Domenicali Avustralya'da Takımına Güveniyor

yazar:

kategori:

 

Takımın sezon öncesi belirlenen tüm hedeflere ulaşamamış olduğunu kabul etse de Domenicali, takımın yarışlar başladığında durumunu ne olacağını göreceğini söylüyor.

Ferrari’nin gelişmeye odaklanacağını belirten patron, sezona iyi de başlasalar kötü de başalasalar bunun değişmeyeceğini belirtiyor.

 “Herkes yeni bir maceraya hazırlanıyor. Çok uzun bir sezon olacak ve en azından bizim görebildiğimize göre, bilinmeyenlerle dolu olacak.”

“Avustralya’ya, çeşitli nedenlerle performans açısından tüm hedeflerimizi gerçekleştiremediğimizin farkında olarak gidiyoruz.  Bunları son günlerde çok konuştuk. Ama tekrar etmek isterim ki, diğer takımlara göre ne durumda olduğumuzu bilmek için birkaç gün daha beklememiz gerekecek.”

“Mücadelenin içinde olacağımıza ve sonuna kadar devam edeceğimize inanıyorum. Geçen sezonun sonunda da aynı şeyi söyledim: Eğer ilk yarışta iyi iş çıkarırsak, arkamıza yaslanıp rahatlayamayacağız. Tıpkı eğer en yüksek derecede rekabetçi olamadığımız zaman pes etmeyeceğimiz gibi.”

“Tüm yapmamız gereken, işimize odaklanıp, aracı geliştirmek. Şampiyona kasım ayına kadar devam edecek, bunu asla unutmamalıyız.”


 


Yorumlar

  1. bekir pehlivanlar avatarı
    bekir pehlivanlar

    geç bunları domeni bütün takım zaten "inanıyorum-inanmıyorum" bu laflarla iş yapıyorlar. ben şuna inanıyorum ona inanmıyorum inanmakla bir iş olsa herhalde al hrt yi koy başa.
    ben sana söyliyim takım nerde olacak sende biliyorsun belki ama çaktırmıyorsun kriz yaratmamak için tabiki.
    takım ilk 10 u kıl payı kaçırır takımın durumu budur. sezon sonuna kadarda belki bi ihtimal podyumu anca kovalarsınız. şampiyonluğu bırakın galibiyeti bile düşünmeyin yani

  2. Bence en başından beri yapılması gereken tek açıklama buydu….Şu an gerçekten performans anlamında kimin nerde olduğu belli değil….olsa bile Alonso'nun geçen senelerde neler yaptığını gördük…Son 2 gün sonra bakalım küfürmü etcez yoksa woooww'mu dicezz:)

  3. Ömer_Massa avatarı

    hadi stefano bir kez güldür şu yüzümüzü yeter artık.koskoca ferrari'yi ne hale getirdiniz ya…

  4.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Bir-iki yarış feda ederiz, problem değil. Ama yine İngiltere GP'yi dönüm noktası görürsek, yani sezon ortasına kadar ağırlığımızı koyamazsak atı alan Üsküdar'ı geçer. Sezonun ilk yarısı çok ama çok önemli. Biraz şansa da ihtiyacımız olacak gibi. Ya da deha! taktisyenlerimiz, iyi stratejiler üretip yarış kazandıracak. Sezona başlarken cebimizde sadece gelişme potansiyeli yüksek bir otomobil var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir