Sato Renault İçin Test Yapabilir

yazar:

kategori:

Takuma Sato yakın gelecekte tekrar kendisini F1 aracı kokpitinde bulabilir.

Super Aguri’nin F1’den çekilmesi ile kendisini boşta bulmasından yaklaşık 1 hafta sonra Sato’nun adı spekülasyonlara karıştı.

Geçtiğimiz hafta sonu çıkan spekülasyonlar ise Japon pilotun 2009’da Rubens Barrichello’nun yerine Honda’da yarışabileceği yönündeydi.

Bir başka spekülasyon ise Fransız AutoHebdo dergisinde çıktı. Derginin haberine göre Renault, düşük performans gösteren Nelson Piquet’in yerine Takuma Sato’yu yarıştırabilir.

Dergiye göre Renault yaz geldiğinde Sato’yu teste çağıracak.

Takımın GP2’de yarışan Fransız test pilotu Romain Grosjean ve Takuma Sato’nun yaz testlerinde takıma katılması büyük bir ihtimal dergiye göre.


Yorumlar

  1. Çetin Küpücü avatarı
    Çetin Küpücü

    Sato'da bol para da var.Yetenek de oldukça iyi.Gerçi Nelson'da çok iyi olacak ama zamana ihtiyacı var.O arada Sato'dan faydalanmak RENAULT için ilave puanlar demek.

  2. gerçekten harika olur.alonso ve sato ikilisi muhteşem renaulta gözü kara bir pilot lazım

  3. Sato!:))Evet sato iyi araçla iyi işler çıkartır.

  4. gökay kara avatarı

    hep satonun ii bir araçta neler yapabileceğini merak etmişimdir bence tecrübeli bir pilot neden olmasın_?

  5. yhaa ahmett ne satosu yhaaa romain harcanıp gitmemeli kubica gibi kacrmamalı renault grosjean diyrmm baskada bısey demyrmm:D

  6. Siddetle Sato`yu oneriyorum, Alonso ile super bir ikili olurlar.

  7. romain grosjean diyorum baskada bişey demıyrımm bıran once renault kokpıtıne gecmelıı muthıs cevher var 21 yasındaki genç fransızda takımın şimdiden gözbebeği ayrıca fransız takımda fransız pilot süper olur grosjeani istiyrmm benn

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir