Domenicali: "Massa'nın En İyi Şartlara Sahip Olması İçin Çalışıyoruz"

yazar:

kategori:

Massa’nın takımdaki koltuğunun tehlike altında olduğu yönünde çıkan söylentilerin ardından Domenicali, Brezilyalı pilota güvendiklerini söyleyerek desteklerini sürdürdü.

Malezya’da ikinci antrenmanda Alonso ve Massa’nın farklı programlar üzerinde durduklarını söyleyen Domenicali, ikili arasındaki farkın bundan kaynaklandığını ifade etti.

Ferrari Patronu ayrıca F2012’nin düşük hızlı virajlardaki çekişinin, halledilmesi gereken önceliklerden birisi olduğunu dile getirdi.

Domenicali: “Şu anda (Massa’nın) etrafında iyi bir güven ortamı yaratmak önemli.”

“Bugün gördüklerimiz için, iki pilotla da farklı programlar çalışıyorduk. Yarın durumun ne olduğunu göreceğiz. Çalışmalarımız, Felipe’nin en iyi şartlarda en iyi araca sahip olması üzerine”

“Felipe’nin bu özel zamanda rahat etmesini sağlamak için farklı parçalar seçtik. Bu yüzden Felipe için yedek şasiyi, Melbourne’de kullandığı araçta sorun olmadığından emin olmak için bütün parçaları değiştirdik”

“Sorunları neler olduğunu biliyoruz. Bunlar çözmemiz ve bu temel sorunları mümkün olduğunca hızlı bir şekilde halletmemiz gerek.”

“Araçtaki sorun, Pazar günü Melbourne’de dediğim gibi esas olarak yavaş virajlardaki çekiş ve hızdı. Çözmemiz gereken iki temel sorun var”

“Aracın gelişimi için fabrikada zorlamamamız gerek. Mühendislerimizin bu meseleyi mümkün olduğunca kısa sürede çözeceğinden eminim. Böylesi yakın gridde küçük bir adım, büyük fark yaratır”

“Elbette aracın performans bizi hayal kırıklığına uğrattı. Cevaplaması kolay bir soru bu. Ama mutlu olmamanın yardımı dokunmuyor. Mühendislerimden odaklanmalarını ve ne yapmaları gerekiyorsa işlerini halletmelerini istedim”

“Bir hafta içinde araçtaki meseleleri belirlediğimizi söylemek önemli. Fabrikada bunları çözmek için uğraşıyoruz. Pistte azamisini ortaya koymalı ve gelişmeliyiz.”


Yorumlar

  1. Usta psikolojik olarak ezdiler be.Tamam alonso tabiki daha iyi massadan onu tartışmıyoruz ama bence şimdiki desteği pek gerçekçi görmüyorum.He keko da ağabey.:D

  2. anıl cem  arslan  avatarı
    anıl cem arslan

    zaten hep çalışıyosunuz ama ortada bişey yok.

  3. haydı massa kır su seytanın bacagını. senı uzuun yılar ferarıde gormek ısterız..

  4. 1 KEKO?(Ağabey mi):)
    2 Avatarına olan hayranlığımdan uyarmalıyım ki söylediklerinle uyuşmuyor,Haksızlık derken örnek verebilirmisin.Bizim yarışları izlerken göremediğimiz bişeyi mi gördünüz.

  5. Fernando Alonso  Diaz avatarı
    Fernando Alonso Diaz

    Her sporda Ferrari'nin F1'de olduğu gibi köklü takımlar vardır ve bu takımlar genelde sporcularına karşı diğer takımlardan daha sabırsızdırlar takımda neler dönüyor bilmiyorum ancak belkide bana göre Massa hala griddeyse bunu Ferrari'ye borçlu…

  6. F_Alonso Diaz avatarı
    F_Alonso Diaz

    Sen dile geitrdin şimdi sevaba girdin yani. Kime göre, neye göre haksızlık, adama sıfır araç verdiler daha ne haksızlığı.. Pes..

  7. Ben massacı deilim turan bey.ama ortada bi haksılık var ve dile getiriyorum yoksa Allah günah yazar.haksızlık her daim dile getirilmeli.

  8. Abdurrahman Turan avatarı
    Abdurrahman Turan

    massaya verilen destekten bunları mı anladın.Adamlar ne yapsa sizlere yaranamıyor.

  9. MAssa için en iyi şartlar pist dışında olacak demek istiyor gizli bir mesaj bu.çocuğu mahveettiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir