Lotus Güçlü Sonuçlar Kazanmayı Umuyor

yazar:

kategori:

Takım sıralamalarda ve yarışta sürücüleriyle istediği sonuçları tam alamasa da, sezonun geride kalan yarışlarında iyi sonuçlar alabileceğine inanıyor.

Takım Patronu Eric Boullier “Sonuç olarak istediğimiz ödülü alamadık ancak önce sıralamalarda Grosjean ile iyi iş çıkardık ardından Raikkonen yarışta umut verici performans sergiledi. Aptalca yarış kazaları geçirmezsek  o zaman güçlü sonuçlar alabiliriz.”

“Yarışa bir bütün olarak bakmalıyız ancak Kimi iyi performans gösterdi ve Romain de hızlıydı. Bu yüzden o da çok iyi yarış geçirebilirdi. Gelecek için umut veriyor ancak göreceğiz.” dedi.

Teknik Patron James Allison “Burada iyi iş çıkarana bakarsınız ve onlar tüm sene iyi olurlar. Jerez’de iyiydik. Barselona’da iyiydik ve burada da iyiydik bu yüzden genel olarak oldukça mutluyum.”

“Geçen sene takımdaki herkes için zor bir sene oldu. Araç konseptimiz ile sorunlar yaşadık. O durumdan bu hale gelmek ve Barselona’daki şasi sorununu atlatıp burada iyi iş çıkarmak harikaydı.” dedi.

 


Yorumlar

  1. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    Markalar sampiyonlugu zaten sonralari laf olsun diye cikmis birsey.formalite ve kayitlara gecsin diye gereksiz birsey iste.

  2. raikkonen vehbi avatarı
    raikkonen vehbi

    haftayada ins kimiyi donmadan izleyebiliriz.

  3. raikkonenf1 avatarı

    Lotus istikrarli bir sekilde hizini gelistirebilirse neden ust siralara oynamasin.mclaren yillarina nazaran daha saglam ve iyi bir motora sahip ve malezyadan podyum beklerim eger siralamalarda sorun cikmazsa

  4. -Markalar şampiyonası hakkında ne düşünüyorsun kimi ? (çook esklilerden bir soru)
    -Markalar şampiyonası benim için hiç bir anlam ifade etmiyor.
    jet man içinde markalar şampiyonluğu hiç bir anlam ifade etmiyor.yeterki kimi üst ligde mücadele etsin.zaten bu olduğunda markalar mücadelesindede kimi büyük puanlar alacak..ve jet man senin gözünü sevsin kimi

  5. erdal altundag avatarı
    erdal altundag

    Benimde lotustan buyuk bekentierim var.umudum da var acikcasi.kimi de biraz kendini verip kafasina buyuk hedefler koyarsa gerisi corap sokugu gibi gelecektir.umarim gelisim harisindada kafaya oynarlar.

    malezyada lastikleri tirmaliyan bir pist var ve lastigine iyi davranan takim ve pilotlarin avantaji var.lotus avusturalyada lastiklere cok iyi davrandigini gosterdi.sabirsizlikla alezyayi bekliyorum.

  6. Kimi güzel bir hafta sonu geçirirse neden olmasın galibiyetler bile gelebilir

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir