Hulkenberg Büyük Hayal Kırıklığı Yaşıyor

yazar:

kategori:

Hulkenberg: “Albert Park’da pek şansım yok gibi. 2010’da buradaki ilk yarışım bir turdan az sürmüştü; bugün de bir tekrarıydı.”

“Neler olduğunu hâlâ net olarak bilemiyorum. Ama ilk turda birinci virajı alırken biri arkadan vurdu. Utanç vericiydi. Çünkü harika bir kalkış yapmış ve birkaç sıra kazanmıştım; ardından birinin bana arkadan dokunduğunu hissettim.”

“Lastiğim patladı; süspansiyonum hasar aldı. Bu yüzden yarışım sona erdi; aracı park etmem gerekti. Böyle şeyleri, 22 aracın dar bir ilk virajda mücadelesinde olabiliyor. Ama iyi bir sıralamanın ardından böyle bitmesi hayal kırıklığı yaratıyor. İyi olan şey, 5 gün sonra tekrar direksiyona geçecek olmam ki en iyi şekilde geri dönüş bu hayal kırıklığının üstesinden geleyim”

Takım arkadaşı Paul di Resta ise lastik değişimlerinden sonraki ilk turlardaki tempodan şikâyet ediyor.

Di Resta: “Sezona puanla başlamak her zaman güzeldir. Ama son turlarda mühendisim, önümdeki araçlara yaklaştığımı söyleyene kadar pek de ümit verici görünmüyordu.”

“Son viraj için fazlaca KERS saklamıştım ve bu şekilde Vergne’yi geçtim; 10.’luk mücadelesinde onu geride bıraktım. Çok heyecanlı bir son turdu. Sezona iyi bir başlangıç yaptık ama yapacak daha çok işimiz olduğu ortada. Çünkü her bir bölümün (stint) başlarında tempo sıkıntısı yaşıyorduk ki bu, genel tempomuzu olumsuz etkiliyordu. Yine de başladığımız yeri göz önünde alınca, puan aldığımız için hayal kırıklığı yaşayabileceğimizi düşünmüyorum”

 

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir