Brawn: "Hamilton, Button'dan Çok Şey Öğrenmiş Olmalı"

yazar:

kategori:

Mercedes GP patronu, 2011’de zor bir dönem geçiren Hamilton’ın potansiyelini tam olarak ortaya çıkarabilmesi için takım içindeki performansını daha iyi idare etmesi gerektiğini düşünüyor.

Brawn: “Lewis’te saf hız var.”

“Kendi de kabul ettiği gibi (2011) en iyi senesi değildi. Ama performansını geliştirmesi gerektiğini fark edecek kadar zeki olduğunu düşünüyorum. Muazzam bir hıza ve yeteneğe sahip”

2009’da iki şampiyonluk yaşadığı Brawn GP’de Button ile birlikte çalışan Ross Brawn, Hamilton’ın, Button’ın profesyonelliğinden bir şeyler öğreneceğine inanıyor.

Brawn: “Jenson belki de Lewis kadar hızlı değildi ama kendini daha etkili bir şekilde kullanabiliyor. Elinizdeki kombinasyon bu. Jenson çok zeki birisi. Beni yanlış anlamayın; çok ama çok hızlı ama gerçekten yarışına odaklanıyor”

“Aracını iyi ayarlar; antrenmanlar sırasında tamamıyla odaklanmıştır ve doğru önceliklere sahiptir. Bunun büyük yardımı oluyor. Lewis’in, Jenson’ın çalışma şeklinden çok ders çıkarabileceğini düşünüyorum”


Yorumlar

  1. işini doğru yapıyor adam . istikrarın hızın biraz daha önünde olduğu bir spor sonuçta f1 ve ilerde button u teknik patron olarak görmeyi çok isterim zatn mclaren le pilotluk dışında uzun vadeli anlaşma yaptığı söyleniyordu

  2. Şunu gördüm formula camiasında Button'ın sağlam lobisi var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir