Mclaren, Mercedes'in Kanadı Konusunda FIA'ya Güveniyor

yazar:

kategori:

Lotus ve Red Bull takımları, F-kanal sistemli Mercedes’in arka kanadına karşı çıkıyorlar. Ancak FIA bu sistemin yasal olduğunu açıkladı.

Neale “Mercedes sıralamalarda çok güçlüydü ve Schumacher’in aracın fotoğraflandığı sırada oldukça savunma modunda olduğunu gösteren bir çok Youtube videosu var. Ancak FIA’ya doğru karar konusunda güvenmeliyiz.”

“Tüm takımlar izin verilen kurallar içerisinde maksimumu yapmaya çalışıyor ve özellikle aracı hızlandıran yenilikler her zaman zorluklar yaşatıyor. Ancak Mercedes’in tam olarak ne yaptığını bilmiyorum. FIA’daki iş arkadaşlarımıza güvenmeliyiz.”

“Yenilikçi ve kuralları zorladığı düşündüğümüz şeyleri Charlie Whiting ve iş arkadaşlarına bildirmek durumundayız ve Mercedes’in bunu gündeme getirip onay aldığına eminim.” dedi.

 


Yorumlar

  1. Mercedes GP avatarı

    Şu gridde en iyi takım Mclaren'dir bence ferrariymiş,lotusmuş,hele redbullmuş geçecen adamların şöyle bir itiraz ettiğii gördünüzmü mclarenin.Mercedeste öyle Ross Brawn hiç bişe demedi durdur yere kalkıp demedi red bull motor yazılımı hileli diye bence bunu biliyoru ama söylemek istemedi diğerleri bize satışınca oda artık söyledi.bence takımların ANASINIFI gibi birbirlerini şikayet etmeleri çok yanlış Red Bull'u yada Lotus'u kim engelledi? kimse yapsalardı.bu söylediklerimi geçen senede söylemiştim Red Bull önde yapsınlar kardeşim aracı geçsinler şikayet edeceğine çalış düzgün araç yap.

  2. protesto üstüne protesto gelmeseydi ingilterede..zaten mclaren kurallara uymayan aracla cıktı antrenmanlara protesto için … zaten motorlarda büyük belirsizlik vardı kimine %50 kimine %30 sıcak soguk üfleme izni cıktı belirsizlik olunca fia da baktı bu işin içinden sezon ortasında cıkamayacak sene sonuna kaldı … ferrarnin isteğiyle gelmiş bir kural bu kimse aksini iddia edemez…

  3. E madem öyle neden geçen sezon içinde ebd yasağı devam etmedi ? .FErrari bayağı kazanç sağlamıştı bu sistemin yasaklanmasından.Hatta bak bu senede yasaklattı ne hikmetse daha da yavaşladı.Mclaren hızlandı.Bu f1 takımı ferrari dostum illuminati falan değil 🙂

  4. Schuminin fotoğrafcıları engellemeye çalıştığı videoyu izledim zaten herşeye rağmen ön kanadın altını çekmeyi başarmışlar.
    Ancak burda önemli olan nokta bana göre illegal bir noktadan dolayımı engellemeye çalışıyor yoksa kopyalanmasını istemedikleri için detay vermemek adınamı engellemeye açlışıyor??

    Paparazzilerle mücadele eder gibi davranması hoş değildi tabi ama bence takımın hemen o bölgeye kanatları örtecek bir örtüyle birilerini göndermeleri daha şık olurdu.
    Sonuçta gizlenecek bişey varsa bu Schuminin değil takımın işi olmalı.

  5. McLarenForever  avatarı
    McLarenForever

    Mercedes lastik aşınma sorununu azaltabilse, Mc&Merc kardeşliği kazanır be hocam 🙂 ilk dördü kitleriz 😛

  6. ne bileyim her zaman bu sekil oluyor da 😀

  7. rocco junior avatarı

    tabi tabi,klişe laflarınız başladı 🙂 Ferrari'nin şu an bununla uğraşacağını sanmıyorum XME baya sorun var sıra buna gelmez emin olabilirsin yada çok geç gelir.Yasaklanırsa bizden bilme he 🙂

  8. muhtemelen ferrari bunukopyalar ve basarılı olursa fia yasaklamaz..

    bakmayın gecen sene ingiltereden sonra redbull ve mclaren bastırmasaydı ebd yasagı yine devam edecekti sezon içinde…

  9. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    mclaren mercedes – mercedes amg vs. redbull renault – lotus renault hodri meydan hadi bakalım! ;))

  10. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    kesinlikle katılıyorum ;)) adamlar kendilerine yarışcak mücadelede edebilcek takım arıyorlar belkide ;))

  11. Görkem Yılmaz avatarı
    Görkem Yılmaz

    teşekkür ediyoruz 🙂

  12. rocco junior avatarı

    Aman sonra bunu Ferrariye bağlamasınlar:)

  13. Bu tür bütün hız artırma yolları sene sonunda yasaklanmalı. FIA geçen seneden dersini almıştır, sezon içi böyle bir müdahale yapmaz sanırım. Ama, bütün takımların kullanmak ve yeni parça üretmek zorunda kalacağı ve herkeste olunca da bir işe yaramayan fikirler sene sonunda yasaklanmalı. Takımlar her sene başka şeyler bulmak zorunda bırakılmalı.

  14. Schumacher- avatarı

    Seneye yasaklanır merak etmeyin.
    Yarışta lastik işini halledebilirsek ( Mercedes ) güçlü olacağımıza inanıyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir