Maldonado, Williams'ın Performansıyla Cesaretlendi

yazar:

kategori:

Yarışta Ferrari sürücüsü Fernando Alonso ile 5.lik mücadelesi veren Maldonado, son turda hata yaparak yarış dışı kalmıştı.

Maldonado “Tüm kış boyunca aracın performansı üzerinde sıkı çalıştık ve takımıma çok güveniyorum. Bu yüzden gelecek için sabırsızlanıyorum.”

“Yine rekabetçi olabiliriz ancak bunu söylemek için erken. Sezona iyi başlangıç yaptık ve gelecek için sabırsızlanıyorum. Çok zorlayan bir takımız bu yüzden eminim.” dedi.

Avustralya yarışını değerlendiren Maldonado “Tabiki ben dahil tüm takım hayal kırıklığı yaşadık çünkü çok önemli puanları kazanma fırsatını kaybettik. Ancak bu bir yarış. Ben hata yaptım. Geleceke bakmalı ve sayfayı çevirmeliyiz. Şu anda aracımızın rekabetçi olduğunu düşünüyorum.”

“Bu şekilde zorlamaya devam etmeli, odaklanmalıyız ve bizim için yeni bir mücadele olacak. Çünkü sıradaki pist tamamen farklı ancak performansımıza güvenmeliyiz ve umarım ilk 10’da olur ve iyi sıralar için mücadele edebiliriz.”

“Benim için zor bir andı çünkü Fernando’yu takip ediyordum. O harika bir savaşçı ve çok temiz. Son turumda bordürlere çok yakındım ve aracın kontrolünü kaybettim. Takım ve benim için çok kötü oldu ancak artık ileriye bakmaktan başka yapabileceğimiz bir şey yok. Yeni bir değişim ve mücadele.” dedi.

 


Yorumlar

  1. donnie darko avatarı

    aksini iddaa edenin aklından şüphe duyarım zaten…

  2. MiniDrivers – Chapter 4×01 – 2012 Australian Grand Prix

  3. Tolga Soydan avatarı

    williams malezyada genelde kötü oluyor.merak ediyorum bu sezonki malezya performansını

  4. Nebuchadnezzar  avatarı
    Nebuchadnezzar

    Müsadenle bu güzel tesbitini birkaç örnekle pekiştireyim.

    2010 valensiya kobayashi:""Alonsoya teşekkür ederim.Aracının sağında ve solunda neler olup bittiğini çok iyi biliyor.Ben kazadan korktum ama O önledi.""

    2011 spa webber:"" Alonso dünya sınıfında bir sürücü.Onunla çok iyi bir mücadele ettik.Bunu ancak Onunla yapabilirsiniz.Ne zaman yeterli olduğunu çok iyi biliyor.""

  5. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    "O harika bir savaşçı ve çok temiz."

    Bunu herkes söylüyor nedense.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir