Massa: "Ferrari Galibiyete Odaklanmak Zorunda"

yazar:

kategori:

Massa, yaşanan tüm sıkıntılara rağmen bu hafta sonundan maksimumu çıkarmak için galibiyet mücadelesi vereceklermiş gibi hazırlanmaları gerektiğini söylüyor.

Massa “Burada podyum mücadelesi veremeyeceğimize dair çok şeyler duyuyoruz. Veremeyebiliriz. Ancak podyum mücadelesi, galibiyet mücadelesi ve araçtan maksimumu çıkarmak için her şeyi denemeliyiz.”

“Her şeye hazırlıklı olmalıyız. Bu aracı hızlı bir şekilde geliştirmek için doğru yolu bulmak önemli. Yarış yarış, hafta hafta bunu yapmalıyız.”

“Zihinsel olarak zorlu başlangıca hazırım ancak aynı şekilde iyi bir başlangıca da hazırım. Pozitif bir şekilde hazırlanıyoruz.” dedi.

Testler hakkında Massa “Testlerde çok mutlu değildik ancak geçen seneki testlerde çok mutluyduk ve buraya geldiğimizde mutlu olamadık. Sadece burada değil, tüm sezon mutlu olamadık.”

“Testlerde açık olmayan bir çok şeyi anlamamız lazım. Barselona’da yarış simülasyonunda kötü değildik ve sonuçlara baktığımızda o kadar da geride değildik. Ancak testlerde sadece kendi aracınızdan emin olabiliyorsunuz.”

“Şu ya da bu sırada bitirdik demek güzel. Cumartesi günü sıralamalardan sonra açık bir görüntü ortaya çıkacak. Ve pazar günü yarıştan sonra tam olarak diğerlerine göre nerede olduğumuzu göreceğiz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Ömer_Massa avatarı

    sana inanıyorum massa bu yıl seni sevenleri hayal kırıklığına uğratmayacaksın inşallah.

  2. Ferrari asla ''Falip'' gelemez ama galip gelebilir. 🙂

  3.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    'Falib' geliriz inşallah.

  4. Ferrariden çok Massa'nın Falibiyete 🙂 odaklanması lazım

  5. Ferrari den açıklama yapan her kimse açık açık söylüyor; nerde olduğumuzu bilmiyoruz ama yavaşda değiliz.2010 da Bhreyn egittiklrtinde ALonso , oldukça hızlıyız ama en hızlı biz değiliz dedi… Doğru değilmiydi?? Geçen sene Barselonada sert lastikde zaman kaybedilmese Ferrari kaç saniye gerideydi.Bu sezon DRS ile birlikte çalışan F-kanal sahibi olan takımlar yarış içi geçiş ve sıralama turlarında üstünlük göstereceklerdi.Çok zaman kalmamış…

  6. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    hadi hayırlısı bakalım (inşallah),kırmızı otomobilleri ilk sıralarda mücadele içinde görmek f1'in vazgeçilmezi olsa gerek ,her ne kadar mercedes taraftarı da olsam ferrari her zaman f1'e renk katan bir takım doğruya doğru , ve ön sıralarda olmaları beni üzmez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir