Brawn: "Daha İyi Olabilirdik"

Ross Brawn pol pozisyonu için güçlü bir aday oldukları sıralamalarda alınan dördüncülük ve yedincilikten pek memnun değil.

Brawn: “Bizim için çok da kusursuz bir cumartesi olduğunu söylemek güç. İkinci seansta birer set yumuşak lastiği çöpe attık, dolayısıyla son seansa kullanılmış lastiklerle başlamak durumunda kaldık, bizim için çok da iyi olmadı bu. Buna rağmen Mclaren’i yakalayabilir miydik? Oldukça hızlı göründüler, kesin birşey söylemek güç. Herşey plana göre gitseydi biraz daha iyi olabilirdik.”

“Bu sene başarı elde etmek istiyorsak güncelleştirmelere yoğunlaşmamız gerekecek.. Araç iyi çalışıyor gibi görünüyor. Araçta sorun olmaması işimiz kolaylaştırıyor. Artık yapmamız gereken araca gerekli güncelleştirmeleri yaparak hız kazandırmak. Sonuç olarak, iyi yerdeyiz ancak durmaksızın çalışmaya devam etmemiz gerekiyor.”


Yorumlar

  1. Zübeyir ÖZCAN avatarı
    Zübeyir ÖZCAN

    sky dan izle çok zevkli hemde her dediği çok rahat anlaşılıyor

  2. o şive değil Azeri Türkçesi. problem konuşma tarzı değil boş boş boş konuşuyor muhabbet ediyorlar ilerizekalı telsiz anında bile konuşmaya devam ediyor.yarın da baya küfürle anıcam ben o elemanı

  3. türk olan herkesin aynı şive ile konuşması gerekir diye bir kaide mi var? bırakın artık şu azeri şivesini ti ye almayı. komik olmayın.

  4. Oh beeee. Özelmişiz motor sesini. Yalnız İDMANAZARBAYCAN 'da yorumları dinlemek; Megan Fox'un lüx bir restorantta kurufasulye istemesine benziyor..
    Bak örenek bir azeri yorum; Sürücü döngelerde ne gadar eziyet çekiiir,Shumacher çok yahşi sürüyir, vasıtanın önünde delii var,atık vakid geçir,damalı bayrak görinir,birinci seansın uğursuz sürücüleri Raikonen,…,Abi en iyisi ben RTL'den izleyeyim yoksa F1 den soğuyacağım:)))
    D-Smarta para verene kadar Azeriyi izlerim,kına yaksınlar..Ne güzel trt3 vardı.

  5. yarın bi aksilik olmadığı taktirde msc yada rosberg podyum görecektir.

  6. yani 3.sıradan başlayabilirdi mgp (3.cep değil)

  7. bence bu sene çok tartışmalı geçecek mercedes bu sene bir sürü dahihane çözümler bulmuş drsli fduct ın aslında ön kanal içinde çalıştığını söyleyen siteler bile var ferrari bu sene çok gerilerde red bullun devri bitmiş geriye mercedes motorlu 4 tane araç kaldı zirve için.ferrarinin eski prensi şimdi kendi milletinin markası ve ferrarinin en büyük rakilerinden biri adına zirve mücadelesi yapacak bu sene ferrari schuminin mercedeste şampiyon olmasını isteyeceğini sanmıyorum Pirelli de bakarsın öyle düşünürrrrrrr ne de olsa bu ikisi aynı ülke sınırları içindelerrr

  8. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    birisi yarışta schumacher'in geriye düşmesini çok bekler 🙂

  9. Fuad Kaya-NoThingToSay avatarı
    Fuad Kaya-NoThingToSay

    "İkinci seansta birer set yumuşak lastiği çöpe attık, dolayısıyla son seansa kullanılmış lastiklerle başlamak durumunda kaldık," nasıl yani, sanki lastikler bozuk çıkmış da herkesten bir eksik set lastik kullanmışlar gibi mi? ben ,bir set lastiğin neden çöpe atıldığını anlamadım

  10. ve uydunet interneti 2 yıldır sadece 1 kez kesip 2.sinde bu gün kesenlerin anasını öpüyüm (elinden öpüyüm tabi 🙂
    ama bende koblo tv var tesadüfmü deyim her zamanki basiretsizlikmi deyim bilmemki.heleki çifte kazığa bağladım f1 izlemeyi biri fos çıktı ama 2.si çalışmasa kablo tv ve teledünya isyan ederdi.

  11. en azından 3.cepte olabilirdik.ama önemli değil burası f1 sağlık olsun.2010 monaco gp de 1.cebi alabilecek durumdaydık ama hata geliyor basiretmi bağlanmış artık nedir çözemedim.2008 dede pit çıkışında willimas çizgi ihlali yapıp ceza alıp 2.olmuştu rahatlıkla yarışı kazanacakken.40 yılda bir hata geliyor oda cuk diye oturuyor.takımcı değilim ama schumi yada rosberg biri çıksın artık o podyuma.

  12. EFSANE_SUMI_AYRTON ... avatarı
    EFSANE_SUMI_AYRTON …

    aynen bu demek olyor aldık msjı brawn 😉

  13. bu şumu demek ' mercedes olarak q3 te kullanılmış lastikle tur ttık ama mclarenler sıfır setle daha iyi tur attı '

  14. Michael Schumacher avatarı
    Michael Schumacher

    Rosberg hata yapmasaydı belki 4-5 olabilirlerdi..Startta sorun yaşamazsak Schumacher podyumun en büyük adaylarından..Grosjeandan korkuyorum ama gider Webber falan çarpar.Hayırlısı olsun ne diyelim 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir