Senna: "2012 Sezonuna Daha Rahat Giriyorum"

yazar:

kategori:

Önceden HRT ve Renault (şimdiki Lotus) adına yarışan; bu sezon Williams ile mücadele edecek Brezilyalı pilot, ilk defa tam bir kış dönemi geçirdi ve şimdi kendini çok daha sakin görüyor.

Senna: “Kendimi gerçekten heyecanlı hissediyorum. Artık direksiyona geçmek için 1 günden az zaman kaldı. Bu yüzden Kanım kaynama; kalbim yarışmak için çarpmaya başladı”

“Formula 1’de daha önceki her şeye göre çok farklı bir başlangıç diye düşünüyorum. Önceki iki sefere kıyasla kendimi çok daha rahat hissediyorum. Ama aynı zamanda çok daha heyecanlıyım. Çünkü her şeyin doğru dürüst olduğunu söylemem gerek. Yarını dört gözle bekliyorum”

Senna, insanların bu sezon kendisi ile ilgili daha iyi bir fikre sahip olacaklarını da düşünüyor.

Senna: “İlk defa diğerleri ile aynı hazırlıklara sahip olacağım. Sezon öncesi dönemim çok güçlü geçti. Çünkü çok km. kat ettik”

“Aracım çok dayanıklıydı ve bu şekilde düşündüğümüz test programını %100 gerçekleştirdik. Bazı şeyler tam hazır değil ama yeni motor, yeni sistemler ve yeni takımla bir işe başladığınızda bu gayet doğal.”

“Çok kısa süreli test döneminden mümkün olduğunca fazla tecrübe edinerek geldik. Gayet makul bir iş çıkarabileceğimizi düşünüyorum. İstikrar çok iyiydi; umarım dayanıklılık bize ihtiyacımız olan avantajı sağlayacaktır.”


Yorumlar

  1. dayısının sözleri geldi aklıma ''Racing, competing, is in my blood. It's part of me, it's part of my life; I've been doing it all my life. And it stands up before anything else''

    Bruno'yu 2007 den beri takip ediyorum. f1 de ilk kez gerçek bir sezon geçirecek. sonunda kendisi hakkında daha sağlıklı bir yorum yapabileceğim ortam oluştuğu için mutluyum. Başarısız bile olsa en azından kafamda soru işareti kalmıycak, acaba tam bir sezon geçirse şöyle olurdu böyle olabilirdi vs. gibi…

    Tanrı bize bir Senna verdi, ikincisi hiçbir zaman olmayacak ama yine de Senna adını F1 de görmek farklı bir duygu…Bunları yazarken sol duvarımda Senna imzalı posterim, sağ yanımda ise Sid tarafından boyanmış mini-helmet'im olduğunu söylemek istedim 🙂

    sabah sabah duygulandım desem yeridir,,neyse artık,yarın sezon başlıyor, güzel bir sezon olsun herkes için..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir