Malezya'da Tek DRS Alanı Olacak

yazar:

kategori:

İki DRS alanı uygulaması gördüğümüz Avustralya GP’nin aksine Sepang’daki yarışta tek alan olacak.

FIA’nın açıklamasına göre iki araç arasındaki farkın belirlendiği ölçüm noktası, arka düzlüğün sonunda yer alacak; pilotlar hareketli arka kanatlarını son virajdan hemen sonra kullanmaya başlayabilecek.

DRS aktif alanı, geçen seneki yarışa kıyasla değişim göstermedi.

 


Yorumlar

  1. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    😀 hahaahaha! 😀 O çığlığı tüm aksam odanda hissedeceksin ve daha sonra o surat ifadesini hatırlayacaksın 😀 hiiiiiihahahahahaah 😀

    hakikaten rezaletti.şahdamarımdan nefret ettşm bir an 😀

  2. kahretsin tam unutmuştum 🙂

  3. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    Şarkıyı beğendinmi 😀

  4. Ozan Ülkügil avatarı
    Ozan Ülkügil

    Avustralya da 2 varken burdada 2 olmalıydı

  5. o kadar fark açılması bana pek mümkün görünmedi ama eğer o durumdan endişe ediliyorsa DRS bölgesini kısa tutarsın mesela 400m gibi bi mesafe yaparsın fark çok uçuk olmaz böylece.

  6. arka düzlük çok uzun olduğundan orda drs ile geçen pilotun arkadakiyle arasının çok fazla açılacağını ve geçilen pilotun start finish düzlüğünde öndekini yakalayamayacağını düşünmüş olmalılar.yani drs ile sirk gösterisi yapalım ama sonrasındada arabalar yakın olsunki esas gösteride devam etsin mantığı

  7. biraz fantastik olacak ama formula 1 resmi sitesi her hafta yaptığı ankete bir yenisini eklesin genel oylamayla belirlediği 3 drs bölgesinden birini seçme hakkımız olsun. onlar da isterlerse 1. ya da ilk 2 drs bölgesini yarışa koysun. biraz hayal gibi ama sonuçta adamların amacı seyir zevkini artırmak değil mi ? seyreden de bizler olduğumuza göre gerçek olmaması için hiçbir sebep yok gibi gözüküyor aslında.

  8. acaba sadece arka düzlükte DRS'yi açtırsalar daha iyi olmaz mıydı diye düşünmeden edemiyorum.hem o zaman start finiş düzlüğünde de çekişme devam ederdi.Sanki bu yol daha heyecanlı olur gibime geliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir