Ferrari, Massa'nın Arkasında Durmaya Devam Ediyor

yazar:

kategori:

Brezilyalı pilotun koltuğu için önce Jarno Trulli’nin adı geçmişti.

Daha sonra ise İtalyan basın, sezon ortasında Ferrari’de Massa’nın yerine Sergio Perez’in geçeceğini; hatta takımlar arası bu karışık transfer işlerinde Adrian Sutil’in de yer alacağını öne sürmüştü.

Ama O Estado de S.Paulo Muhabiri Livio Oricchio, Ferrari Sözcüsü Luca Colajanni’nin, kendisine açıklama yaptığını ve bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını söylediğini belirtti.

Muhabire göre Colajanni, Ferrari’nin Massa’ya tam destek verdiğini; bu nedenle Malezya’da Brezilyalı pilota yeni bir şasi vereceğini söyledi.

Avustralya GP’deki sıkıntıları için Massa: “Ayarlarım Alonso’nunkinden çok farklı değildi ama lastiklerin 5. turdan sonra gitmişti.”


Yorumlar

  1. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    massa bu sene podyuma cıkıcak goriceksiniz bu dedikodulara son verecek

  2. ferrari mecburen göndercek massa yı en fazla sezon sonunda ferrarinin yöneticilerinin hissedarlarının tifosilerin sabrı çoktan tükendi ferrari massanın performansıyla hem para hem zaman hemde prestij kaybediyor.massa gitmezse kaos olur belki ferrariciler farkında değil ama ferrarinin prestiji 2 senedir yerle yeksan oldu takımlar şampiyonasında kendi kendini bitirdi.hele bu sene atıyorum takımlar klasmanında 4 olacakken massa ile ancak 6-7 olurlar.di monte artık baskılara dayanamaz.

  3. Lewis ShowCase avatarı
    Lewis ShowCase

    2010 da neden gitmedi o zaman ferrari 2. dönemde müthiş bir gelişim gösterdiler.dediğinden yola çıkarsak massanın 2010 da gönderilmesi lazım değil miydi?

  4. valla massanın aracında bi sıkıntı oldugu bari. massa lastikleini çok fazla aşindiran bi adam deil geçen senelere bakara konusursak alonsoa göre 5-6 tur sonra girdinzi çok fazlaca gördük. 5. turda lastik bitirmesi cok ilginç sorunun massa olmadı bariz.

  5. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Massa ile ilgili haberler çıktığında komplo teorileri üreten arkadaşlar neden Ferrari'nin Massaya sahip çıktığındaki düşüncelerini yazamazlar ki.
    Massa bu performansıyla mclaren ya da redbullda olsaydı çoktan kapının önüne konmuştu.Ferrari bu konuda çok duygusal davrandı..Bu takım için ter dökerken ölümden dönen bir pilotu kapı dışarı etmediği için bazıları massayı bulunmaz hint kumaşı zannediyor.Bu sene koltuksuz kalıp da birilerinin yerine geçmek için can atan bir sürü pilot var.Hele bu takım Ferrari ise inanın Massanın kovulması için dua eden pilotlar bile vardır.Massa böyle devam ederse medyadan ve emekli yorumculardan gelen baskılara takım ne kadar dayanabilecek ona bakacağız.Aracın zirve mücadelesi edecek kadar hızlı olamaması Massanın takımda kalmasına neden oluyor…Araç hızlı olduğu zaman massa bu temposuyla bu takımda olmayacaktır.

  6. Eğer bir takım hocamızın arkasındayız dediyse ertesi hafta o hoca kovulur -futbolda- 😀 Bakalım formula 1'de işler nasıl yürüyecek 😀

  7. Alonso-Gilles avatarı
    Alonso-Gilles

    Avustralya GP'deki sıkıntıları için Massa: "Ayarlarım Alonso'nunkinden çok farklı değildi ama lastiklerin 5. turdan sonra gitmişti."

    …….

  8.   F. A. Diaz Ferrari F2012 avatarı
    F. A. Diaz Ferrari F2012
    sankı adama dogru durust bı araba verdılerde yerıne adam arıyorlar

    Bkz. Fernando Alonso Diaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir