİLOT DELİSİ ADAMI

  565. Fuad Kaya-NoThingToSay avatarı
    Fuad Kaya-NoThingToSay

    site yöneticilerinden birisi site adına arasa d smartı, ilgili birimi..net olarak yayınların hangi kanaldan nasıl yapılacağını sorsa, sonra buraya yazıp paylaşsa bu bilgiyi..sonuçta türkiyenin f1 ile ilgili en büyük sitesi ,herhalde ciddiye alır bi açıklama yaparlar..bu bir öneri, belki benden evvel düşünüp yapmıştır bunu yönetici arkadaşlar, yine de bi seçenek olarak eklemek istedim bu öneriyi..ucsuz bucaksız,tahminlere dayalı haberler duymak can sıkıcı çünkü

  566. rocco junior avatarı

    Artık uydudaki mevcut kanallarla takılacağız.Netten antremanı elbet izleriz.Yarışları izlemeyeceğimizi sanmıyorum ama insanın kendi tvsinde kendi spikeri anlatırken rahat rahat bir başka oluyor.Türkiye'de iş böyle rezalet yapılıyor.Konu kapitalizm olunca malesef bunlarla daha çok karışalaşacağız.Bir program şifre attırırım artık olmadı yabancı kanallar özellikle Rtl yah undaba natrulish idare etcez

  567. bunun yerine d-smart'a e-mail yoluyla ''şifreli yayın istemiyoruz'' kampanyası yürütülse daha yararlı olmaz mı ?

  568. ben hiç kimseye o kadar para vermem ayda.fiyatın biraz makul olması lazım 10 tl gibi falan o zaman belki.hiç bi şey bilmiyorsam internetden izlerim bu kadar basit.

  569. D-Smart'ı korsan nasıl izleyeceksin merak ediyorum.

  570. üzülerek söylüyorum, tivibu sadece hattın bulunduğu merkezde kullanılabiliyor.

  571. evet alabilirsin ihtiyacın olan tek şey kullanıcı adı ve parola ister programını indirirsin bilgisayarına 14 mb gibi bişey olması lazım ister internetten direkt izlersin. memleketteki ttnet faturana 3,90 tl yansıtılır. ben kullanıyorum görüntü kalitesi iyi RTL var ama daha önce hiç izlemedim ordan bakalım nasıl olucak

  572. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Böyle bir şey olamaz bizler f1 severler olarak bu durma DUR! deme zamanı arkadaşlar parası olmayan izleyemicekmi böyle sacmalikmi olur tüm f1 camiasi toplanip isyan cikarsin bu bole olmaz el birliğiyle email atip duruma el koymak bizim gorevimiz kac senedir takip edilen bir sporu para yüzünden silip atamazlar,buna izin vermememiz gerekiyor.Sesimizi duyurmanın vakti geldi

  573. aydın dogana ayda 20-30 lira vermem olmazsa hiç izlemem

  574. Mercedes GP avatarı

    bendede d-smart var.acaba sadece smart sportumu kirdirim boyle bise mumkunmu ?

  575.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    🙁

  576. kablo tv ye abone olabilirsinizde sakın uydunet internete abone olmayın..berbat.ben 2 senedir üyeyim zorunlu sözleşmem var.sene sonunda uydunet internete elveda diyecem.berbat ötesi.yok ip numarası değiştir yok zırt vırt telefon aç.yok dns adrelseri değiştirir zorunlu olarak onu öğren.bazı siteler acaip çıkar düz metin gibi bu ne la.elveda uydunet internet az kaldı.

  577. tşk ederim paylaştığınız için, büyümek lazım ses duyurmak lazım..

  578. Fake o, Aydın Doğan'ı kardeşi olsa bile bizzat aramak kolay olmaz. Dalga geçme için atılan bir tweet.

  579. donnie darko avatarı

    tahminim o ki şu anda o kartı belirli bir miktara satın alman gerekiyor. en sağlıklısı Dsmart bayisini arayıp öğrenmen. birisi 5 der, 15 çıkar sonra söversin arkasından :))

  580. ben bunların taaaaaa sülalesini alıp ondan sonra memeleketlerine çevirip daha sonra çanağı takıp ;

    yarışları karasaldan izleyemeyecekmiyiz:)

  581. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    hadi 1 kaç gün daha bekleyelim,
    şu anda tam olarak kesin olarak ayrıntılar çıkmış değil.

  582. Yusuf  Hitay avatarı

    en iyi ihtimal cnn de yayınlanır. d-smart'ın ntv ve trt ile ne ilgisi var, bu gözle bakmak yeterli sallamasyon olduğunu anlamak için.

  583. Mercedes GP avatarı

    aynen öyle bende ogle dusunuyorum sole net bi yayin bulursam onuda led tv me baglarim mis

  584. Kurallar gereği d-smart açık kanaldan yarışı yayınlamak zorunda ancak bu kuralıda yarışı açık bir kanaldan ''banttan'' yayınlatarak aşabiliyor.d-smart isterse türkçe yayını ancak tekrar yayını olarak izleyebiliriz;

  585. Tolga Soydan avatarı

    yalanmıs o

  586. Tolga Soydan avatarı

    yalanmıs o

  587.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Şaka yapmış kendince. Burada bizi ümitlendirmişti.

  588.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Hocam NBA'yi de bitirdiler. Böyle şeyler pek umurunda değil onların. Lig TV alıyorsun reklamdan golü veya pozisyonu göremiyorsun. Üstüne bir de para ödüyorsun. Bir İspanya Ligi kaldı adam gibi. Dizilerle milletin beynini uyuşturdular. Bizi üç kuruşluk yapımlara mahkum ediyorlar. Bir arkadaş diyordu, hakikaten bugün küfretmek serbest olsun.

  589. donnie darko avatarı

    RTL RTL RTL :))) über über gözlerle izleriz :)))

  590. donnie darko avatarı

    RTL RTL RTL :))) über über gözlerle izleriz :)))

  591. Mercedes GP avatarı

    arkadaslar bi tane adam metin meteyi retweetlemis diyoki aydin dogan teyzemin kocasi sordum trt ve ntvdede yayin yapacaklarmis ek olarak ne kadar dogrudur bilemem ama oyle diyor

  592. զսօ८ĸհεռ  avatarı
    զսօ८ĸհεռ

    memleketteki evimde ttnet abonesiyim o aboneliğimi kullanarak alabilir miyim?

  593. Sağlık olsun amaç kendi dilimiz de izlemekti Aslan gibi sınırsız internet paketim var izleyecek yer çok Onu da Plazmaya bağlarım mis…

  594. Schumacher- avatarı

    O nasıl olacak ? 😀 😀

  595. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    benim soruya cevap vericek varmı d smart var fakat kart yok kart olmadan izleyebilecekmiyim yarısları normalde bu kanal ı suan şifre oldugu icin izleyemiyorum o kartın fiyatını bilen varsa yazsın lütfen.

  596. yalnız uydunet internet biraz sorunlu şöyleki:dns adreslerini falan değiştiyorlar bir ara haftada 1 değiştiriyorlardı.telefon açıp ip adresini değiştirmen gerekiyordu ben pek hoşlanmadım ama abone olduk bir kere sene sonunda sözleşmem bitince uyduneti iptal ettirmeyi düşünüyorum.

  597. ccc korsan ccc
    yemişim kimde olursa olsun ben korsan izlerim arkadaş 🙂

  598. Eğer ev sahibin ttnet abonesiyse onunla konuşmalısın. o abone olacak aylık 4 tl lk tutarı sen ev sahibine verirsin.

  599. Schumacher- avatarı

    Kablolu TV olanlar RTL var oradan izleyin bu adamlara para vermem ben soyguncu gibi fiyatlara bak.

    29 TL 1Mbit internet + TV yayınları dahil mis gibi idare ederim ne yapak.

    Reyting oranları düşük olacak belki ozaman çaresine bakarlar ?

  600. uzatmaya gerek yok lafı D SMART ALDI izleyecez

  601. malesef ttnet abonesi olmak gerekiyor …

  602. peki tvbuda hangi tv den yayınlıyor f1 i ?

  603. ulan bari SerhaN ACAR SUNSA

  604. ulan bari SerhaN ACAR SUNSA

  605. bugüne bugün facebook'taki olaylar her ortamda söz sahibi, tepkiler, iddialar, tartışmalar ve çok sıkı takip ediliolar…eğer şifreli yayın olayı sizi de rahatsız ettiyse ve bi şekilde sesinizi duyurmak istiyorsanız ve de facebook kullanıcıysanız aşağıdaki linki paylaşın, bu konuda sesimizi duyuralım ve toplanalım..

    http://www.facebook.com/SifreliF1YayiniIstemiyoruz

  606. զսօ८ĸհεռ  avatarı
    զսօ८ĸհεռ

    Arkadaşım bu tivibu yu netten nasıl alabilirim. Öğrenciyim apartta kalıyorum net benim üstüme değil ev sahibinin üstüne.

  607. geçen senenin şifreli olması trt nin suçu değil kardeşim . serhan acar kaç defa dedi fom geçen sene bütün trt gibi kanallarda şifre uygulamış anlaşma gereği oldu o .

  608. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    beyler bende d-smart var fakat bu kanalı izleyemiyorum cünkü kart istiyor o kartın fiyatını bilen varsa lütfen yazabilirmi ?

  609. Tolga Soydan avatarı

    aynen benim ki öyle.

  610. Forza Ferrari avatarı
    Forza Ferrari

    ben de rtl diyorum. tek kötü yanı spiker yok. çok iyi takip etmek lazım yarısları artık,aslında motor sesi yeter de artar,zaten bu trt de ne anlatımlara sahit olduk bız turkıye yarıslarında. varsın almanca olsun. ama bunlara para yedırmem ben. tivibu web var. mutlaka alın 3-4 tl aylık ama cozunurluk mukemmel tv ye cok yakın. netten ızlıyomus gbı gelmıyo acıkcası artı donma sıfır takılma sıfır. Cipsimi kolamı hazırladım yarış saatini bekliyoruma rtık:) İii ki rtl var

  611.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    TRTSPOR SD verir DSMART HD verirse en iyisi olur. Bu işin orta yolu, oluru budur.Yoksa…

  612. f1maniağı avatarı

    arkadaşlar eğer karasal yayında cnn vs de yayın olmazsa kesinlikle internetten izleyeceğim.D-smart üyesiydim geçen sene.ama kesinlikle tekrar açtırmayacağım.kendileri bilir.Yaşasın internet…

  613. Aslında şu anda dsmartın 29,90tllik hem internet hem dsmart kampanyası var zaten ona obene olma arafesindeyim birazda talih yüzüme gülmedi değil,ama ben haftasonu full time çalışıyorum işte izleyemiceğiz ona yanıyorum,
    Yoksa senin bahsettiğin uydunet çok avantajlı ayıptır söylemesi f1 için bir led tv aldım almışken hd yayınlar izleyebilmek için bir haftadır araştırmadayım dolaysıyla o yayınlarla ilgili bayağı bilgi
    sahibi oldum

  614. NTV'nin ve CNNTürk'ün de yayınlayacağı konusu sadece duyumdan ibaret. Resmi bir açıklama yok. D-Smart bile henüz açıklamadı,

    Beyler sadece iddiaymış bu maalesef.

  615. kabloluya müracat et, eğer o bölgeye yatırım yapmak onlara mantıklı görülüyorsa altyapıyı hızlı bir şekilde kurup hallediolar die biliorum, en son böyleydi

  616. Beni yanlış anladın canı gönülden isterim karasaldan yayınlansın ve herkes izlesin ama mantıklı değil iki farklı grup aynı yayını vermez verirse CNN verir ama NTV vermez sonuçta ben Maxı pakette sadece f1 seyretmeyeceğim birçok spor ve belgesel kanalı var. zaten normal uydu alıcım yoktu bir tek digitürk vardı şimdi birde Dsmart oldu. umarım karasaldanda yayınlanır.

  617. o zaman uyduda vardır.alırsın uydu bir kere para verirsin her ay tv fatura derdin olmaz kullanırsın ömür boyu 🙂

  618. զսօ८ĸհεռ  avatarı
    զսօ८ĸհεռ

    Beyler ben öğrenciyim d smart alma şansım yok memleketteki evimede alsam çoğunlukta okuduğum şehirdeyim. Kaldığım evin uydusu var DVB eksik sadece DVB alırım bu RTL olayını biri anlatabilir mi en azından RTL den izleyebileyim.

  619. digiturk var bende su anda ve hiç değiştirmeyi düşünmüyorum.. durum kesinleşsinde internetimi smile adsl e tasıyıp artı üstüne dsmart alabilirim belki.. ama sanmıyorum tivibudan rtl den idare ederim…

  620. digiturk var bende su anda ve hiç değiştirmeyi düşünmüyorum.. durum kesinleşsinde internetimi smile adsl e tasıyıp artı üstüne dsmart alabilirim belki.. ama sanmıyorum tivibudan rtl den idare ederim…

  621. Yok maalesef hocam Digitürk'de kullanıyorum F1 yayını yapan yabancı bir kanal yok Digitürk'te.

  622. Abiciğim kimse para mara vermem demiyorki,+ şahsen ben dsamrta üye oldum diyelim e akşama kadar evde oturmuyoruzki iş te dışarda herhangi bir yerde izlenememesi kötü oldu,

  623. maxi paket 24 ay taahütlü 24.99 tl(30 tl kurulum+ilk fatura 40 tl aktivasyon ücreti)
    hd olursa 34.99 tl
    hd plus olursa 44.99 tl aylık

  624. D-Smart'ın almasını açıkçası istememiştim. Bu sporu sevip yarışları izlemek için zorla milletten para alınacağı için sonuçta herkes alacak güce sahip değil. Ama şöyle bir durumda var TRT'nin alma şansının çok az olduğunu söylemişlerdi zaten TRT bu işi en iyi yapan kanaldı ama olmayacaktı. NTV'nin almasını istemiyordum çünkü karasal yayını sırf La Liga maçı ile çakıştığında NTVSpor HD'e atıp milleti fıtık edeceklerini çok iyi biliyordum. CNN desen rezil durumdaydı bazen podyumu bile vermekten acizdi. Onun için yayın kesmeyecekleri için Antrenmanları da yayınlayacakları için(öyle diyorlar) D-Smart'ın alması şifreli handikabı olsada iyi oldu. umarım hayırlı uğurlu olur.

  625. sendekide kör talih !
    digitürk de falanda vardır illaki ben bilmiyorum ama f1 yayını yapan ayda 9.99 tl mi neydi.digitürk aboneliği olanlar aydınlatsın f1 yayını yapan yabancı kanal varmı digitürkde kaç para !

  626. schumikolik avatarı

    Tam anlamıyla rezalet, çok üzgünüm 🙁
    D-Smart şansım yok, inşallah ortak yayın haberi doğru çıkar

  627. İnadına RTL !!! Bu adamlara para vermiycem, F1 dostlarını üzen bu gelişme bizi yıldırmamalı,3 sene olması çok yıkıcı oldu ama yılmayalım

  628. iyide bizim bölgede kablulu tv yayını yok

  629. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    EN BÜYÜK ZEVKMİKMİZ F1 İÇİN BAZI ŞEYLERDEN FERAGAT ETMEYE DEĞMEZMİ?

    İster d smart
    ister kablo
    ister extra çanak.

    hepsi f1 e çıkıyor.İsterse d smart bütün kanallarla ortak yayınlasın.F1 için değmezmi?

    fener taraftarı takımları batmasın diye naylon bir formaya 90 100 tl vermiyormu?Bizde F1 için yapmayalımmı?

  630. acele etmemek gerek üyelik için.karasaldanda yayın olabilir.aşağıda bi şey sordum ama kimseden ses yok.beklemek lazım boşu boşuna paranızı vermeyin bence yok illa hd izleyecem derseniz onu bilemem.ayda 9 TL ye kablo tv den.RTL yi izleyebiliriniz (eurosport ve national geographic kanallarıda dahil) ayrıca ayda 29 TL yede uydunet internet (kablo internet) limitsiz 1.mbps kampanyası var.

  631. HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL BENDE ZENGİN BİRİ DEĞİLİM AMA MADEM F1 SEVİYORUM VERİRİM ÜÇ KURUŞ İZLERİM FAZLA SÖE GEREK YOK ÖTESİ DE YOK BU İŞİN HİCCC BOSA VAH TÜH YAPMAYIN KARDEŞİM BİZİM ELİMİZDEKİ BİŞEY DEĞİL Kİ ADAMLAR BASMIŞ PARAYI ALMIŞ ÖETSİ YOK BU İŞİN

  632. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Bir tane d smart alıp da ikimiz birden kablo çeksek ortak kullansak olmaz mı?:):):)
    Gözün aydın .Hayırlı olsun vatana millete.

  633. Yakup ERCAN avatarı

    Hocam şaka yapma bak milletin kalbine indirme.

  634. Kesinlikle d-smart'a para vermem aylık, umarım karasal'dan izleyebiliriz bakalım nolacak haftasonuna kadar aksi takdirde çözümünü bulucaz.

  635. Sinirim tavan yapmış vaziyette. Site yönetimi, lütfen bu haber altında küfretmemize izin verin.

  636. Kusura bakma ama seninki biraz koyun can kasap et derdinde durumuna düşüyor.

  637. trt hd de yok bizde eğer öyle 1şey olacaksa trt1-cnntürk-ntv kabulümüzdür ama bununla beraber ronuç tam 1rezalet v fiyasko..allah kahretsin..bu kararı alanlarıda ta burdanç….

  638. Cihangir Perperik NTV veya CNNTürk'ten paralel olarak yayınlanacak gibi gözüküyor dedi ama kesin bir durum yok diyor açıkçası çok saçma D-Smart ve CNNTürk Doğan Yayın Grubunun. NTV Doğuş Yayın Grubunun. İki farklı yayın grubu nasıl aynı yayını yapacak halı hazırda haklar D-Smart'ın elindeyken. Az önce arayıp bağlattım zaten D-Smart'ı boşunamı bağlattık.

  639. burda yazılanlar dışında hiçbir şey bilmiyorum ama benim tahminim hd yayın yapabilmek için dsmart'ın aldığını düşünüyorum. Ayrıca ulusal bir kanal yayınlayacaksa da bu cnnturk olur. Ne diye o kadar para verip grup dışından bir kanalla ortak yayın yapsınlar pek mantıklı gelmiyor bana… Hd yayınlar dsmarttan sd yayınlar cnnturkten yayınlanmasını umuyorum…

  640. Genelde yorumları okumadan yorum yapmam ama bu sefer o kadar kızgınım ki biran önce öfkemi k……smam lazım,Ya hadi eve d samart aldık işte nasıl syredeceğiz yada tam tersi,çok kötü oldu çoooook

  641. http://www.vipbox.tv/

    Saklayın bi köşede dursun ileride işimize yarayabilir 🙂

  642. kasım ali aytekin avatarı
    kasım ali aytekin

    İnşallah Trt Hd den verirler yayınları :S

  643. Bence çok kötü oldu. D-Smart'a vereceğim 2 kuruş paranın derdinde değilim. Derdim şu ki şifresiz kanalda yayın yapılırken F1 geniş bir kitleye ulaşıyordu, F1'le ilgilenmeyenler denk gelip izlemeye başlıyordu. Hemen hepimiz bu şekilde başlamadık mu Formula 1'i takip etmeye? Artık böyle bir şey olmayacak maalesef.

    Zaten F1 Türkiye'de yeteri kadar popüler değildi, şimdi durum daha da kötüye gidecek.

  644. D-Smart beter ol F1'e el attığına pişman olur elinde patlar inşaalllah yayınlar!!!!

  645. sayın admin yada bilgisi olanlar yukardaki yazıda '' Yayınların karasal kanallarda yayınlanmaması halinde '' böyle bir ihtimalmi var.yayıncı kuruluş fom un kuralı nedir kesin olarak karasal bir tv den canlı olarak yayın yapma zorunluluğu yokmu aydınlatırsanız çok iyi olacak.

  646. Mclarenfangirl avatarı
    Mclarenfangirl

    Görünen o ki bu haftasonu,belki de tüm yıl Almanca öğreneceğim,RTL sağolsun.Ama en azından Türkiye'de bir kanal almış oldu fakat izleyici kitlesini azaltabilir.Umarım paralel yayın söylentileri doğrudur.

  647. ya arkadaşlar temmenni yazmayın burdan d smart almış işte hala daha yok trt ve ya ntv yazmayın burda paket ne fiyatlar ne onlarıı söyleyin ah vah gibi sözleri bırakın yahu olan olmuş artık

  648. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    NTV yada TRT ile birlikte yayın yapılacağı söyleniyor.Bu durumda RTL-Smartsport-TRT/NTV

    Bu durumda ortalama olarak 2 yada 3 kanalımız oluyor.

  649. hd yayın ek programlar ve ekstra kamera açılarını dsmarttan verip standart sıralama ve yarış yayınını cnntürk vs. gibi açık bir kanaldan vermeleri onlar için de izleyiciler için de en mantıklısı olur. Türkiyede yarışları izlemek için her ay para ödeyecek kadar ilgi olsaydı hem istanbul park yarışı kaybedilmezdi hem de onlarca kanal yayınlar için sıraya girerdi. ilgi zaten sınırlıyken bunu yapmak tamamen ülkedeki motorsporlarını bitirir 6 ay sonra schumi deseniz vettel deseniz kimse ne dendiğini bile anlamaz hatırlamaz 3 yıllık anlaşmaları da patlamış olur. kendileri bilir biz milletçe çozüm buluruz rtl uydu Internet vs.

  650. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    keşke serhan acar'ın anlatma imkanı olsada radyodan bile dinlerdim o zaman, ama bu d smart olayı bayık yani hele ki amatör küme futbol maçlarını anlatan gevşek spikerlerle yayın yapılacak olması çok büyük kayıp f1 için

  651. Tolga Soydan avatarı

    ok 🙂

  652. Allahtan tek dileğim inşallah kimse izlemez arkadaşlar gidip bunlara ayda 35 liranızı kaptırmayın gidin tivibu web paketi alın 3,90 tl en azından

  653. MaYKiL Schumacher avatarı
    MaYKiL Schumacher

    no panic!!!! :))))) 😛

  654. Tolga Soydan avatarı

    NTV TRT SMART ortak yayın diyolar.yok artık o kadar da değildir bence

  655.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    En iyisi interneti de taşımak 55 TL'ye. Bir kayıp yok. Ama paralel olarak en azından sıralamaları ve yarışı TRT veya NTV vermeli. Yoksa F1 bu memlekette bitmiştir.

  656. Tolga Soydan avatarı

    bu serhat aktas isimli sahıs aydın doganı aradıgını söylemis twitterdan.dedikleri güzel insallah dogrudur

  657. D-smartta smart spor kanalını izlemek için en düşük maxi paket almak lazım ve bu da aylık taahhüt verirsen en uygun 35tl ye denk geliyor yazık ülkemizde ki Formula 1 izleyici kitlesini azaltmak için ellerinden geleni yapıyorlar. TRT bi elini taşın altına koyup alamadı şu yayını. Varsa yoksa futbol bu ülkede. O kadar önemseniyor futbol ama dünya da en kötü liglerden birine sahibiz cidden çok cahiliz böyle konularda

  658. Tolga Soydan avatarı

    05Alonso |Ferrari | Golden Arrow insallah dediğin gibidir kardes

  659. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    Açıkçası hem mutluyum hem mutsuzum…

    D smartı takıtırmayı düşünüyorum.Kablolu tv de var.Hayatımda Cine5 ten sonra ilk defa böyle birşey yapıyorum.

    Mutluyum çünkü F1 yayın hakları sahipsiz kalmadı.Mutsuzum çünkü hangi takıma yada pilota gönül verirse versin ben her ne kadar burda atışsakta f1 yarışlarından mahrum kalmasını istemem.Herkesin izlemesini isterim.

    Kimseyede karışmak istemem.Ama kendi açımden mesela WTCC izleyecem yok çünkü Kabloludaki eurosport kayak yarışı veriyor curling veriyor.

    cnn haber için
    ntv futbol için yayın keser.
    trt yi bende isityordum ama olmadı yapacak birşey yok.
    umarım hem yayın olarak hemde sezon olarak değer.
    (Ulan Ferrari silkelen ve kendine gel yoksa çanağı dominic'in kafasında kırarım! =) )

    Belki digi leri iptal edip d smart'a geçme zamanıdır.Futbol için digitürk se f1 içinde d smart katlanılabilir….

    Diğer arkadaşlara ise sadece rtl konusunda yardımcı olabilirim.RTL iyidir kabloluda.

    Çanaktan takip eden arkadaşlarımız ise 2. çanağı taktırıp yabancı kanalları eklerlerse kanal listelerine pek çok yabancı kanala ulaşabililer.

    Açıkçası ''spor'' hariç tv la aram yoktur. Umarım artık NHL takımım San Jose Sharks'ın maçlarını izleyebileceğim bir spor kanalıda vardırda internetten izlemeye mahrum kalmam.

    Son olarak her konuda sömürülüyoruz bari F1 içinde sömürülerim.

    Öte yadan futbol için stadta ödenen bilet parası (90) dk ile karşılaştırılınca ve ayda 2 yarış + extra programlar ve kanallar 25 lira daha cazip geldi.

    Hem d smart bağlatmak sigarayı bırakmanızada yardımcı olabilir >:)

    Bu arada umarım bu smartsport'u paketten çıkartmazlar.Full paket diye.

    öte yandan antemanlar verilecekmi?
    kim anlatacak?

  660. 05Alonso |Ferrari | Golden Arrow | avatarı
    05Alonso |Ferrari | Golden Arrow |

    Serhat Aktaş ‏ @serhat_aktas Kapat
    Aydın Doğan, teyzemin kocası, aradım kendisini hem NTV hem TRT hem Smartspor ortak yayın yapacağız dedi.

  661. bence karamsar olmamak gerek onlarda biliyordur şifreli veremiyeceklerini ama dsmartın reklamını yapmaya calısıyorlar bence!!!! CnnTurk hep sıfresız vermıstı canaktan Trt gibi meletmemişti…Ben Ümitliyim….

  662. donnie darko avatarı

    karasala geçerlerse bomba olur. Feshedemezler de çünkü inanılmaz tazminat öderler. HD den vurabilirlerse vurabilirler yoksa ellerinde patlar. Bernie ye para yediremezler bunlar değil mi ? :))

  663. Yusuf  Hitay avatarı

    bu arada EMRE TİLEV işkencesi de geri döner büyük ihtimal. kabus gibi yahu, vetttüüüeeeüüeüüüeüüüll diye bağırışını hayal edebiliyorum.

    şimdi bu doğan yayın, en azından sıralama ve yarışı cnn/tnt üzerinden vermek zorunda diye biliyorum.

  664. yazık oldu… çok yazık oldu…

  665. D-Smart, an itibariyle hayatımdak ettiğim en büyük bedduayı almış bulunmaktasın.Allah gösterir de inşAllah kanalınız batar beş parasız kalırsınız.

  666. karasal bir tv den canlı olarak yayın yapma zorunluluğu varmı gerçekten yokmu öncelikle bunu netleştirelim.

  667. şifreli mi yani?

  668. Ellerin de patlar inşallah karasala geçmek zorunda kalırlar.:)

  669. Kadir YILMAZ avatarı

    Olmadı ama en azından yayınlanması tesellimiz, bu sevda için katlanacağız…

  670. 05Alonso |Ferrari | Golden Arrow | avatarı
    05Alonso |Ferrari | Golden Arrow |

    NTV veya CNNTürk paralel olarak yayınlayacak gibi gözüküyor. FOM ile bu konuda görüşüyorlarmış halen…

  671. 05Alonso |Ferrari | Golden Arrow | avatarı
    05Alonso |Ferrari | Golden Arrow |

    NTV veya CNNTürk paralel olarak yayınlayacak gibi gözüküyor. FOM ile bu konuda görüşüyorlarmış halen…

  672. bu smartspor şifreli veya paralı bir kanalmı bilen varmı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir