Hamilton İnanılmaz Başlangıcı Kutluyor

yazar:

kategori:

Takım arkadaşı Jenson Button’ın 0.152 saniye önünde ilk sıraya oturan McLaren pilotu kariyerinin yirminci pol pozisyonuna da imza atmış oldu.

Hamilton yarışa Red Bull pilotu Sebastian Vettel’in beş, Mark Webber’in ise altı sıra önünden başlayacak.

Hamilton, “Geri dönmek ve böyle iyi bir başlangıç yapmak inanılmaz bir duygu. Bu Jenson ve benim ilk 1-2 sıralama sonucumuz.Sezona böyle başlamak gerçekten harika. Takımın daima mümkün olduğunda sıkı çalışması beni gururlandırıyor. Bu sonucu görmek harika.”

“Çok güzel bir duygu. Buraya dönmek ve sezona bu şekilde başlamak inanılmaz. Yarın en önemli gün olacak ve yapacak çok işimiz var. Takımın çıkardığı muazzam çalışma bizi bu noktalara getirdi. Zor seneler geçirdiler ama asla yılmadılar.”

Hamilton McLaren’in güçlü formuna rağmen yarın dişli bir mücadele bekliyor.

“Lastikleri korumak, iyi bir start almak ve stratejileri takip etmek anahtar noktalardan olacak. Takımların uyanık olması gerekiyor. Ben ve Jenson da dahil.”

 

 


Yorumlar

  1. 2012: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2012: A McLaren Odyssey (spa2000)

    Kara Bela, bu yıl can yakmaya kaldığı yerden devam edecek.

  2. Çıkaracaklar çünkü araçları iyi.

  3. Lewis daha önce karışık bir sıralama bekliyorum demişti haklı çıktı.

  4. Çok güzel ve heyecanlı bir sıralama oldu; gönül isterdi ki Ferrari'lerde bu heyecana dahil olsun ama Alonso'ya yakışmayacak anlık bir hata ve Massa zaten malumunuz, bu heyecandan mahrum bıraktılar bizi.
    Bu arada 1997'den beri bilfiil aralıksız F1 yarışlarını takip ediyorum.Bu sene ne zaman ki DSmart yarışları vermeye başladı, F1 yarışlarını seyretme alışkanlıklarımız değişti. Daha önce ekran karşısında uzanarak seyrediyorduk ama bu sene itibarıyla monitör karşısında oturarak seyrediyoruz. Tek fark bu, zaten F1 alışkanlığımızın önüne geçemezler; öyle yada böyle seyredeceğiz. Zaten F1 aşktır, tutkudur. Demek istediğim şudur ki, bu kadar tutkulu bir şekilde seviyor olmama rağmen asla ama asla DSmart satın almayacağım ve yarışları DSmart'tan takip etmeyeceğim. Ülkemizde yapılan yarışları, milletin kendi ülkesinde olabilmesi için sıraya girdiği yarışları, elimizin içinden kaçırdık. Bu da yetmezmiş gibi yayın haklarını paralı bir platforma satan Saran Medya Grup, F1 seven benim gibi azınlık bir gruba yaptılar yapacaklarını. Gene de tekrar ediyorum; ben asla DSmart'tan yarış takip etmeyeceğim. Bugünkü sıralamalarıda internetten kesilmeden ve sorunsuz olarak seyrettim. Yaşasın internet.
    Bu arada TRF1'deki sorumlu arkadaşlara da linkleri yayınladıkları için ayrıca teşekküe ederim.
    Yarin ki yarışta tekrar İNTERNET'te buluşmak üzere.

  5. Mercedes GP avatarı

    Ben testlerden beri Mclaren'in hızlı olacağını söylemiştim ve oldu.Gerçekten iyi bir tur geldi.startta eğer Schumacher'in arkasına düşen olursa hiç geçemez bence çünkü Schumacher kendini araçta iyi hissettiğini söyledi buna karşılık dengeli bir aracı var hemen hemen hiç kontrası yoktu rahatlıkla zorlar ve podyuma çıkarız bi aksilik olmazsa.tahminim Avrupa yarışlarına kadar Mclaren ve Mercedes'in zafer için mücadelele edecek olmasıdır.Çok güzel bir sezon bizleri bekliyor

  6. Ömer_Massa avatarı

    Bir kez daha tebrik ediyorum Lewisi.Helal olsun süper bir geri dönüş…

  7. " never been afraid of the wildest fights " >:)

  8.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012

    Tadını çıkarın.

  9. Lewis HAMILTON F1 i tutkuyla izleme sebebim

  10. Sezona güçlü bir başlangıç yapacagına geri döneceğini biliyordum Adamım yarın bu güzel polü yarış galibiyetiyle taçlandırırsın inş. =))

  11. Geçen seneki zaferler bize buruk sevinçler yaşatıyordu ama bu sene farklı olacak gibi. En son 2010'da bu kadar mutlu olmuştum başarılara. Hatta belki de F1 izleme kariyerimin en mutlu pole'ü oldu bu. Özellikle Lewis'i tekrar gülerek görmek muhteşem.

  12. Aynen dostum aynen. Bu takımı seviyorum ya!

  13. 2012: A McLaren Odyssey (spa2000) avatarı
    2012: A McLaren Odyssey (spa2000)

    q1'de aşırı lastik kilitlemesi bir miktar sıkıntılı görünüyordu.
    Sonrası ise Hamilton…..

  14. Mercedes GP avatarı

    Bence yarışta farklar dahada azalacak ?

  15. Yusuf  Hitay avatarı

    ilk turlarda herkese 0.7 saniye atman yeter ve aslanım. ikinci turunu atmana gerek olsa(!) eminim fark daha da fazla olacaktı. helal olsun size. aracın burnuna kurban be!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir