Williams, Gösterdiği Gelişimden Dolayı Gururlu

yazar:

kategori:

Geçen sene tarihinin en kötü sezonunu geride bırakan takım, sezonun ilk yarışında Pastor Maldonado’nun verdiği mücadele ile herkesi şaşırttı. Yarışın son turuna 6. sırada giren ve Alonso’yu büyük baskı altına alan Maldonado, son turdaki hatası nedeniyle güçlü puanları kaybetti.

Takımın Baş Mühendisi Mark Gillan “Buruk bir gündü ancak genel olarak memnun kaldım ve ekibimizin sezon öncesinde yaptıklarından gurur duydum. FW34’e baktığınızda geçen seneki araca kıyasla gece ve gündüz kadar fark var.” 

“Testlerde performansımız iyiydi veyakıt seviyeleri açısından çok dürüst olduk. Güçlü olduğumuzu biliyordum ve lastik kullanımı da gelişti ancak aracın performansı karşısında memnun bir şekilde şaşırdık.”

“Ferrari ve Red Bull’u kovalıyor olmak güzeldi. Malezya’ya bu olumlu yönle gideceğiz.” 

“Aracın performansını değerlendirmeliyiz. Geçen sene bu yoktu. Bu sene düzgün bir yarış aracımız var ve sıradaki yarışlar için sabırsızlanıyoruz.”

“Artık geliştirebileceğimiz iyi bir platformumuz var. Değişikliklere iyi tepki veriyor ve fabrikada güçlü bir yönelim var. Önümüzdeki yarışlar için iyimseriz.” dedi.

 


Yorumlar

  1. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    Gerçekten geçen senenin dibinden buralara gelmesi…Alkışlanması gereken bir durum. Bunda arkadaşlarında belirttiği gibi motorun etkisinin çok büyük olduğunu düşünüyorum. Ferrari'de Renault motoruna geçmesin?! 😀

  2. Yakışırdı ama sağlık olsun Para konusunda da anlaşamadılar sanırım yoksa ciddi görüşmeleri oldu. Lotus da fena değil iyi iş çıkartacaklarını düşünüyorum Lotusun şuan ki durumu bana 2004 Renault u hatırlatıyor.

  3. gridde en çok Kimi yakışırdı bu takıma:)

  4. Pastor kaza yaptığın da dedim içim den keşke Rubens olsaydı bu arabada.

  5. 2009 sezonuna benzer bir performans göstere bilir takım buna güveniyorum geçen sene bir çok kez dile getirdim Renault Motoru takımı bir adım öne taşıyacaktır diye Motor ile uyumlu bir vites kutusu ve kers var bunun da ileri yönde bir adım oldğunu düşünüyorum Teknik ekipte yapılan değişiklik ile takım elini daha güçlendirdi umarım bu efsane takımı 2014 Turbo motorları ile önlerde görmeye başlarız.

  6. Williams'ın bu sene şampiyonluk kazanacak bir araçla podyuma veya beşinciliklere oynaması gerek. Seneye nasıl olsa iyi bir pilot bulurlar.

    Bu yarışta Maldonado'nun yerine (ya da Maldonado'nun hakkını yemeyelim, Senna'nın yerine) Kubica veya Heidfeld gibi bir pilot olsaydı kesinlikle 3. veya 4. olmuştu.

  7. Çok saygı duyduğum bir takımın zirve mücadelesi verememesi beni çok üzüyor.Renault motoru onlara avantaj getirdi,inşallah önümüzdeki yıllarda daha kaliteli pilotlarla anlaşırlar da üst sıralara oynarlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir