Vettel, Çocukluk Kahramanının Başarısını Tekrarlamayı Amaçlıyor

yazar:

kategori:

2010’da En Genç Şampiyon, 2011’de de En Genç Çifte Şampiyon unvanlarını elde eden Alman pilot, bu seneki hedefini net olarak belirledi.

Vettel: “Burada şampiyon olmak için bulunuyorum. Yani hedef bu.”

“Üçüncüymüş veya değilmiş fark etmiyor. Güzel olacaktır ve biz burada yarışıp kazanmak için yer alıyoruz”

Alman pilot, çocukluk kahramanı olan Schumacher’in Ferrari’de 2000-2004 arasındaki şampiyonluklarını en azından şimdilik ulaşılamaz buluyor.

Vettel: “Büyüme çağlarımda, Almanya’daki birçok çocuk gibi Michael’a hayranlık duyardım”

“Kahramanımızdı; benim kahramanımdı. Duvarımda onun posterleri vardı. Evet öyleydi. Ama biraz büyüyünce onları kaldırdım ve başka posterler koydum.”

Bu sene kurallarda yapılan değişiklikler arasında pilotların savunma yaparken yarış çizgisinden ayrıldıktan sonra tekrar geri dönmelerini engelleyen madde de var.

Vettel: “Dürüst olmak gerekirse değişen bir şey yok. Evet, yazılı daha çok şey oldu ama her zaman bir centilmenlik anlaşması olmuştur.”

“Birisiyle yarışıyorsanız, ona zorluk çıkarmaya hakkınız var ama yeteri kadar alan bırakamalısınız. Katılmayabilirsiniz ama işe yaradı.”


Yorumlar

  1. hayir ikinizde bilemediniz ! +18 posterleri demek istemi$ ;))

  2. Asmazsa ayıp olur zaten 🙂

  3. Mercedes GP avatarı

    Vettel Schumacher Abisiyle yani burdan ne çıkartıyoruz vettel sen yokken biz vardık.ikincisi ise Vettel sen sütünü içerken biz şampiyon oluyorduk.

  4. Eğer araç bahsedildiği kadar iyiyse bu yıl o posterlerin gri olanını asmak zorunda kalacaksın:)

    Bu arada mgp nin rakipleri, mgp nin mühendisleri ve patronlarından daha fazla aracın iyi olduğunu düşünüp olumlu açıklamalar yapıyorlar:)

  5. Adrian Newey posterleri asmıştır 😉

  6. Bence ceviride hata var.Vettel orda büyüdüm ve artık posterleri kaldırdım demek istedi bence.Yerine baska posterler koydum gibi bir cümle gececeğini sanmıyorum

  7. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    bence şampiyon olmasında sakınca yokta en azından 3-4 takımlı mücadele görelim. puan farkları uçuk olmasın şampiyonun son yarışta belli olmasını çok istiyorum. yoksa schumacherde zamanında sıkıcı benim bile izlemediğim yarışlar oldu nasılsa kazanacağı kesin diye 🙂

  8. RoC'da ne kadar iyi anlaştıklarını gördük zaten. Vettel'in söylediklerinde samimi olduğundan şüphem yok.

  9. Schumacher- avatarı

    Çocukluğumdan beri Schumacher'i hiç bir pilot ile aynı kefeye koymadım o başka biri gerçekten.

    Vettel'e gelirsek umarım bu sene şampiyonluğu alamaz çünkü sıkıldık geçen seneki gibi olursa diğer takımlara yazıklar olsun.

  10. vettel schumacherin tırnağı olabilir diyelim. schumacher tırnaklarını kazıyarak o konuma geldi ferraride. herkes ferrariye geçtiğinde ne kadar takoz araçlarla nasıl yarışlar çıkardığını biliyor efsanenin. vettel tank gibi araçla 2 dünya şampiyonluğu kazandı. newey e teşekkür etmeli her gün.

  11. Adam sapık çıktı desenize, poster mevzuunu niye açtı ki, gerek yoktu 🙂 Ben hayatımda hiç bir şeyin posterini asmadım, eğer o normalse demek ki ben insan değilim 🙂 Anlam karmaşası/safsatası; yav bize ne dimi ama..

  12. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Bence yeni poster bu 🙂

  13. Duvardaki yeni poster bu galiba 😛

  14. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    kesinlikle bu poster vardır duvarında ;)))
    http://galaktikfederasyonpleiades.blogspot.com/2012/02/et-ler-ile-ilgili-gercekler.html , fakat belki bu sezon kaldırıp tekrardan schumacher'in posterini koyabilir ;))

  15. elvan dalton avatarı

    Büyüyünce posterleri kaldırdım dese anlıcamda yerine kimin posterini asmış onu anlamadım. Avril lavigne ile şebnem ferah posterlerinden şüpheleniyorum

  16. Keşke Mercedes de RBR kadar güçlü bir araç çıkarsa da kapışmalarını izleseydik. Schumi de duvarından posterlerini kaldırdığı için Vettele "ölmedim hala buradayım" deseydi 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir