Kobayashi: "Lastik Isıtma Konusunda Hâlâ Sorun Yaşıyoruz"

yazar:

kategori:

Japon sürücü, ön lastiklerini ısıtamadığı için geçen hafta sonu Avustralya sıralamalarında ilk 10 sürücü arasına girememişti.

Kobayashi “Sıralamalarımızı geliştirmemiz lazım. Hâlâ lastik ısıtma konusunda sorun yaşıyoruz. Ön lastikleri yeteri kadar ısıtamıyoruz.”

“Zirvedeki takımlarla bile bu seneki fark daha az ve bu iyiye işaret. Ancak sıralamalarda % 100 olmak önemli. Birazcık kaybediyorsak çok fazla geriye düşüyoruz.” dedi.

Sauber sürücüsü, Avustralya’da performansının daha iyi olabileceğini ancak ilk turda arka kanadına aldığı hasarın performans kaybetmesine neden olduğunu söyledi.

Raikkonen “Hasarlı kanada rağmen iyi performans gösterebildik. Tam olarak performans kaybının ne kadar olduğunu söylemek güç çünkü her zaman hava koridoru içerisindeydik ancak kayıp az değildi.”

“Araçta her şey yolundaydı ve çok güveniyorum. Sıralamalarda hedefimiz 3. seans olacak. Ardından yarışın başında temastan kaçınıp performansımıza bakacağız. Ne yazık ki Avustralya’da tam performans gösteremedik.” dedi.

 


Yorumlar

  1. sercan durgut AMG avatarı
    sercan durgut AMG

    enteresan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir