Hamilton, Avustralya'da Ne Bekleyeceğini Bilemiyor

yazar:

kategori:

İngiliz pilota göre Red Bull, Lotus, Mercedes ve Ferrari’nin çok güçlü göründüğünü ifade etti.

Melbourne’de muhabirlere konuşan Hamilton: “Hiçbir şey beklemiyorum”

“Kazanmak isterim ama bir şey bekleyemeyiz. Durum ne olursa olsun elimizden geldiğince sıkı çalışacağız ve sahip olduklarımızdan en iyisini ortaya çıkarmaya çaba göstereceğiz”

“Gerçekten ama gerçekten (ne bekleyeceğimi) bilmiyorum. Uzun sürüşlerdeki verilere baktığımda ilk 3-4 içinde olduğumuzu görüyorum; uzun sürüş temposu ve lastik bozulmaları açılarından”

“Düşük yakıt yükü yoktu. Diğerlerinin de böyle olup olmadığını bilmiyorum. Muhtemelen Cumartesi günü çok şeyi öğreneceğiz. Ama Lotus’un çok hızlı olmasını bekliyorum. Ayrıca Red Bull’un da hızlı olmasını bekliyorum. Mercedes’in çok hızlı olacağını hissediyorum; aynı şekilde Ferrari de var”

McLaren pilotu, Pirelli lastiklerinde farklılıklar olmasına rağmen bu sene yarış stratejilerinin değişeceğini düşünmüyor.

Hamilton: “(Stratejilerin) tam olarak aynı kalacağını düşünüyorum. Bu benim görüşüm; ama yanılıyor da olabilirim. Çok benzer olacaktır. Yani uzun sürüşlerde geçen sene ile çok yakınız. Bu yüzden bir fark olacağını hissetmiyorum”

2011 sezonunda zor anlar yaşayan Hamilton, geri dönmek için hazır olduğunu dile getirdi.

Hamilton: “Burada olmaktan memnunum. 7 sene geçse de, F1’deki 6. senem olsa da F1’de olmanın ayrıcalığını hâlâ hissediyorum. Bu işe sahip dünyadaki birkaç pilottan biriyim. Hâlâ burada olduğumu anlamak için sürekli kendimi çimdikliyorum”

“Hâlâ hayalimi yaşıyorum; aşık olduğum şeyi yapıyorum. Çok mutluyum ve iyi bir yerdeyim”


Yorumlar

  1. Tolga Soydan avatarı

    lotusu sayması iyi 🙂

  2. Katılıyorum…Alonsoymuş, Hamiltonmuş, Vettelmiş vs. bir kenara, ilk 5-6 pilotun 5-6 sn içerisinde mücadele etmesini diliyorum.:)

  3. Her ne kadar yayın konusuna üzülsemde umarım bu hafta sonu temiz,sorunsuz güzel bir başlagıç yaparız sezona.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir