Raikkonen Hidrolik Direksiyon Sorunu Yaşıyor

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen Avustralya’daki ilk gününde performansını etkileyen phidrolik direksiyon sorununun çözümünün zaman almasından korkuyor.

İlk antrenmanlarda sadece 8 tur atabilen Lotus pilotu bugün beklenen performansı gösterememişti. Takım Fin pilotun memnun olmaması nedeniyle hidrolik direksiyonda bazı değişiklikler yapmıştı.

Görünüşe göre Raikkonen direksiyonda daha fazla hassasiyet istiyor ancak takımın bu konuda yaptığı tartışmalar henüz sonuç vermişe benzemiyor.

Malezya’da yapılacak güncelleme konusunda umutlu olduğunu söyleyen Raikkonen tüm pistlerde kendisini memnun edebilecek bir çözümün ise henüz zor olduğunu belirtti.

“Durum böyle ve ben bu durumda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Bazı pistlerde sorun olmayacak gibi ama bazı koşullarda ve bazı yerlerde bize küçük sorunlar yaşatabilir. Ama sıradaki yarıştan önce yeni bir direksiyonumuz olacak ve umarım sorun olmayacak.”

“Elbette tam olarak benim düşündüğüm duruma gelmesi zaman alacak. Şu anda burası için bir sorun yok ama bazı pistlerde bu durumu düzeltmemiz gerek.”

Raikkonen, Avustralya’da performansının çok fazla etkilenmesini beklemediğini söylüyor.

“Testlerde çok farklı türleri vardı ama hepsini deneme şansı bulamadık. Tamamını denememiz gerek ve bunu yapmak için en iyi zaman cuma günleri.”

İlk günde yaşadığı sorunların ardından Raikkonen otomobilin genel performansı içinse şunları söylüyor.

“Sabah seansında trafiğe takılmadan tek tur atabildim, öğleden sonra da öyleydi. Bu yüzden ne durumda olduğumuzu bilemiyorum. Yarın daha iyi olacaktır ve umarım sıralamaların ardından mutlu oluruz.”

 

 


Yorumlar

  1. emiko emiko avatarı

    Lotus geçen yılki williams yolunda.Onlarda geçensene hızlı turlar atmışlardı antremanlarda…

  2. emiko emiko avatarı

    Lotus geçen yılki williams yolunda.Onlarda geçensene hızlı turlar atmışlardı antremanlarda…

  3. raikkönenden bu yarışta hızlı olmasını beklmeyin.anladığım kadar direksiyonla ilgili tam performans malezyaya anca yetişecek

  4. Ya arkadaş şu adamın direksiyon ayarlarını bir türlü yapamadılar.

  5. abi bu takımın baş dertten kurtulmayacakmı

  6. Tolga Soydan avatarı

    geçen sene trulli çok çekti bu direksiyon işinden.insallah hallolur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir