Transfer Söylentileri Kubica'yı Rahatsız Etmiyor

yazar:

kategori:

Robert Kubica, son günlerde çıkan transfer söylentilerinin kendisini BMW Sauber ile ilk galibiyetini alma hedefinden uzaklaştırmadığını söyledi.

Geçtiğimiz hafta çıkan haberler Kubica’nın BMW Sauber’de devam etmesinin büyük bir ihtimal olduğu ve Kubica’nın 2010’a kadar başka takıma geçmesinin ancak BMW Sauber’in isteğine göre olduğu belirtilmişti.

Kubica’nın anlaşması bu sezon sonunda bitiyor ancak takımın 1 sene uzatma opsiyonu bulunuyor. Eğer BMW Kubica’yı satmak isterse Kubica başka takıma geçebilir.

Gelecek sene için planlarının sorulması üzerine Kubica "Bilmiyorum. Her gün yeni bir söylenti çıkıyor ve bu 2 hafta önce de, 1 hafta önce de böyleydi. Benim yeni bir bilgim yok."

"Benim için en iyi olan seçeneğin gerçekleşmesini istiyorum ancak bunun ne olacağını göreceğiz. Şu an için sadece bu seneye konsantre olmuş durumdayım ve elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Daha sonra göreceğiz." dedi.

Kubica’nın ünü bu sene kendisini geçen sene geride bırakan takım arkadaşını sürekli geçmesiyle daha da arttı. Polonyalı pilot bu sene araç içerisinde daha rahat olmasının sonuçlara yansıdığını söyledi.

Kubica "Bu sene farklı bir sene ve geçen sene bazı konularda sorun yaşıyordum. Çoğu insanların düşündüğü gibi lastiklerde sorun yaşamadım. Bu sadece iyi bir bahane, lastikler her zaman iyi bahaneler olmuşlardır."

"Gerçek biraz farklıydı ve görünen o ki bu sene için bazı gelişimler gösterdik ve aracın içerisinde daha rahatım. Daha da fazlasını çıkarabilirim ve setuplar çok daha kolay. Tamamen farklı bir hikaye. Mühendislerim ile daha iyi çalışıyorum ve sonuçları görüyorsunuz."

"Sezon oldukça uzun ve diğer pilotlara karşı mücadele ediyorum. Takım Heidfeld’i daha hızlandırmak için çok çalışıyor ve er ya da geç o da performansını yükseltecek."

"Benim için iyi iş çıkarmam önemli ve bu sene iyi iş çıkardığımı hissediyorum." dedi.


Yorumlar

  1. Tabi canim o konuda itirazim yok zaten, benim yorumum Rai`nin Kubica ile karsilastirilmasi ile ilgiliydi. Schumi istedigi takima giderdi istedigi takimda yarisirdi, kim Schumi gibi bir pilota hayir diyebilirki 🙂 Bende isterdim valla Mclaren`de veya Honda`da yarismasini, harika olurdu 🙂

  2. yavv olabılır tabı de genede shumi gibi efsane bırakmak istemese takım mı yoktu ona bu sene bile mclarenle adı geçti isterdim keske mclarene gelseydi ne sampiyona izlerdikk ama bnce shumi de istemyr yarısmak yoksa ona buyuk takım mı yk ztn flavın ilk göz ağrısı reno da bile araç bulurdu kendıne tek secenek ferrari değilki:D

  3. yasin kardesim o isin icinde ne isler vardi, burdada yayinlanmisti okumusmuydun? Montezemello o ekibi bilerek dagitti.

  4. ahmet shumiyi sallamadı ferrari shumi bıraktı schumi istemeseydi bırakmayı bırkamazdı ferrari emin ol bundan

  5. tolga soydan avatarı

    belki kimi bıraktıktan sonra gelir.zaten kimiden sonra favori pilotum.:D

  6. Evet bencede iyi pilot ama Theissen`i yalanlar gibi konusmus, Theissen Kubica`nin gecen sezon lastiklerini isitmakta zorluk cektigini bu yuzden ilk sezonunda bocaladigini soylemisti, Kubica hayir lastiklerde sorun yoktu arac bu kadardi gibi laf etmis, belki ceviri farkindan kaynaklanmistir bilemiyorum. Rai olayina gelince Rai yanina gelen gelmeyen hic bir pilotu sallamadi ki Kubica`yi sallasin, Montezemello`nun Rai icin 7 sampiyonlugu bulunan bir efsaneyi harcadigini unutmayin 🙂

  7. kubica harikja bir pilot 2005-2006 d fernandonun partneri olsaydı belki şampiyon adayı olablrdii şimdide şampiyon adayı ferrariyede geçerse kimse tutamaz kubicayı rai baya zorlanır genç polonyalıya karşı:D

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir