Senna, Zorlu Avustralya GP'yi Geride Bıraktı

yazar:

kategori:

Brezilyalı sürücü Felipe Massa ile olan kazası sonucu yarış dışı kalmıştı. Ancak bunun yanında sıralamalarda pek iyi iş çıkaramadı ve yarışta da ilk virajda temas yaşayınca gerilere düştü.

Senna “Sezon geçen hafta başladı ve umarım oradaki tüm kötü şansı orada bırakmışımdır. Gridde orta sıralarda başlarsanız başınıza gelecek tuhaf şeylerin sayısı artar.”

Melbourne’de sıralamalar biraz loto şeklinde oldu çünkü daha önce yumuşak lastiklerle pek tur atamadım. Burada sıralamalar için lastik ısıtma açısından işler biraz daha düzgün olacak.”

“Bu hafta sonu farklı olacak çünkü ilk seansta yerime Valtteri piste çıkacak. 2. ve 3. seansta daha fazla tur atarak bunu telafi etmeye çalışacağız. Umarım sıralamalar için yeteri kadar mesafe kat ederiz.”

“Son hafta sonuna bakarsanız orta sert lastiklerle performansım Maldonado ile oldukça benzerdi. Burada orta sert ve sert hamurlar olacak ve bana uygun lastikler olacak.”

“Avustralya’da zirvedeki 10 sürücü arasında olamamamın tek nedeni diğerleri kadar iyi iş çıkarmamam ladı. Etrafımızdaki herkesin tepedeki 10 arasında yer alma şansı var.” dedi.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir