Piquet, Renault'un Çalışmalarından Memnun

yazar:

kategori:

Nelson Piquet, Perşembe günü çalışmaları için görevi Lucas Di Grassi’den aldı ve R28 ile bir başka yoğun günü tamamladı. Brezilyalı pilot, gün sonuna kadar 193 tur attı. Takım öncelikle sabah, bir aero program üzerinde çalıştı ve öğleden sonra Ar-Ge çalışmalarına geçti.

Piquet: "Çoğu kuru şartlarda geçen iyi bir günü geride bıraktık. Bu da çok tur yapmamı sağladı. Ama gelecek hafta Monako’da olacak şartları benzeştirmek çok zor. Bu yüzden ayar çalışmalarına karşılık, araçla çok yol katetmeye ve elimizdeki yeni bir kaç gelişmeyi evrimleştirmeye odaklandık."

Renault test mühendisleri şefi Christian Silk: "Çok yol katetmenin gösterdiği gibi iyi bir dayanıklılığa sahibiz ve planlanan programı tamamladık. Bu sabah, araçta aero gelişiminin yanı sıra Nelson’un piste alışmasına zaman harcadık ve iyi geçti. Ardından öğleden sonra bazı Ar-Ge çalışmaları yaptık. Herşey yolunda gitti ve bu yüzden genel olarak bizim için iyi bir çalışma oldu"


Yorumlar

  1. istersen memnun olma nelson ztn koltugun tehlikede nielsen resmen tehdit etmişşş:D umarım snn hakkında yanılıyrmdur iyi bir dönüş yparsın inş renaultun daha fazla downforce ve çekişe ihtiyacı var bunun için bmw bib boynuzlarından kullanmalıyızz ve motor la ufak oynamalar yapmalıyız tıpkı ferrari gibi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir