Hamilton'ın Pist Dışı Ziyaretleri – Malezya GP 2. Antrenman

Hamilton Pist Dışına Çıkıyor – Malezya GP 2. Antrenman

facebook video download free malatya hotel

Hamilton Pist Dışına Çıkıyor – Malezya GP 2. Antrenman

 

Hamilton 14. Vraijda Pist Dışında – Malezya GP 2. Antrenman

Hamilton Yine Pist Dışında – Malezya GP 2. Antrenman

facebook video download free malatya hotel

Hamilton Yine Pist Dışında – Malezya GP 2. Antrenman

 

 


Yorumlar

  1. show must go on diyorum ben. en çok hata yapılan yerlere konulmalı.

  2. Lewis -Hamilton avatarı
    Lewis -Hamilton

    adamın sürüşü asalet 😀

  3. Zaten atak görmek istiyorsan pistte kaçış alanları olmalı. Bu pilotlara güven verdiği için yarışta daha rahat atak yapabiliyorlar.

    Bu düşünceyi daha önce de görmüştüm.Ben buna katılmıyorum.Eğer yarişta atak fırsatı doğarsa,pilot bunu değerlendirir.Ondan sonraki virajın ne olduğu ile ilgisi yok.O an onu düşünmez.Tamamen benim düşüncem tabii ki.
    Mantık hatası yok çünkü ben çakıl alanlarının pilotları cezalandırmaları için oldugunu söylemedim ama evet cezalandırıldıkları dogrudur ama o amaçla orada degiller.Güvenlik için olduklarını ben de biliyorum zaten.Kaçış alanları da fren mesafesini uzatarak güvenliği amaçlıyor o konuda bi sorun yok.

  4. Ortada bir mantık hatası var çakıl havuzları pilotları cezalandırmak için değil bariye çarpmalarını engellemek amacıyla yapılıyor. Keyif olsun diye her virajın yanına çakıl havuzu dolduramazlar. Zaten atak görmek istiyorsan pistte kaçış alanları olmalı. Bu pilotlara güven verdiği için yarışta daha rahat atak yapabiliyorlar. Araçlarını limitte kullnıyorlar. Böyle şeyleri yapanları cezalandırma fikrine anlam veremiyorum. Artık pistler daha güvenli oluyor. Bunun en harika örneği istanbul park.
    Malezyadaki Lewis in dışa taştığı yerdeki kaçış alanları yıllardır aynı.

  5. Haklısın.Kaçış alanlarının artması pilotların hata yapma eğilimlerini arttırıyor.Eğer pilot hata yaptıysa(Wheelspin,oversteer vb.) bunun bedelini kum havuzuna/çimlere çıkarak ödemeli.

  6. massa yine aynı massa..vasat

  7. Bu videolarda bir şey dikkatimi çekti.Hamilton'ın dışarı çıktığı yerlerin hiçbirinde geçtigimiz yıllarda kaçış alanı yoktu.Onların yerlerinde kum havuzları ve çim vardı.Ben F1'İn gittiği bu yoldan hiç hoşlanmıyorum.Sürücüler hata yaptıklarında bunun bedelini ödesinler istiyorum.

    Belki hatırlayanlar olacaktır 2010 spa'yı.vettel'in crash kid lakabını aldığı,barrichello'nun alonsoya hunharca çarptıgı o yariştan bahsediyorum.yarışın ortasında yağmur başlamıştı,alonso kerbe çıkıp kaza yapmıştı hani.Neyse Hamilton orada bi virajda(kontrol ettim 8.viraj) dışarı çıkmıştı kum havuzuna taşıp bariyere vurmaktan son anda kurtulmuştu.İşte o viraj bir dahaki yıl modifiye edildi ve artık orada da bir kaçış alanı vardı.

    Son olarak bi video paylaşayım eski malezya gp'sinin nasıl olduğu ile ilgili.

  8. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    3 videoda da understeer, Lewis bunu pek sevmez ama aracını böyle ayarlatması taraftarıyım çünkü oversteer e yatkın ayarlar pirelli lastikleri ile olmuyor. arka lastikler çabuk tükeniyor. sağolsun pirelli peynirden lastik üretmiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir